Προς το περιεχόμενο

Νέες κάρτες AMD 68xx

Timour21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
rosgr100, τρέχεις σε 1680*1050 ε;

Θα τσεκάρω κι εγώ σε αυτή την ανάλυση αργότερα.

ναι αυτη ειναι η μεγιστη αναλυση της οθονης μου!!:shifty:

Δημοσ.
rosgr100, τρέχεις σε 1680*1050 ε;

Θα τσεκάρω κι εγώ σε αυτή την ανάλυση αργότερα.

kombstock.jpg

αυτά με stock...

---------- Προσθήκη στις 00:01 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:00 ----------

DX11 και απο μενα

γράφεις dx11 αλλα το πρόγραμμα λέει DX10...

edit: α τώρα το είδα πάνω.

---------- Προσθήκη στις 00:03 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:01 ----------

phanis για δώσε μου ένα νούμερο δοκιμασμένο να βάλω core/memory/volt..

Δημοσ.
@Luciddream ο @rosgr100 σε πέρασε σε fps;

έτσι φαίνεται.. τώρα συμβαίνουν δύο πράγματα. η όντως υπάρχει θέμα με το σύστημα μου (και με του phanis) η του rosgr100 δουλεύει καλύτερα απο ότι πρέπει..

edit: βασικά παίζει να λέω και βλακείες.. διάβασα απο την άλλη εικόνα. ο rosgr100 βγάζει σε stock της 6850: 23459.. εγώ με τα stock της 6870 24573..

μένει να δούμε και τα όρια της 6870... απλά δώστε μου ένα νουμεράκι να παίξω γιατι δεν με βλέπω για πολλές πολλές δοκιμές...

Δημοσ.

Καλα, εννοειτε οτι οι 6870 πρεπει να παιζουν λιγο καλυτερα, το θεμα ειναι οτι οι 6850 τις φτανουν ανετα χωρις να ζοριζονται συν του οτι οι 6870 ειναι κοντα στα ορια τους...αρα για εμενα οι 6870 ειναι τσαμπα λεφτα!

Δημοσ.
Καλα, εννοειτε οτι οι 6870 πρεπει να παιζουν λιγο καλυτερα, το θεμα ειναι οτι οι 6850 τις φτανουν ανετα χωρις να ζοριζονται συν του οτι οι 6870 ειναι κοντα στα ορια τους...αρα για εμενα οι 6870 ειναι τσαμπα λεφτα!

χμμ ναι μπορεί να είναι έτσι.. αλλα αν δεν δοκιμάσουμε δεν θα μάθουμε.. ωστε να ξέρουμε και τι να προτείνουμε στην τελική και στα άλλα παιδιά που ίσως να θέλουν να πάρουν μια απο τις δύο καρτούλες...:-)

Δημοσ.

Εχω παει την ASUS στο θεο και δεν μασαει μια 20% πανω gpu και 17% πανω η μνημη συν το λιγο παραπανω ρευμα μονο 1,162v ειναι τρελο oc και ολα αυτα μονo με 70C(βαθμους) και δεν ανεβαινει με την καμια!Για εμενα μια πρεπει να προτεινετε ASUS 6850 directcu!(ειναι η πρωτη φορα που μιλαω τοσο θετικα για κατι και με κερδιζει τοσο ευκολα ως προϊόν)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...