Προς το περιεχόμενο

Νέες κάρτες AMD 68xx

Timour21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

To πλαίσιο γράφει Ιnternet only αλλά την έχει 4 ευρώ φτηνότερα από τα Μultirama.Eγώ την βρήκα σε κατάστημα Μultirama Θεσσαλονίκης στα 244 ευρώ. Το θέμα είναι ότι μάλλον θα περιμένω για να αναβαθμίσω σε κάτι καλύτερο. Η Gtx280 που έχω έχει αρκετή δύναμη για όλα τα παιχνίδια που παίζω σε 1680χ1050.Οι νέες 6850 και 6870 είναι mid range. Θα περιμένω τις high end της Αmd να δώ τι επιδόσεις θα έχουν και την νέα σειρά της Nvidia και μετά θα αποφασίσω.

Edit. Τα Μultirama την έχουν ίδια τιμή με το Plaisio 240 ευρω. Ίσως την ρίξανε σήμερα. Μόλις τσέκαρα skroutz.

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Απο προσωπικη εμπειρια στο πλαισιο οτι γραφει "αμεσα διαθεσιμο" και "παραδοση σε 24 ωρες" το εχει.Τωρα βεβαια με αυτα που εχουν γινει τον τελευταιο καιρο κανεις δεν ξερει.

Δημοσ.
Επειδή ενδιαφέρεται ένας φίλος μόλις τησ είδα στο site πήρα τηλέφωνο στο πλαίσιο Ψυχικού και ρώτησα και μου είπε ότι είναι διαθέσιμες,

Βέβαια ρώτησα μόνο για αποστολή στο σπίτι και μου είπε ότι άμα κάνω την αγορά σήμερα θα την έχω Τρίτη

Επειδή ενδιαφέρομαι και εγώ για αγορά της 6870 για αυτό ρώτησα :-).

Ξέρουμε αν θα κυκλοφορήσουν σύντομα και άλλες υλοποίησης της 6850 & 6870.

Δημοσ.
καλά ρε μάγκες γιατί είναι τόσο φτηνή η κάρτα γραφικών (6870)?

ειπαμε...., γιατι ειναι η μεσαια σειρα....!!! η high end 69** λιγο αργοτερα!

Δημοσ.

Που την ειδατε ρε παιδια την 6870 φτηνη? Στα 240 ? Για περιμενετε κανα 2-3 εβδομαδες ακομα...Ηδη εξω η Sapphire εχει 200 ευρω.

Κυκλοφορουν αλλα οχι στην ελλαδα Asus, Club3D, HIS, MSI, Sapphire, XFX

Δημοσ.
καλά ρε μάγκες γιατί είναι τόσο φτηνή η κάρτα γραφικών (6870)?

Αφου ειναι μεσαια κατηγορια ποσο ηθελες να κανει????Δεν εχει καμια σχεση με την 5870 πχ.Η αντιστοιχη high end κατηγορια για την σειρα 6xxx θα ειναι η 69xx και οχι η 68xx.

Δημοσ.
η 5870 είναι 150~ πιο ακριβή απο την 6870. τι φάση παίζει???/

φαση του να περιμενετε γιατι οι τιμες δεν εχουν διαμορφωθει ακομα στο αναλογο των επιδοσεων

Δημοσ.
Η σειρά HD69xx πότε βγαίνει περίπου ;

Και εγω αυτο ρωτησα αλλα ακομα not responding.:-)

Μακαρι οταν βγει να ριξουν την σειρα 5xxx για να κανουμε κανενα crossfire.;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...