Προς το περιεχόμενο

Νέες κάρτες AMD 68xx

Timour21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Εχω την εντυπωση οτι με καποιον τροπο εχουν περιορισει τις πραγματικες δυνατοτες της 6850 ειναι αστειο να μην εχουν την καρτα σε στοκ στα 850/1100 αφου τα διαχειριζεται αψογα!Μαλλον λαμογιες τις AMD για να πουλησει κομματια και απο τα δυο μοντελα!

Δεν είναι λαμογιές,ετσι κάνουν και οι 2 εταιρίες.Το συμφέρον τους κοιτάνε νταξ.Σου δίνουν και οι 2 τη δυνατότητα πάντως για "ασφαλές" oc μέσω driver με 2 κλικ οπώτε οκ.

Ναι, αλλά απ' ό,τι έχω καταλάβει, η 6870 είναι πο κοντά στα όριά της, οπότε και DirectCU 6870 να βγει, δε νομίζω ότι θα κλοκάρει (πολύ) περισσότερο από τις reference.

Βέβαια θα είναι σίγουρα πιο κρύα και αθόρυβη υπό φόρτο.

Σίγουρα είναι πιο κοντά στα όρια της,φαίνεται αυτό αλλά θα βρίσκεις τα πρώτα artifacts αργότερα στις custom.Οπώτε τις πας πιο ψηλά και θα'ναι και πιο κρύες σχετικά ναι.

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εδώ είχαν τιμολογήσει την 5870 ~100€ πιο πάνω από την 5850, τη στιγμή που η τελευταία μπορούσε να φτάσει την πρώτη με κλοκάρισμα.

Τώρα η διαφορά τους έγκειται στα 50€ περίπου, αρκετά καλύτερα νομίζω (στις 6850 και 6870 αναφέρομαι).

Δημοσ.

Πως τρέχεις αυτο το benchmark με direct3d 10 ρε παιδιά ? Εμένα μόνο open GL2 & GL3 εχει !!

* Παω να το τρέξω και γράφει οτι εχω HD 5800 series !!! Την προηγούμενή μου κάρτα βλέπει? εχω κάνει πλήρη απεγκατάσταση !!!

Δημοσ.
Βασικά ποια έκδοση έχετε; Εμένα μου βγάζει 22500 πόντους περίπου το Kombustor.

Γιατι το τρέχεις σε direct3d 10 και όχι opencl 3.

Η έκδοση 1.1.3 του Kombustor έχει όλα όσα θέλετε. :-)

post-138197-129063138705_thumb.jpg

Δημοσ.

Χμμ περίεργο. :rolleyes:

Το σκόρ σου είναι πολύ χαμηλό έχω την εντύπωση.

Τρέχεις direct3d 11.

Ας τρέξει κάποιος άλλος με 6850 / 6870 στα ίδια settings για να μπορούμε να συγκρίνουμε. :-)

Δημοσ.

Παω να το τρεξω χωρις και χρησιμοποιει μονο 600mhz απο τα 900 τις GPU γιατι αυτο????

παντως βγαζω 3593 στα 600mhz!

---------- Προσθήκη στις 22:20 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:11 ----------

DX11 bench

dx11n.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Δημοσ.

βρηκα το προβλημα ειχα το intel speedstep kai to C1E ανοιχτα και γ@μουσε το score

---------- Προσθήκη στις 22:36 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:32 ----------

DX11 (fixed)

dx11.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Γιατι ομως δεν χρησιμοποιει ολη την δυναμη της GPU

---------- Προσθήκη στις 22:41 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:36 ----------

Σε DX10 χωρις MSAA εβγαλα 24045 αλλα και παλι με 798mhz

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...