Προς το περιεχόμενο

Νέες κάρτες AMD 68xx

Timour21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Μάλλον throttlαρε.

Με 450*9 έχω 4473 πόντους και min=64 max=107 avg=75 με την κάρτα σε stock clocks.

Με την κάρτα στα 1020/1190 έχω 4920 πόντους και min=57 max=119 avg=83

Στο Kombustor και κλοκαρισμένη όπως πάνω την κάρτα βγάζω 21366 και min=22 max=403 avg=360

επειδή δεν κατάλαβα στο Kombustor με stock πόσο βγάζεις..?? η δεν δοκίμασες..?? το 21366 πάντως ακούγεται πολύ καλό..

---------- Προσθήκη στις 23:55 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:54 ----------

Παρέλαβα και γω σήμερα την sapphire 6870 μου. Απο pixmania pro 165 + 10 ευρωπουλακια (χονδρικης λεει με μεταφορικα). Εαν δειτε στο site εχει τσιμπησει ενα εικοσαρικο απο την προηγουμενη εβδομαδα που την παρηγγειλα! Έχει hdmi, display port, crossfire bridge και καλώδια ρεύματος. Αυριο θα παλέψω μαζί της και θα προσπαθήσω να κάνω κανά τεστάκι.

Θα την κουμπώσω στο πψ (pc) της υπογραφής και βλέπουμε.

τέλεια τιμή. πώς και μας έχει ξεφύγει τόσο καιρό...?? alakhai τώρα μας τα λές αυτά ?? :lol:

Δημοσ.
επειδή δεν κατάλαβα στο Kombustor με stock πόσο βγάζεις..?? η δεν δοκίμασες..?? το 21366 πάντως ακούγεται πολύ καλό..

Ναι, με κλοκαρισμένη την κάρτα έπιασα τόσα, μετά τις 02:00 που θα γυρίσω θα τρέξω και σε stock clocks να δω τι παίζει.

Τα από πάνω είναι με FurMark.

τέλεια τιμή. πώς και μας έχει ξεφύγει τόσο καιρό...?? alakhai τώρα μας τα λές αυτά ?? :lol:

Και γύρω στα 10€ μεταφορικά λέει ε..

Βέβαια πρέπει να παίζει κάποια καθυστέρηση, αλλά και πάλι για κάποιο λόγο δε θα ψηνόμουν να αγοράσω από Pixmania.

Δημοσ.

Το κρατούσα μυστικό! Μάλλον δεν ήθελα να πάρω στο λαιμό μου κιάλλον εάν έρχονταν φελιζόλ αντί για την κάρτα.

Τα μεταφορικά ήταν 20 ευρώ, αλλά τα μοιράστηκα με φίλο ο οποίος αγόρασε κάτι ακουστικά για το internet cafe του. Όταν ρωτούσα σχετικά με την καθυστέρηση, οι απατεώνες στο τηλέφωνο (ελληνικό πιξμανια) μου λέγαν κάτι για μπόμπες σε κουτιά και η καθυστέρηση οφειλόταν σε έκτακτους ελέγχους.

Πάντως τέλος καλό, όλα καλά. Άντε αφήστε με να πάω για ύπνο γιατί αύριο πρωί έχω μάχη.

Δημοσ.

Μάλλον... εγώ έχωσα φίλο να χρησιμοποιήσει τα στοιχεία της επιχείρησής του. Βέβαια τι πρόκειται να γίνει με το φπα δεν έχω ιδέα. Θα δείξει το μέλλον. Γρηγοράδα μου μυρίζει η δουλειά.

Δημοσ.

Η κάρτα @ stock έβγαλε 20049 πόντους, και 21857 με 1020/1190.

Όλα αυτά με το MSI Kombustor.

Δημοσ.
Ακριβώς :-)

δεν φτιάχνουμε μια επιχείρηση όλοι μαζί να κάνουμε ομαδικές παραγγελίες...?? :lol: :lol:

αφού όλοι με τα ίδια προιόντα καταλήγουμε :-)

---------- Προσθήκη στις 16:52 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:50 ----------

Η κάρτα @ stock έβγαλε 20049 πόντους, και 21857 με 1020/1190.

Όλα αυτά με το MSI Kombustor.

οπότε μάλλον είμαι κομπλέ.. δεν έχω πρόβλημα. αν τρέχει κάτι θα τρέχει στους drivers... πάντως 21700 αν θυμάμαι καλά βγάζει η 5870 οπότε είναι πολύ καλά.. :-)

θερμοκρασία πόσο σου πήγε με το OC ?

Δημοσ.

Χμμ.. τι διάολο.. τώρα που το έτρεξα ξανά για να τσεκάρω temps έπιασε 22370 με max temp 78°C.

Βέβαια έχω ρυθμίσει το φουρφούρι μέσω του Trixx (το οποίο σπέρνει btw) ως εξής:

Έως 60°C -> 30%

60-70°C -> 40%

70-80°C -> 50%

80°C+ -> 60%

Δημοσ.
Έκανα edit το post στο οποίο έλεγα ότι δεν έχει βγει ακόμα :Ρ

Λέω θα το είδες :grin:

http://www.mediafire.com/?xv8l05pjtenjy23

:D το έβαλα και εγώ.. πολύ όμορφο και φαίνεται να διαχειρίζεται καλύτερα τo fan απο ότι το MSI afterburner.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...