skoobydoo Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Σου στελνω παλι τα screenshots, διεγρψα αυτα που μου ειπες αλλα παλι τα ιδια βγαζει...
filip123go Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Λοιπόν έχουμε και λέμε: Windows live messenger vc log bows face skype pdffactory Applian techologies Αν πάλι δεν γίνει τίποτα, επέλεξε απενεργοποίηση όλων και κάνε επανεκκίνηση. Αν δεν στο βγάλει τότε, θα ξεκινάς τις διεργασίες κάθε φορά 1-1 η 2-2, μέχρι να δεις ποια φταίει. Αν πάλι δεν γίνει κάτι, τότε θα ψάξουμε αλλού το πρόβλημα...! (Κατέβασε και το avira free, κανε ένα bootable cd και κάνε κ ένα scan με αυτό, δεν χάνεις τίποτα. Πρόσεξε μην το εγκαταστήσεις.. Από boot θα το τρέξεις)
filip123go Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Λοιπόν έχουμε και λέμε: Windows live messenger vc log bows face skype pdffactory Applian techologies Αν πάλι δεν γίνει τίποτα, επέλεξε απενεργοποίηση όλων και κάνε επανεκκίνηση. Αν δεν στο βγάλει τότε, θα ξεκινάς τις διεργασίες κάθε φορά 1-1 η 2-2, μέχρι να δεις ποια φταίει. Αν πάλι δεν γίνει κάτι, τότε θα ψάξουμε αλλού το πρόβλημα...! (Κατέβασε και το avira free, κανε ένα bootable cd και κάνε κ ένα scan με αυτό, δεν χάνεις τίποτα. Πρόσεξε μην το εγκαταστήσεις.. Από boot θα το τρέξεις)
skoobydoo Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Απενεργοποίησα τα προγραμματα που ελεγαν οτι ειναι αγνωστου κατασκευαστή και όλα μια χαρά. Με το avira είχα κανει παλι scan και δεν μου ειχε βγαλει κατι. Μου λες λιγο γιατι να μην το εγκαταστησω γιατι το εχω ηδη στον υπολογιστη μου. Σε ευχαριστώ πολύ για τη βοηθειά σου.
filip123go Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Αν θέλεις εγκατέστησε το..! Είναι από τα καλύτερα που κυκλοφορούν..! Απλα κανε απεγκατάσταση το antivir πρώτα..!
skoobydoo Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Ολα ενταξει δεν μου βγαζει τιποτα τωρα αλλα έχω αλλο προβλημα δεν μπορω να ανοιξω τισ εικονες μου. Κανω διπλο κλικ και μου λεει οτι η υπηρεσια δεν μπορει να εκτελεστει. Μηπως ειναι κατι απο αυτα που απενεργοποιησα?Τι μπορει να συμβαίνει?
filip123go Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Δεξί κλικ πάνω σε μια εικόνα, ιδιότητες και εκεί που λέει άνοιγμα με διαλέγεις το πρόγραμμα που θέλεις (το default είναι windows foto viewer, αλλά υπάρχουν χίλια δυο καλύτερα αν ψάξεις)
dkoum Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 να προτεινω και γω κατι ανοιξε το command prompt με δικαιωματα διαχειριστη και τρεξε την εντολη sfc /scannow να κανει ενα ελεγχο των αρχειων των windows
skoobydoo Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Εβαλα την εντολη αλλα δεν την περνει δεν την αναγνωριζει. Ξερεις τι πρεπει να γραψω πριν απο αυτο για να συνδεθω? Ευχαριστω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.