Luciddream Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Μικροτερη αναλυση με 32xCSAA ομως αντι για 4x και το Terrain Tessellation ON.Δεν το εγραψα για να συγκρινω την 480 με την 6870, απλως λεω οτι το αποτελεσμα του Luci ειναι λιγο για 6870. έτρεξα άλλο ένα για να δώ διαφορά απο την ανάλυση και antialiasing 8x... το tessellation δεν μπαίνει on πάντως με τίποτα, δεν έχει επιλογή :/
nikolas8141 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 μηπως κανεις κατι λαθος????????? Γιατι μολις το ετρεξα με την 5850 με τα ιδια settings που ειχες σε αναλυση 1920χ1080 χωρις tessellation 4χ και ειχα average fps 120!!!!! ---------- Προσθήκη στις 03:22 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 03:14 ---------- Και το πιο σημαντικο, πιο exe τρεχεις? γιατι εχει 2.....DX11-DX10!!!
Luciddream Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 μηπως κανεις κατι λαθος?????????Γιατι μολις το ετρεξα με την 5850 με τα ιδια settings που ειχες σε αναλυση 1920χ1080 χωρις tessellation 4χ και ειχα average fps 120!!!!! ---------- Προσθήκη στις 03:22 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 03:14 ---------- Και το πιο σημαντικο, πιο exe τρεχεις? γιατι εχει 2.....DX11-DX10!!! το άλλο έτρεχα, τώρα που έτρεξα το DX11 και έβαλα και tessellation ON τα average ήταν 75 fps.. χμμμ ... αν και έχουμε διαφορετικό cpu... το μόνο που μπορώ να σκεφτώ να επηρεάζει τις επιδόσεις είναι οτι έχω τις μνήμες σε single channel... αλλα τόσο πολύ..?? :confused: ---------- Προσθήκη στις 03:32 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 03:30 ---------- MSI Afterburner 2.1.0 Beta 4 εδώ. phanispal, φοβερό εργαλείο ρε σύ.. !! έψαχνα χτές όλο το βράδυ να βρώ πρόγραμμα να μου δείχνει πάνω στο game την θερμοκρασία της GPU και αυτό το κάνει άνετα.. συν όλα τα άλλα που κάνει.. (το μόνο κακό είναι οτι μου crashare το Titan Quest για κάποιον λόγο)..
nikolas8141 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Αυτο που ετρεξα ηταν με tessellation off......(120 fps), για δοκιμασε και με off!!!
Luciddream Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Αυτο που ετρεξα ηταν με tessellation off......(120 fps), για δοκιμασε και με off!!! τα ίδια, 106.
nikolas8141 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Το μονο που μπορω να φανταστω ειναι οτι ακομα οι drivers δεν δεινουν αυτο που θα πρεπε στην νεα σειρα, Δεν μου φενεται περιεργο αφου και για τις 5χχχ περασαν 2-3 μηνες για να στρωσουν τα πραγματα......
phanispal Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 phanispal, φοβερό εργαλείο ρε σύ.. !! έψαχνα χτές όλο το βράδυ να βρώ πρόγραμμα να μου δείχνει πάνω στο game την θερμοκρασία της GPU και αυτό το κάνει άνετα.. συν όλα τα άλλα που κάνει.. (το μόνο κακό είναι οτι μου crashare το Titan Quest για κάποιον λόγο).. True, μετράει. Απλά έκανα λάθος πριν, καθώς το 2.1.0 Beta 3 σου επιτρέπει να εφαρμόσεις έως 1.28V. Το Beta 4 είναι εκείνο που σου επιτρέπει τελικά τα 1.3V. Βέβαια το Asus Smart Doctor συνεχίζει να σου δίνει έως 1.35V, αλλά το interface του είναι τραγικό. Επίσης απ' ό,τι κατάλαβα, δεν πολυγουστάρει να συνεργάζεται με τα υπόλοιπα utilities, γι' αυτό του την έκοψα (του ASD) και από εδώ και πέρα περιμένω νέες εκδόσεις του MSI Afterburner που θα επιτρέπουν περαιτέρω αύξηση της τάσης, τουλάχιστον μέχρι το 1.35V, γιατί για παραπάνω δεν τη βλέπω να ψήνεται την MSI. Πάντως στο λίγο χρόνο που βρήκα σήμερα απ' το μεσημέρι και μετά (ελέω εργασίας), έφτασα μέχρι τα 1020MHz τον πυρήνα και τη μνήμη μέχρι τα 1195MHz, με 1.28V. Πιο πάνω βλέπω κάτι αχνά artifacts (ψιλοπροσπαθείς για να τα δεις), ακόμα και με 1.3V. Σίγουρα η 6870 δεν είναι όπως το overclocking monster την 6850 η οποία ξεκινά από αρκετά πιο χαμηλά για να φτάσει πολύ κοντά στην (κλοκαρισμένη) 6870, αλλά και μέχρι εκεί, όλο και κάτι είναι. Όταν βρω χρόνο (και βρω και τα παιχνίδια, καθώς δεν έχω κανένα από αυτά που προτάθηκαν), θα ποστάρω αποτελέσματα και γενικότερες πληροφορίες. Πάντως το αλουμινένιο cooler ψιλομουφιά είναι τελικά. Εντάξει, οι 14°C διαφορά είναι ανύπαρκτοι, αλλά σε γενικές γραμμές μια χαρά τα πάει, αρκεί να φτιάξεις δικά σου profiles, γιατί με το stock το φουρφούρι δεν ψήνεται να ανεβάσει στροφές ακόμα και στους 80°C.
Luciddream Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 όταν λές profiles τι εννοείς? εγώ πήγα settings, Fan, και σέταρα απο εκεί να ανεβάζει στροφές ανάλογα με την θερμοκρασία.. και δουλεύει άψογα.. όταν πέσει η θερμοκρασία πέφτουν και οι στροφές, όταν ανέβει η θερμοκρασία ανεβάζει και στροφές.. απλά εντάξει ο θόρυβος της reference δεν είναι και ότι καλύτερο αν μπορείς δοκίμασε σε stock το hawx 2 benchmark στις ίδιες ρυθμίσεις... να δώ μήπως έχω σοβαρό πρόβλημα τελικά η φταίνε οι drivers...!! http://downloads.guru3d.com/Tom-Clancy%E2%80%99s-H.A.W.X.-2-Benchmark-download-2633.html
phanispal Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Ναι, αυτό εννοώ. Ρύθμισες μόνος σου την ταχύτητα περιστροφής του ανεμιστήρα συναρτήσει της θερμοκρασίας ή το άφησες όπως ήταν ρυθμισμένο μόνο του; Π.χ. μπορείς να προσθέσεις άλλα 4 nodes/steps ανάλογα με τις προτιμήσεις σου.
Luciddream Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Ναι, αυτό εννοώ. Ρύθμισες μόνος σου την ταχύτητα περιστροφής του ανεμιστήρα συναρτήσει της θερμοκρασίας ή το άφησες όπως ήταν ρυθμισμένο μόνο του;Π.χ. μπορείς να προσθέσεις άλλα 4 nodes/steps ανάλογα με τις προτιμήσεις σου. την ρύθμισα εγώ διαφορετικά.. να ξεκινάει απο πιο χαμηλά βασικά (για όταν είναι idle).. έβαλα και 10.10d και τα FPS έπεσαν αντί να ανέβουν στο benchmark... ότι να ναι...
Psycho_Warhead Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Δεν ειδα κανεναν να πει κατι για την απεικονιση της HD68xx.Σιγουρα θα εχει διαφορες απο τις HD4000.
Titanomaxos Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Δεν ειδα κανεναν να πει κατι για την απεικονιση της HD68xx.Σιγουρα θα εχει διαφορες απο τις HD4000. Γι αυτο πιστευω μονο τα ματια μου...
Luciddream Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Δεν ειδα κανεναν να πει κατι για την απεικονιση της HD68xx.Σιγουρα θα εχει διαφορες απο τις HD4000. καμία διαφορά σε medium γραφικά.. πραγματικά καμία. για maximum δεν ξέρω, λογικά θα έχει... αλλα σπάνια τα βάζω στο max.. στο MoH πάντως που τα έβαλα όλα max δεν εντυπωσιάστηκα.. νομίζω οτι η nvidia υπερέχει σε αυτό το κομάτι..
Psycho_Warhead Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Στο Desktop φενεται συνηθως......Τωρα στα παιχνιδια θα πρεπει να βαζεις παντα Max Details.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.