phanispal Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Χεχε, ωραίος, εγώ δεν είχα χρόνο να το ψάξω τόσο
GIANNIS400 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 έχω κακή εμπειρία με οτιδήποτε asus... και πολύ καλή με οτιδήποτε gigabyte. μπορεί να είναι όπως τα λές.. αλλα προτιμώ να "ρισκάρω" για κάτι που πιστεύω εγώ παρά για κάτι που πιστεύει ο περισσότερος κόσμος.. kai egw me tis ASUS το ιδιο υποστηριζω, την ειχα πατησει 2 μητρικες που ειχαν ασυμβατοτητα και με μια αλλη που παρουσιαζε κοληματα, οπως και τις corsair ram τι αποφευγω σα το διαολο το λιβανι... 2 φορες παθον
scorpion8283 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Χμμμ...χθες μου ψιλο ηρθε η πρωτη ¨φολα" με την Sapphire 6870... Ενω επαιζα Medal Of honor για καμια ωρα(οχι δεν αναφερομουν σε αυτο οταν ειπα για "φολα" ) και αφου βαρεσα μια "Μπλε Οθονη του Θανατά" (BSOD)ειπα να τσεκαρω λιγο temps... Στην αρχη σκεφτηκα το O/C του i920 (20x175 - 21x175 turbo) το οποιο ομως ηταν stable me 2 ωρες Linx και αλλες 2 ωρες Prime, και λεω δεν μπορει να τον ζορισε το...Mohακι... Αφήνω λοιπον HW monitor ανοιχτο, και ξαναβαζω κανα μισαωρο το game... Και βλεπω το εξης περιεργο... Η 6870, maxαρε στους 81 C, απειραχτη τελείως, και ολα stock, οπως την γεννησε η μανα της... Το πιο περιεργο ειναι οτι στις πρωτες μετρησεις με Vantage, δεν περασε τους 76 C... Και ερχομαι στο προκειμενο... Η μονη αλλαγη που εκανα μετα τις πρωτες μετησεις, ηταν η εγκατασταση του Trixx, το οποιο ΔΕΝ χρησιμοποιησα καθολου, απλα τσεκαρα λιγο το interface του, και το εβαλα να μην κανει startup..... Υπαρχει περιπτωση μονο και μονο η εγκατασταση του Trixx να προκαλεσε κανα μπερδεμα με τους 10.10c που εχω εξ αρχης, και να μην maxαρε το stock auto fan ? Θυμαται κανεις σε τι ποσοστο φτανει το auto fan απο τους CCC για να το τσεκαρω-γυρω στο 37%??? Παρεπιπτοντως το κουτι ειναι Cosmos S πολυ-φουρφουρο, με ενα fan στο πατωμα σχεδον κατω απο την 6870, οποτε δεν παιζει θεμα airflow....
phanispal Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Πάντως οι 81°C δε μπορεί να είναι υπεύθυνοι για BSOD, είναι φυσιολογική θερμοκρασία λειτουργίας υπό φόρτο. Αν ήταν 100°C+, το συζητούσαμε. Για την BSOD τώρα, μπορεί να ευθύνονται οι πάντες, από μνήμες, δίσκους, software, ρυθμίσεις, τα πάντα.
Luciddream Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Υπαρχει περιπτωση μονο και μονο η εγκατασταση του Trixx να προκαλεσε κανα μπερδεμα με τους 10.10c που εχω εξ αρχης, και να μην maxαρε το stock auto fan ? Θυμαται κανεις σε τι ποσοστο φτανει το auto fan απο τους CCC για να το τσεκαρω-γυρω στο 37%??? γιατι δεν φτιάχνεις custom profile για τον ανεμιστήρα?? 37% είναι πολύ λίγο.....
scorpion8283 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Πάντως οι 81°C δε μπορεί να είναι υπεύθυνοι για BSOD, είναι φυσιολογική θερμοκρασία λειτουργίας υπό φόρτο.Αν ήταν 100°C+, το συζητούσαμε. Για την BSOD τώρα, μπορεί να ευθύνονται οι πάντες, από μνήμες, δίσκους, software, ρυθμίσεις, τα πάντα. Συμφωνω απολυτα...το προβλημα μου δεν ηταν με την BSOD, απλα αυτο ηταν που με πονηρεψε... (Επισης δεν ξερω τι temps ειχα οταν την εφαγα) γιατι δεν φτιάχνεις custom profile για τον ανεμιστήρα?? 37% είναι πολύ λίγο..... Επισης απολυτως σωστο και σε ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση, ομως το προβλημα μου ειναι αλλου... Μου φαινεται περιεργη η ανοδος 5-6 βαθμων, υπο τις ιδιες ακριβως συνθηκες, τη στιγμη που απο οτι εχω διαβασει μεχρι τωρα, το auto fan διατηρει τις θερμοκρασιες το πολυ μεχρι 76-77 C, και ειναι μετρηση την οποια ειχα κανει και εγω με το vantage... Να γινω πιο συγκεκριμενος: α) Ειχε κανεις αλλος με stock ρολογια 81 C μετα απο πχ 1 ωρα gaming ??? β) Επηρεασε σε κανεναν την stock λειτουργια της καρτας η εγκατασταση του Trixx??? Εαν ΟΧΙ και ΟΧΙ, τοτε ή φταιει κατι αλλο, ή δεν τρεχει τιποτα και η διαφορα ειναι φυσιολογικη
phanispal Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Μετά από gaming δε γνωρίζω προσωπικά, αλλά σε FurMark τόσο πιάνει.
Luciddream Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Να γινω πιο συγκεκριμενος: α) Ειχε κανεις αλλος με stock ρολογια 81 C μετα απο πχ 1 ωρα gaming ??? β) Επηρεασε σε κανεναν την stock λειτουργια της καρτας η εγκατασταση του Trixx??? Εαν ΟΧΙ και ΟΧΙ, τοτε ή φταιει κατι αλλο, ή δεν τρεχει τιποτα και η διαφορα ειναι φυσιολογικη 5-6 βαθμοί δεν είναι τίποτα... μπορεί απλά να είναι λογο θερμοκρασίας περιβάλοντος. α) μετά απο μια ώρα..?? μπορεί και μετά απο 2 λεπτά να δείς τέτοιες θερμοκρασίες... ανάλογα τι τρέχεις. απο ότι διάβασα και εγώ εδω μέσα είναι λογικές αυτές οι θερμοκρασίες... προσωπικά τρέχω το fan minimum 50% (όταν παίζω παιχνίδια) .. και σε ακραίες συνθήκες το ανεβάζω ακόμα παραπάνω (όλα αυτά με το custom profiles του trixx). β) αν εννοείς να την επηρέασε με BSOD κτλπ, σε μένα όχι... έπαιζα πολλές ώρες χτές το βράδυ και όλα καλά. υ.γ για το BSOD τσέκαρε μνήμες... εκεί πάει το μυαλό μου..
lionheart75 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Πάντως παιδιά είναι ανάλογα και το game πιστεύω. Θυμάμαι με το metro 2033 που οι κάρτες χτύπαγαν 80+ ενώ με άλλα παιχνίδια δύσκολα ξεπέρναγαν τους 75 (με auto στα fans). Δεν γνωρίζω για το καινούργιο MOH τι παίζει καθώς δεν το έχω παίξει ακόμα. Επίσης στο furmark πέρα του stability test με temperature log υπάρχει και το extreme burning mode, εκεί να δείτε τι γίνεται ...
Luciddream Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Πάντως παιδιά είναι ανάλογα και το game πιστεύω.Θυμάμαι με το metro 2033 που οι κάρτες χτύπαγαν 80+ ενώ με άλλα παιχνίδια δύσκολα ξεπέρναγαν τους 75 (με auto στα fans). Δεν γνωρίζω για το καινούργιο MOH τι παίζει καθώς δεν το έχω παίξει ακόμα. Επίσης στο furmark πέρα του stability test με temperature log υπάρχει και το extreme burning mode, εκεί να δείτε τι γίνεται ... είναι ανάλογα και την κάρτα. οι 6870 είναι πολύ ζεστές κάρτες, δυστυχώς... ---------- Προσθήκη στις 14:41 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:27 ---------- απορία... τι απο τα δύο ισχύει? (για τα clocks μιλάω)..
scorpion8283 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Ωραια, αρα μαλλον δεν τρεχει τπτ... Η απορια περισσοτερο μου δημιουργηθηκε σε επιπεδο συγκρισης, γιατι νομιζω οτι σε stock συνθηκες μπορεις να συγκρινεις μετρησεις σε temps, καθως σε custom fans, ο καθενας μπορει να setαρει κατα την κριση του.... Πάντως παιδιά είναι ανάλογα και το game πιστεύω.Θυμάμαι με το metro 2033 που οι κάρτες χτύπαγαν 80+ ενώ με άλλα παιχνίδια δύσκολα ξεπέρναγαν τους 75 (με auto στα fans). Δεν γνωρίζω για το καινούργιο MOH τι παίζει καθώς δεν το έχω παίξει ακόμα. Επίσης στο furmark πέρα του stability test με temperature log υπάρχει και το extreme burning mode, εκεί να δείτε τι γίνεται ... Αυτο δεν το χα δει...will do. υ.γ για το BSOD τσέκαρε μνήμες... εκεί πάει το μυαλό μου.. [OFF TOPIC] ενα memtest θα με πεισει...μηπως και θελουν λιγο ρευματακι ακομα(1.648V) [ON TOPIC] Many thx to all...
Luciddream Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Lucid, το GPU-Z.0.4.8 τι λέει; κομπλέ 100+300 λέει, άρα είναι θέμα του real temp.. GPU-Z.0.4.8 --> Fixed memory clock monitoring on HD 6850, HD 6870 υ.γ δεν σου ξεφεύγει τίποτα όμως ε...
Luciddream Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Ε χθες το πήρα γραμμή κι εγώ :Ρ το opencl ακόμα δεν ανάβει... μήπως είναι θέμα της ΑΤΙ ? διαβάζω παντού οτι δεν υποστηρίζει σωστά το opencl ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.