kostastnt Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Μερικές φορές βγάζει προσφορές στα μεταφορικά... Ίσως αν τους στείλεις ενα εμαιλ να το διευκρινήσουν... ΥΓ. Μην ξεχνάμε ότι με DHL από γερμανία για ελλάδα ένα πακέτο ενός κιλού έχει χρέωση 7€...
Moderators matrixxx Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Moderators Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 ΥΓ. Μην ξεχνάμε ότι με DHL από γερμανία για ελλάδα ένα πακέτο ενός κιλού έχει χρέωση 7€... Εχω τσεκαρει πανω απο 30 Γερμανικα eshops και μονο ενα εχει μεταφορικα καπου 15 ευρω για Ελλαδα και τα υπολοιπα 30-50! 7 ευρω η DHL και ζητανε τοσα; Με mail γινεται δουλεια λες ή απλα το εκμεταλλεύονται;
katsikoula Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 μα δεν μπορει ρε παιδια να ηταν καποιο λαθος. αφου ηταν το τελικο ποσο πληρωμης μεσω paypal!!!! :S Εχω τσεκαρει πανω απο 30 Γερμανικα eshops και μονο ενα εχει μεταφορικα καπου 15 ευρω για Ελλαδα και τα υπολοιπα 30-50!7 ευρω η DHL και ζητανε τοσα; Με mail γινεται δουλεια λες ή απλα το εκμεταλλεύονται; ποιο καταστημα ειναι αυτο?
palawiaris Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Και έπειτα τα δωρεάν μεταφορικά ισχύουν για αγορά 100 ευρώ και πάνω.Οπότε;
skrats Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 ακόμα πιο φθηνή είναι η αγορά της Ιαπωνίας και απο την Γερμανική! Αλλά πλέον μιλάμε για το πολύ 30-40 ευρώ... και σπάνια για τρελές διαφορές που με βάσει τα μεταφορικά να συμφέρουν. Για να πληρώσεις 30 ευρώ μεταφορικά και τελωνείο 3-15 ευρώ, δηλαδή κοντά ενα 40αρι επιπλέον (και χωρίς ΦΠΑ) η διαφορά που θα βρείς πρέπει να ξεπερνά τα 100 ευρώ με εδώ!! Αλλιώς κάνε αγορά απο μικρό και φθηνό κατάστημα εδώ! Ο Έλληνας έμπορος εδώ που αγοράζει απευθείας απο το εξωτερικό, αγοράζει χονδρική και παρόλο που βάζει Ελληνικό ΦΠΑ, τη τιμή αυτή μεμονωμένα δέν μπορεί κανένας ιδιώτης να την έχει. Αν μιλάμε φυσικά για διαφορές κάτω των 30 ευρώ... για πάνω απο 40-50 ευρώ (και να μην πληρώσεις τελωνεία και ΦΠΑ) φυσικά είναι ευκαιρία και το χτυπάς!
palawiaris Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Παίδες δεν πολυσυμφέρει ή εκτός αν αγοράσεις κάμποσα κομμάτια. Σκεφτείτε και το άλλο.Αγοράζεις κάτι και χαλάει.Τι κάνετε; Το στέλνετε ξανά με δικά σας έξοδα πάλι στον προμηθευτή;Δεν συμφέρει τότε. Η asus και η gigabyte δεν δέχονται απευθείας rma από όσο ξέρω και ίσως να υπάρχουν και άλλες τέτοιες εταιρίες.Οπότε μπαίνεις σε μια διαδικασία γάμησέ τα.Συμπλήρωνε χαρτιά στην γλώσσα τους,μετάφραζε...εγώ αυτά τα βαριέμαι πολύ.
Moderators matrixxx Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Moderators Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Παίδες δεν πολυσυμφέρει ή εκτός αν αγοράσεις κάμποσα κομμάτια.Σκεφτείτε και το άλλο.Αγοράζεις κάτι και χαλάει.Τι κάνετε; Το στέλνετε ξανά με δικά σας έξοδα πάλι στον προμηθευτή;Δεν συμφέρει τότε. Η asus και η gigabyte δεν δέχονται απευθείας rma από όσο ξέρω και ίσως να υπάρχουν και άλλες τέτοιες εταιρίες.Οπότε μπαίνεις σε μια διαδικασία γάμησέ τα.Συμπλήρωνε χαρτιά στην γλώσσα τους,μετάφραζε...εγώ αυτά τα βαριέμαι πολύ. Εχω πει τον λογο σε αλλο θεμα. Οταν δεν βρισκεις κατι πχ Αθηνα, και το εχει μονο ΕΝΑ μαγαζι Θεσσαλονικη 99 ευρω, ενω Γερμανια εχει 75 και θες 2 κομματια τι κανεις; Θεσσ. 99 χ 2+ 10 μεταφορικα και αντικατ = 208€ ενω Γερμανια 150+μεταφορικα. Και απο Θεσσ. να το παρεις αν παθει κατι παλι θα τρεχεις και ισως βρεις πιο ευκολα ακρη με το Ευρωπαικο μαγαζι παρα με το visionstudio πχ...
kostastnt Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Συμφέρει σε αγορά μηχανήματος μόνο... Άλλο να σου βγει το μηχάνημα 700-800 από Γερμανία και άλλο 1000-1200 από Ελλάδα... Όσο για το rma πάντα είναι μπλέξιμο... Λίγες φορές τα μαγαζιά εδώ έχουν κάνει απατεωνιές?
greekparot Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Να ενημερώσω ότι αν κάποιο Γερμανικο μαγαζι στελνει με DHL αυτα είναι τα ΕΛ.ΤΑ τα δικα μας. Δηλαδη η DHL έχει εξαγοράσει τα Γερμανικα Ταχυδρομεια όπως εμάς τα ΕΛ.ΤΑ, για να μην νομιζει κανείς ότι θα πάρει το πακέτο του σε 1-2 μέρες.
Moderators matrixxx Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Moderators Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Τελικο συμπερασμα. Ενω κατι που με απλο ταχυδρομειο θελει Ελλαδα-Γερμανια για δεμα ενος κιλου 7.5€ (ρωτησα στα ΕΛΤΑ) ακομα και για συστημενο 10.25€, ολα τα eshop που μπορεσα να τσεκαρω (καμια 30αρια) της Γερμανιας ζητανε απο 30-50 ευρω. Δεν φαινεται να εχουν ορεξη να στειλουν Ελλαδα δηλαδη, και αν κρινω και απο το οτι δεν βρεθηκε κανεις που να αναφερει καποιο e-shop με λογικα μεταφορικα, βγαινει το συμπερασμα οτι ΔΕΝ υπαρχει κανενα με καλα μεταφορικα. Ολα δουλευουν υπερ του amazon.co.uk (Το οποιο στελνει, ω τι συμπτωση, τα free shipping προιοντα ανω των 25 λιρων στην Ελλαδα με Deutsche Post DHL που ειναι τα γερμανικα "ΕΛΤΑ")
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.