Προς το περιεχόμενο

Αγορα pc parts απο eshop Γερμανιας...

matrixxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Παιδιά μήπως ξέρετε και κάποιο σάιτ με μεταχειρισμένες οθόνες να πουλάει?

Το stockhouse του e-shop.gr έχει μικρή κγάμα απο οθόνες αλλα το σίγουρο είναι ότι είναι σαν καινούρια.

• Super Moderators
Δημοσ.
Παιδιά μήπως ξέρετε και κάποιο σάιτ με μεταχειρισμένες οθόνες να πουλάει?

μεταχειρισμένες οθόνες από Γερμανία? :o

Δημοσ.

Από οπουδήποτε....απλά θέλω ένα συγκεκριμένο μοντέλο οθόνης... το LP154WX4-TL C3

Α συγγνώμη εννοούσα για Notebook οθόνες έτσι...

Δημοσ.

Ναι εξωτερικό ή γερμανίας κατάλαβες φίλε μου πιστεύω...Απλά δεν παίρνω απάντηση σε άλλο topic που πόσταρ για το θέμα...Αν μπορείς και ξέρεις σε παρακαλώ στείλε μου σάιτ για μεταχειρισμένες οθόνες notebook,είτε σε pm είτε εδώ..

Ευχαριστώ

Δημοσ.
Από οπουδήποτε....απλά θέλω ένα συγκεκριμένο μοντέλο οθόνης... το LP154WX4-TL C3

Α συγγνώμη εννοούσα για Notebook οθόνες έτσι...

Όλο και κάτι θα βρεις στο eBay.

Δημοσ.
Δεν πιστεύω να βρεις αυτο που ζητάς σε καλύτερη τιμη απο το eBay.

Γι'αυτό ψάχνω σε μεταχειρισμένο εντός Ε.Ε.(όπως Γερμανία ;) )

• Moderators
Δημοσ.
Οποιος γνωριζει και εχει δοκιμασει να κανει αγορες απο eshop της Γερμανιας ας μας προτεινει κανενα καλο site...

(Δεν κανουν ολα αποστολες Ελλαδα, στο ψαξιμο ειμαι ενα ενα τα δεκαδες ιντερνετικα μαγαζια τους, βοηθηστε οποιος γνωριζει... :-) )

Παίδες το καλύτερο είναι να ψάχνετε στο http://www.idealo.de, να μπαίνετε στο μαγαζί και να ψάχνετε τα μεταφορικά...

Δεν είναι δύσκολο αν ξέρετε τα παρακάτω!

Griechenland=Ελλάδα

Versand=Αποστολή

Εδώ κάτω θα δεις αρκετά μαγαζιά από Ολλανδία, αν βρεις κάτι που θέλεις σε καλή τιμή τους στέλνεις ένα μαιλ και τους ρωτάς αν στέλνουν και Ελλάδα.

http://nl.hardware.info/productinfo/103299/intel-core-i5-760#tab:prijzen

Για να ξαναγυρισουμε στο θεμα μας λοιπον, μηχανες τιμων γνωριζουμε ολοι εδω και χρονια, οπως επισης και τις τιμες μεταφορικων μπορουμε να δουμε (θες πανω απο μια μερα για να δεις αν στελνουν Ελλαδα & τα μεταφορικα ΟΛΩΝ αυτων των καταστηματων) αλλα αυτο δυστυχως δεν αρκει.

Γι αυτο ζητησα απο το πρωτο μου ποστ καποιο ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΟ μαγαζι που να στελνει Ελλαδα (περισσοτερα απο τα μισα δεν στελνουν) με καλα μεταφορικα (τα περισσοτερα απο οσα στελνουν Ελλαδα εχουν απο 30 εως 50 ευρω!!!) και αφησε θετικες εντυπωσεις. ;)

(ευχαριστω παντως για την οποια προσπαθεια για βοηθεια, αναμενουμε καποιον ευτυχισμενο πελατη... αν υπαρχει :P )

Δημοσ.

παιδια κατι παραξενο απο περιεργια και μονο εβαλα στο καλαθι αυτον τον σκληρο http://www.mindfactory.de/product_info.php/info/p680776_2000GB-Samsung-EcoGreen-F4EG-HD204UI-5400U-m-32MB-3-5Zoll--8-9cm--SATA-II.html προχωρησα την παραγγελια στο σημειο οπου κανω login στο paypal για να δω μονο και μονο το τελικο ποσο μαζι με τα μεταφορικα και η τελικη τιμη ηταν ιδια με την τιμη του προιοντος δλδ 75 ευρω. τι γινεται? δεν χρεωνει καθολου μεταφορικα ειναι τα εχει υπολογισει απο πριν? εγω στον λογαριασμο που εχω κανει παντως σε αυτο το καταστημα εχω δηλωσει κανονικα διευθυνση αποστολης στην Ελλαδα

• Moderators
Δημοσ.
παιδια κατι παραξενο απο περιεργια και μονο εβαλα στο καλαθι αυτον τον σκληρο http://www.mindfactory.de/product_info.php/info/p680776_2000GB-Samsung-EcoGreen-F4EG-HD204UI-5400U-m-32MB-3-5Zoll--8-9cm--SATA-II.html προχωρησα την παραγγελια στο σημειο οπου κανω login στο paypal για να δω μονο και μονο το τελικο ποσο μαζι με τα μεταφορικα και η τελικη τιμη ηταν ιδια με την τιμη του προιοντος δλδ 75 ευρω. τι γινεται? δεν χρεωνει καθολου μεταφορικα ειναι τα εχει υπολογισει απο πριν? εγω στον λογαριασμο που εχω κανει παντως σε αυτο το καταστημα εχω δηλωσει κανονικα διευθυνση αποστολης στην Ελλαδα

:shock:

Ισως τα πληρωνεις εξτρα;

Αφου λεει καθαρα στη σελιδα του : (μεταφραση στα Αγγλικα)

"International orders are possible only in advance and PayPal. The shipping cost for international shipments amounted to € 29.99 per package, including applicable sales tax."

Και στον πινακα λεει "χωρες ΕΕ = 29.99€ προπληρωμη"

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...