nikpoth Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 το opencl ακόμα δεν ανάβει... μήπως είναι θέμα της ΑΤΙ ? διαβάζω παντού οτι δεν υποστηρίζει σωστά το opencl ... έχεις περάσει το ati sdk και δεν στο εμφανίζει?
Luciddream Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 έχεις περάσει το ati sdk και δεν στο εμφανίζει? ναι.. το opencl λειτουργεί κανονικά όμως, σε άλλα προγράμματα. απλά απο όσο διάβασα δεν είναι για πολλά πολλά ακόμα, σε σχέση με την υποστήριξη της nvidia...
tass_ Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 ... προσωπικά τρέχω το fan minimum 50% (όταν παίζω παιχνίδια) .. και σε ακραίες συνθήκες το ανεβάζω ακόμα παραπάνω (όλα αυτά με το custom profiles του trixx) Με 50%, και ακόμα πιο πάνω, τι θερμοκρασίες πιάνεις σε χρηση;
LouCi4er Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Πάντως παιδιά είναι ανάλογα και το game πιστεύω.Θυμάμαι με το metro 2033 που οι κάρτες χτύπαγαν 80+ ενώ με άλλα παιχνίδια δύσκολα ξεπέρναγαν τους 75 (με auto στα fans). Δεν γνωρίζω για το καινούργιο MOH τι παίζει καθώς δεν το έχω παίξει ακόμα. Επίσης στο furmark πέρα του stability test με temperature log υπάρχει και το extreme burning mode, εκεί να δείτε τι γίνεται ... Μια 5850 στα 900/1200,και στοκ ρολογια το ιδιο ειναι περιπου,σε 5 λεπτα χτυπαει 85αρι αλλα δεν ανεβαινει αλλο.Γενικα σε παιχνιδια με το προφιλ που εχω φτιαξει ο ανεμιστηρας δεν ξεπερναει το 45% και θερμοκρασια δεν εχω δει πανω απο 62-64%.Αλλα πραγματικα στο Μετρο ανεβαζε αρκετα παραπανω.Παντως το MoH ειναι παναλαφρο και απιστευτα μικρο.Το campaign του διαρκει 5 ωρες.Εγω εμεινα,εκει που επαιζα,πιου πιου και τετοια, ξαφνικα credits.Οτι να 'ναι αυτη η EA.
phanispal Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Καλά, τι περίμενες; Έχεις δει κάτι διαφορετικό τα τελευταία χρόνια;
LouCi4er Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Καλά, τι περίμενες; Έχεις δει κάτι διαφορετικό τα τελευταία χρόνια; Οχι ρε παιδι μου απλα μετα το BFBC2 περιμενα κατι αναλογο.Tι να πω,απογοητευτικα εντελως με το Medal of Honor.Παντως λενε οτι το multiplayer ειναι πολυ καλο.
Psycho_Warhead Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Για μενα δεν αξιζει να λεγεται Medal Of Honor αυτο το πραγμα, 2 ηταν τα Medal(Allied Assault και Breakthrough) απο κει και περα το χαος..... Το Black Ops ομως πολυ καλο, μολις βγει και το patch θα φυσαει
rosgr100 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Αν και off topic ενα εχω να σας πω....http://alterops.net/!Οσοι γνωριζουν το alterIW.net καταλαβαινουν!!!
Anubis13 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Cayman has 1920SP, 30 个 SIMD Core, and will not be postponed for sale. The official conference for this week Χμμμ, μήπως δε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες στο μήνυμα σας ; Υπενθυμίζουμε ότι απαγορεύεται η χρήση greeklish
grimpr Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Έγινε μόλις η αρχή με τις Cayman.... [ame]http://www.youtube.com/watch?v=3Ejx1GhvXlg[/ame]
grimpr Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Epigenesis (biology) describes morphogenesis and development of an organism. Fusion...AMD, το δέντρο της ζωής...
Millennium Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Tο κηρύκειο του Ερμή ξέχασες μόνο grimpr
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.