Luciddream Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Περιμενουμε κανα review ε ρε παίδες ευχαρίστως θέλω να δοκιμάσω πραγματάκια αλλα απο την πέμπτη που την πήρα δουλεύω σερί και δεν έχω προλάβει τίποτα... αν μπορεί ας γράψει ο phanis και να προσθέσω και εγώ τα δικά μου απο κάτω όταν καταφέρω να βρώ χρόνο.. πάντως τρελές διαφορές δεν έχω δεί in game (σε σχέση με την 4890 που είχα πριν),εννοώ με τα γραφικά στο medium η στο low (γιατι εκεί συνήθως παίζω), όταν είναι να κολήσει θα κολήσει... (ίσως και λόγω Cpu).. Επίσης στο Medal of Honor Multiplayer που δοκίμασα όλα στο full σε 1900 ανάλυση έπαιζε χωρίς το παραμικρό κόλημα...
Psycho_Warhead Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Καλο ειναι καποιος απο σας να κανει νεο Thread με Benchmarks απο 68xx. Αν και εχουμε γεμισει....... Τους Drivers τους εβαλες σωστα?Με Driver Sweeper 2.6.0 σε Safe Mode κλπ?
Luciddream Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Καλο ειναι καποιος απο σας να κανει νεο Thread με Benchmarks απο 68xx. Αν και εχουμε γεμισει....... Τους Drivers τους εβαλες σωστα?Με Driver Sweeper 2.6.0 σε Safe Mode κλπ? ναι αν και δεν είχα ποτέ πρόβλημα με drivers της ATI ... εννοώ και απλά απο πάνω να τους πέρναγα μια χαρά ήταν πάντα.. απλά το ανεμηστιράκι δεν δούλευε ποτέ σωστά στο AUTO. δοκίμασα με το afterburner και το ανεμηστιράκι δουλέυει τέλεια.. δεν χρειάζεται καν profiles, του βάζεις ανάλογα τι θερμοκρασία έχει να τρέχει σε συγκεκριμένες στροφές.. άψογο σε σχέση με το fraps το video capture του afterburner λέει τίποτα..??
Psycho_Warhead Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Παντως, εαν θες τα μεγιστα του Driver θα πρεπει να κανεις τη διαδικασια με το Driver Sweeper, μπορει να μην εχεις προβλημα οταν τους περνας απο πανω αλλα σιγουρα δεν παιρνεις τα μεγιστα αποτελεσματα. Δεν ξερω, το FRAPS ειναι μια χαρα παντως.
rafail1994 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Περιμενουμε κανα review ε Eγώ σκέφτομαι να κάνω ένα review όταν την πάρω (Asus 6870) αλλά δεν ξέρω ποια παιχνίδια έχουν Benchmark για να κάνω τα test και να βγάλω τα αποτελέσματα
Psycho_Warhead Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Προσωπικα θα ηθελα να δω τα εξης: Crysis Warhead/Dirt 2/Unigine Heaven 2.1(Extreme)/Mafia 2. Οσα περισσοτερα μπορειτε
UpToDate_ Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 πάντως τρελές διαφορές δεν έχω δεί in game (σε σχέση με την 4890 που είχα πριν),εννοώ με τα γραφικά στο medium η στο low (γιατι εκεί συνήθως παίζω), όταν είναι να κολήσει θα κολήσει... (ίσως και λόγω Cpu).. Σε full hd με την 4890 τα έριχνες στο medium/low? :S
rafail1994 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Προσωπικα θα ηθελα να δω τα εξης: Crysis Warhead/Dirt 2/Unigine Heaven 2.1(Extreme)/Mafia 2. Οσα περισσοτερα μπορειτε Αυτα εχουν Benchmark;
Luciddream Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Eγώ σκέφτομαι να κάνω ένα review όταν την πάρω (Asus 6870) αλλά δεν ξέρω ποια παιχνίδια έχουν Benchmark για να κάνω τα test και να βγάλω τα αποτελέσματα έχουν διάφορα... πολλά θα βρείς και στο guru3d.. μερικά καλύτερο είναι να τα δείς απλώς in game και με το fraps π.χ να βγάλεις average fps minimum Και maximum.. (έχει επιλογή benchmark) αυτό π.χ το έκανα προχτές..
Psycho_Warhead Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Λιγο βγαζεις GTX480@stock 1680x1050 32xCSAA DX11 Maxed out Max:270 Fps Average:120 Fps Ξερω η nVidia ειναι μπροστα στο Hawx but still.....
UpToDate_ Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Κάλα ηρέμησε και εσύ.. άλλον cpu έχεις,σε μικρότερη ανάλυση τρέχεις + με high end καρτούλα. Επίσης και αυτό που λες.
Psycho_Warhead Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Μικροτερη αναλυση με 32xCSAA ομως αντι για 4x και το Terrain Tessellation ON. Δεν το εγραψα για να συγκρινω την 480 με την 6870, απλως λεω οτι το αποτελεσμα του Luci ειναι λιγο για 6870.
Luciddream Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Μικροτερη αναλυση με 32xCSAA ομως αντι για 4x και το Terrain Tessellation ON.Δεν το εγραψα για να συγκρινω την 480 με την 6870, απλως λεω οτι το αποτελεσμα του Luci ειναι λιγο για 6870. δεν αποκλείεται, γιαυτό τα ποστάρουμε να δούμε και τι τρέχει... παω να λιώσω στο titan quest, τα λέμε μετά... !!
rafail1994 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 έχουν διάφορα... πολλά θα βρείς και στο guru3d.. μερικά καλύτερο είναι να τα δείς απλώς in game και με το fraps π.χ να βγάλεις average fps minimum Και maximum.. (έχει επιλογή benchmark) αυτό π.χ το έκανα προχτές.. Ευχαριστώ για της πληροφορίες μόλις την πάρω σε καμία 4-6 μέρες θα ανεβάσω review
ahristos Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Καινούριο site; Καλά ξεκίνησε... AMD: New GPU Family in Early 2011
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.