Προς το περιεχόμενο

Νέες κάρτες AMD 68xx

Timour21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Όντως πολύ ωραίο το trixx Φάνη και πολύ βολικό στα tweaks. :-)

Εγώ όμως αντιμετωπίζω ένα θέμα με το συγκεκριμένο πρόγραμμα. Όταν κλοκάρω τις κάρτες μου πάνω απο 775/1125 (π.χ στα 800/1150) τρώω καπάκι restart και κατα το boot μου εμφανίζει μήνυμα "HyperTransport Sync Flood Error". Τι μπορεί να παίζει βρε παιδιά? :rolleyes:

Να πώ ότι το HT το έχω στάνταρ στα 2000Mhz, έχω κλοκάρει μόνο με το multi και είναι σταθερότατο το σύστημα και με Intel burn test και με OCCT καιρό τώρα...:P Δεν έχω πειράξει δηλαδή Bus speed και το HT ούτως ώστε να χρειαστεί να ανεβάσω τάση στο CPU NB και NB.

Όσοι μπορείτε να ρίξετε καμμιά ιδέα για το τι μπορεί να παίζει στείλτε κανα pm, όχι εδώ για να μην χαλάσουμε το όμορφο thread. :-)

Δημοσ.

δε φτιάχνουμε μια επιχείρηση όλοι μαζί να κάνουμε ομαδικές παραγγελίες...?? :lol: :lol:

αφού όλοι με τα ίδια προιόντα καταλήγουμε :-)

Where do i sign?

Δημοσ.

άυπνοι έφαγα παπάρα σήμερα!

μου φάγανε το κινητό και τρέχω από το πρωί να δω τι θα γίνει. Χιόνησε η εγκατάσταση της κάρτας. Από αύριο και βλέπουμε.

Παρεπιπτόντως το κουτί της κάρτας από έξω έχει αυτοκολλητάκι με το TRIXX. Να το δοκιμάσω, τι λέτε?

Δημοσ.

Όσον αφορά στις 68*0, μόνο το Beta 4 (για το MSI AB μιλάμε) προσφέρει αύξηση τάσης έως 1.3V προς το παρόν.

Το ίδιο κάνει και το TRIXX.

Μια από τις διαφορές που έχει σε σχέση με το AB, είναι ότι οι αλλαγές στις ρυθμίσεις των ανεμιστήρων γίνονται σε πραγματικό χρόνο.

Επίσης είναι πιο απλό, αλλά δεν έχει τόσες επιλογές όσες το ΑΒ.

Δημοσ.

To Trixx πάντως σε εμένα παρουσιάζει και ένα άλλο θέμα.

Δεν αυξάνονται ανάλογα οι στροφές του ανεμιστήρα στην δεύτερη κάρτα, σύμφωνα με τo custom διάγραμμα που έχω ορίσει ανάλογα με τις θερμοκρασίες. Δηλαδή η πρώτη αυξάνει στροφές κανονικά σύμφωνα με το διάγραμμα ενώ η δεύτερη είναι σαν να δουλεύει στο auto απο ότι φαίνεται, με αποτέλεσμα να ξεπερνάει κατα 10+ βαθμούς την πρώτη (η οποία κανονικά είναι και η πιο ζεστή).

Στο AB που είχα έως τώρα για O/C των καρτών, παίζουν και οι δύο κανονικά με την αυξηση της θερμοκρασίας και οι θερμοκρασίες τους κρατούνται στα ίδια επίπεδα (3-4 βαθμοί πάνω η πιο ζεστή σε full load).

Eίναι προφανώς κάποιο θεματάκι που έχει το trixx με το Crossfire και την ρύθμιση των ανεμιστήρων (ενώ υπάρχει σχετική επιλογή για CF στα settings).

Όμως παρατήρησα και κάτι θετικό και αρκετά ενδιαφέρον.

Όταν κλοκάρεις τις κάρτες πάνω απο τα specs, δουλεύουν αυτές κατά τη διάρκεια gaming σε 3D στη συχνότητα που έχεις ορίσει αλλά όταν βγείς απο το παιχνίδι και πέσουν τα ρολόγια σε 2D τότε τα ρολόγια επιστρέφουν και στις δύο στις κανονικές συχνότητες idle (157 / 300), με αποτέλεσμα να έχεις χαμηλές θερμοκρασίες και να μπορείς να κρατήσεις το O/C μόνιμο αν θές. ;)

Τέλος, επειδή το θέμα με την ρύθμιση των fans, που είπα παραπάνω, με απασχόλησε ιδιαίτερα, δοκίμασα να απενεργοποιήσω την custom ρύθμιση απο το trixx και να χρησιμοποιήσω την ρύθμιση των fans με το AB. Σε αυτή την περίπτωση τα fans και στις δύο παίζουν κανονικά.

For your info. :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...