Προς το περιεχόμενο

Νέες κάρτες AMD 68xx

Timour21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

sc2 και wow παιζω κυριος στο wow μετα το καινουριο patch αναγκαστικα να παω απο ultra σε high settings για να ειναι playable . H αναλυση ειναι αυτη π ειπε ο phanis.

thanks

Δημοσ.

Καλα αστο το Ultra στο WoW.....Εδω εγω με την 480 και βλεπω κατι 35αρια fps με το τελευταιο patch Wintergrasp......Και αυτο επειδη η μηχανη ειναι ΑΡΧΑΙΑ και το GPU Usage ειναι 50-55%(σχεδον παντα)

Αλλα θα σου ελεγα και γω οτι αξιζει να πας απο 4890 σε 6870 :)

Δημοσ.
Αν το βαρύτερο παιχνίδι που παίζει είναι το Manager και το Pro, θα του πρότεινες να αναβαθμίσει;

όχι δεν θα του πρότεινα. την απάντηση στο αν αξίζει την δίνω στο θέμα των επιδόσεων.. γιατι νομίζω αυτό ρωτάει. και πιστεύω οτι αν δεν έχει πρόβλημα (χαμηλά fps) με κάποιο παιχνίδι και μας ρωτάει, τότε δεν θα είχα καν λόγω να απαντήσω γιατι θα τον θεωρούσα τελείως μα***κα να δώσει άλλα 250 ευρώ.

Απο εκεί και πέρα αφήνωντας την κατανάλωση στην άκρη που για μένα είναι κάτι σχετικά αδιάφορο, ο μεγαλύτερος λόγος που απαντάω ναι είναι η έλειψη υποστήριξης πλέον της σειράς 4ΧΧΧΧ απο την AMD... και δεν το λέω για την single card, μια χαρά είναι οι drivers εκεί. Το λέω για το crossfire.. περιμέναμε απο απρίλιο drivers για crossfire και τελικά πήραμε τα ..... μας.. :mad:

υ.γ για το wow με 2χ4890 χτύπαγα απο 150-250fps ... με τα νεότερα games υπήρχαν θέματα..

Δημοσ.
Καλα αστο το Ultra στο WoW.....Εδω εγω με την 480 και βλεπω κατι 35αρια fps με το τελευταιο patch Wintergrasp......Και αυτο επειδη η μηχανη ειναι ΑΡΧΑΙΑ και το GPU Usage ειναι 50-55%(σχεδον παντα)

Αλλα θα σου ελεγα και γω οτι αξιζει να πας απο 4890 σε 6870 :)

το wow εχει τρελλες απαιτησεις σε cpu

τι εχεις?

Δημοσ.

[email protected],πιστεψε με ειναι δοκιμασμενο και με [email protected] και παλι......

Ειναι πολυ παλια η μηχανη του και δεν μπορει να εκμεταλλευτει το σημερινο Hardware ουτε στο 50%.

Αμα παρει την 6870 θα βελτιωθουν αρκετα τα FPS μιας και θα μπορει να τρεξει το Dx11 path.

Δημοσ.

μα επιτηδες το κανουνε και τα φουσκωνουνε σε καθε patch για να σε κανουν να αναβαθμιζεις

τα κονομανε χοντρα

Δημοσ.

υ.γ για το wow με 2χ4890 χτύπαγα απο 150-250fps ... με τα νεότερα games υπήρχαν θέματα..

Vsync off?? 500fps πιανω ετσι,...

Δημοσ.

Όποιος τσίμπησε την υλοποίηση της Sapphire, μπορεί να επιβεβαιώσει ότι στο κουτί περιλαμβάνονται πέραν του κλασικού molex και της CrossFire bridge, καλώδιο HDMI και mini displayport to displayport adapter, όπως φαίνεται στο παρακάτω video;

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=masQ5RZd4i8&feature=related[/ame]

Γιατί η υλοποίηση της Asus μπορεί να έχει το δελεαστικό αλουμινένιο cooler, αλλά απ' ό,τι φαίνεται είναι περισσότερο φειδωλή στα παρελκόμενα.

Όσο να 'ναι, είναι χρήσιμα, τόσο το HDMI, όσο ο αντάπτορας του displayport.

Δημοσ.

Kαι η υλοποίηση της gigabyte έχει τα ιδία παρελκόμενα με την sapphire εκτός από το καλώδιο hdmi.

Άντε ποτέ θα της φέρουν και τα αλλά καταστήματα βαρέθηκα να περιμένω είμαι με το ένα πόδι να πάρω την sapphire αλλά κρατιέμαι επειδή θέλω να πάρω την asus :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...