Προς το περιεχόμενο

Νέες κάρτες AMD 68xx

Timour21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παλι καλα που μου το ειπες χαμπαρι δεν ειχα παρει!περιμενω απο στιγμη σε στιγμη τον courier να μου φερει την ΑSuS 6850!

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πουλησα την 5850 για να πάρω μια gtx460 και τελικά εχτές αγόρασα την 6870 γιατι σε κάποια "φυσικά" καταστήματα δεν έβρισκα την 460 1gb, με λίγα λόγια έχασα κάποια χρήματα απο την μετάβαση 5850 σε 6870..

Δεν πρόλαβα να τρέξω κάτι για να δω επιδώσεις της κάρτας, αν θέλετε πείτε μου κάποια προγράμματα να τρέξω για να δούμε και διαφορές με το κάθε σύστημα..

Δημοσ.
Γιατί, η 460 είναι καλύτερη από την 6870;

Ανάλογα τι θέλεις να κάνεις..

Οταν αποφάσισα να πάω στην gtx 460 δεν είχε βγει ακόμα στην αγορά η 6850/6870 , οσπου να πουλήσω την 5850 και να το πάρω απόφαση βγήκε η 6870 και ολα έδειχναν οτι η 6870 ήταν κατα πολύ καλύτερη της 460..

Αν θέλεις ομως physx , cuda κτλ θα πας σε nvidia, πάντως πιστευω οτι στην πράξη μια gtx 460 με μια 6850 δεν πρέπει να έχει διαφορά..

Δημοσ.

Μη περιμένεις να αισθανθείς διαφορά στη μετάβαση 5850 -> 6870

Ισα ισα , εάν αναλογιστείς που κλόκαρε η 5850 σε σχέση με το OC των 6870 …. Να δείς που μπορεί να βγεις και παραπονεμένος…

Δημοσ.
@venumis πούλησες την 5850 για να πάρεις 6870??δε νομίζεις ότι είναι λίγο ψιλοάκυρο??

Εντελώς άκυρο φίλε μου, αυτο λέω.. Οταν ήθελα να πάω σε 460 (που ξέρω οτι θα ηταν κατώτερη απο την 5850 αλλά ήθελα nvidia) δεν είχε βγει η 6850/6870.. Οταν πούλησα την 5850 δεν πήγα αμέσως σε αγορά κάρτας γιατι φύγανε τα λεφτα σε ασφάλεια μηχανής !! Οταν λοιπών βγήκα στην αγορά για νεα κάρτα πάλι τελικά κατέληξα στην 6870 !! Γι αυτο έγραψα οτι έχασα και λεφτα τσάμπα, πάνω κάτω ιδια κάρτα πήρα !!

Λίγο πρόχειρα που την είδα εχει πράγματι χαμηλότερη κατανάλωση σε idle αλλά είναι πιο ζεστή.. Overclock δεν κάνω αλλά σίγουρα με την 5850 είχα μεγάλα περιθώρια, η 6870 μου φένεται ήδη πουσαρισμένη και δεν είναι για extreme oc !

Δημοσ.

Όντως, έτσι είναι, αλλά με τον πυρήνα στο 1GHz και τη μνήμη πάνω από το 1.15GHz, φτάνεις και ξεπερνάς (νομίζω) την 5870, οπότε είναι σα να έχεις μια κλοκαρισμένη 5850.

Δημοσ.

Παιδες για 6870 αναμεσα σε gigabyte και asus ποια λετε να τιμησω?

Η asus τρωει καλυτερο oC?

Η διαγορα στην τιμη τους ειναι 6-7 ευρω...

Δημοσ.

Η Asus σου δίνει τη δυνατότητα να δώσεις έως 1.35V προς το παρόν.

Με τις άλλες υλοποιήσεις δεν ξέρω τι παίζει, ας μας πουν οι κάτοχοί τους :-)

Η δική μου πάντως μέχρι 1020/1195 πάει. Πιο πάνω βλέπω artifacts.

Kαι το αλουμινένιο cooler δε βλέπω να κάνει και πολλά, βέβαια για να συγκρίνω σωστά θα έπρεπε να δοκιμάσω και μια άλλη υλοποίηση στο ίδιο κουτί, αλλά τέλος πάντων.

Δημοσ.
Η Asus σου δίνει τη δυνατότητα να δώσεις έως 1.35V προς το παρόν.

Με τις άλλες υλοποιήσεις δεν ξέρω τι παίζει, ας μας πουν οι κάτοχοί τους :-)

Η δική μου πάντως μέχρι 1020/1195 πάει. Πιο πάνω βλέπω artifacts.

Kαι το αλουμινένιο cooler δε βλέπω να κάνει και πολλά, βέβαια για να συγκρίνω σωστά θα έπρεπε να δοκιμάσω και μια άλλη υλοποίηση στο ίδιο κουτί, αλλά τέλος πάντων.

Την συστηνεις?Με το οc που εχεις κανει πλησιαζει τις επιδοσεις της 5870?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...