sokonik_ Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Παιδια σορρυ για το οφφ αλλα να ρωτησω το εξης να μην ανοιγω νεο θεμα: Στο σιτε τις ατι ποιον οδηγο να κατεβασω? τον: "Catalyst Software Suite (64 bit) English Only" Description: Package Includes: Display Driver ATI Integrated Driver Catalyst Control Center (English Language Only) For the 64 bit version of Windows Vista and Windows 7 η τον: "AMD Catalyst™ Accelerated Parallel Processing (APP) Technology Edition" Description: Package Includes: Display Driver OpenCL Driver ATI Integrated Driver Catalyst Control Center (English Language Only) For the 64 bit version of Windows Vista and Windows 7 Εχω 4870...
cabdik Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Παιδια σορρυ για το οφφ αλλα να ρωτησω το εξης να μην ανοιγω νεο θεμα: Στο σιτε τις ατι ποιον οδηγο να κατεβασω?τον: "Catalyst Software Suite (64 bit) English Only" Description: Package Includes: Display Driver ATI Integrated Driver Catalyst Control Center (English Language Only) For the 64 bit version of Windows Vista and Windows 7 η τον: "AMD Catalyst™ Accelerated Parallel Processing (APP) Technology Edition" Description: Package Includes: Display Driver OpenCL Driver ATI Integrated Driver Catalyst Control Center (English Language Only) For the 64 bit version of Windows Vista and Windows 7 Εχω 4870... και ποιο λειτουργικο?
sokonik_ Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 win 7, και οι 2 οδηγοι ειναι για τα 7 αλλα ποιον να βαλω απο τους 2?
ahristos Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 win 7, και οι 2 οδηγοι ειναι για τα 7 αλλα ποιον να βαλω απο τους 2? Όποιον να ναι. Οι δεύτεροι έχουν ενσωματωμένους και τους οδηγούς OpenCL κι έτσι θα έχουν σημειωμένο και το ανάλογο κουτάκι στο GPU-Z Μπορεί να τρέξεις επίσης και κάποια από τις ελάχιστες εφαρμογές OpenCL. Μια καλή λίστα εδώ http://forum.beyond3d.com/showthread.php?t=58195
Ntinaras Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 πηρα μια 6850 sapphire απο το πλαισιο στα 182 θα προτιμουσα λιγο καλυτερο συστημα ψυξης παντως...
phanispal Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δεν τσιμπούσες την Asus DirectCU τότε, ή τη Gigabyte;
sokonik_ Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Όποιον να ναι. Οι δεύτεροι έχουν ενσωματωμένους και τους οδηγούς OpenCL κι έτσι θα έχουν σημειωμένο και το ανάλογο κουτάκι στο GPU-Z Μπορεί να τρέξεις επίσης και κάποια από τις ελάχιστες εφαρμογές OpenCL. Μια καλή λίστα εδώ http://forum.beyond3d.com/showthread.php?t=58195 Σ'ευχαριστω
Ntinaras Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δεν τσιμπούσες την Asus DirectCU τότε, ή τη Gigabyte; δεν ειχε τιποτα αλλο στο πλαισιο και απλα ειχα ενα πιστωτικο να ξοδεψω,αλλιως σιγα μην αγοραζα απο κει
Luciddream Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 το "κουτάκι του gpu-z" που αναγράφεται πάντως παραπάνω δεν ανάβει στις 68XX .. σε μένα τουλάχιστον... αφού ξανάγραψα drivers 3 φορές γιατι νόμιζα οτι είχα πρόβλημα ... :/
Millennium Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 το "κουτάκι του gpu-z" που αναγράφεται πάντως παραπάνω δεν ανάβει στις 68XX .. σε μένα τουλάχιστον... αφού ξανάγραψα drivers 3 φορές γιατι νόμιζα οτι είχα πρόβλημα ... :/ Νομίζω το gpu-z δεν υποστηρίζει πλήρως ακόμα τις 68xx γιαυτό.Το 0.4.7 λέει "improved" support on 68xx.
xristoslet Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Μου κάηκε η κάρτα γραφικών μου(ευτυχώς εντός της εγγύησης) και σκέφτομαι να πάρω την HD6870. Ποια εταιρία να επιλέξω Gigabyte ή Asus;
rafail1994 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Μου κάηκε η κάρτα γραφικών μου(ευτυχώς εντός της εγγύησης) και σκέφτομαι να πάρω την HD6870. Ποια εταιρία να επιλέξω Gigabyte ή Asus; Ο ένας λόγος που να πας στην υλοποίηση της asus είναι ο αλουμινένιος fan
phanispal Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Εγώ πάντως με το αλουμινένιο cooler δεν είδα 14°C κάτω, με το default profile του ανεμιστήρα περνάει τους 80°C με FurMark. Βέβαια δε γνωρίζω πώς τα πάνε οι άλλες υλοποιήσεις με τον ανεμιστήρα στο 40-50%, αλλά η Asus παίζει χαμηλά, γύρω στους 65°C.
p_under Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 παιδια ξερουμε τιποτα για το trixx? εχει κανεις την εκδοση που υποστηριζει τις 68X0 ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.