ivdimentia Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Γεια χαρά παιδιά. Όπως έχω δημισιεύσει σε άλλο topic σκοπεύω να αγοράσω την Panasonic TX-P50U20 Plasma. http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Home-Cinema/Televisions/Panasonic-TX-P50U20-Plasma-TV-50-TX-P50U20.htm Η χρήση που σκοπεύω να κάνω είναι από Media Center Pc. Το θέμα είναι όμως ότι η συγκεκριμένη Tv δεν έχει θύρα DVI ή VGA, αλλά μόνο HDMI. Απ' ότι έχω ακούσει η σύνδεση pc σε tv μέσω HDMI παίζει να μην είναι καλή και να είναι τα χρώματα ότι ναναι. Και γενικότερα έχω ακούσει ότι αρχικά ενώ όλοι δοκιμάζουν το HDMI τελικά το γυρνάνε σε DVI/VGA. Έχει κάποιος από εσας συνδεμένο το pc του στην tv με HDMI? Ή ακόμα καλύτερα αν έχει κάποιος pc σε Panasonic Plasma?
dimitris__ Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Η σύνδεση HDMI είναι η τέλεια σύνδεση. Όσον αφορά στην εικόνα είναι ακριβώς το ίδιο με την DVI και επιπρόσθετα στέλνει και ήχο. Η DVI περιέχει και αναλογικά σήματα και είναι προς τα πίσω συμβατή με τη VGA (D-SUB), ενώ η HDMI είναι αμιγώς ψηφιακή. Αυτά που άκουσες είναι λάθος, αυτοί που γυρίσαν πίσω στη VGA δεν είχαν βασικές γνώσεις για το πως δουλεύουν οι συσκευές τους και δεν έκαναν RTFM, με αποτέλεσμα να μην βλέπουν αυτό που μπορεί να δείξει η TV τους. Με λίγα λόγια HDMI και μόνο HDMI. Τα υπόλοιπα (DVI, VGA) υπάρχουν για προς τα πίσω συμβατότητα με παλιές συσκευές. Όσον αφορά στην τηλεόραση, και αν θέλεις να τη χρησιμοποιήσεις σαν τηλεοπτικό δέκτη, σκέψου σοβαρά την S20 που είναι πολύ καλύτερη από την U20.
ivdimentia Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Η σύνδεση HDMI είναι η τέλεια σύνδεση. Όσον αφορά στην εικόνα είναι ακριβώς το ίδιο με την DVI και επιπρόσθετα στέλνει και ήχο. Η DVI περιέχει και αναλογικά σήματα και είναι προς τα πίσω συμβατή με τη VGA (D-SUB), ενώ η HDMI είναι αμιγώς ψηφιακή. Αυτά που άκουσες είναι λάθος, αυτοί που γυρίσαν πίσω στη VGA δεν είχαν βασικές γνώσεις για το πως δουλεύουν οι συσκευές τους και δεν έκαναν RTFM, με αποτέλεσμα να μην βλέπουν αυτό που μπορεί να δείξει η TV τους. Με λίγα λόγια HDMI και μόνο HDMI. Τα υπόλοιπα (DVI, VGA) υπάρχουν για προς τα πίσω συμβατότητα με παλιές συσκευές. Όσον αφορά στην τηλεόραση, και αν θέλεις να τη χρησιμοποιήσεις σαν τηλεοπτικό δέκτη, σκέψου σοβαρά την S20 που είναι πολύ καλύτερη από την U20. το ξέρω ότι σαν θύρα η HDMI είναι κλάσης ανώτερη αλλά αυτό που εννοώ είναι ότι κάτι παίζει με τη σύνδεση pc με tv και δεν κάθεται καλά. Τώρα αυτο το RTFM που λες δεν έχω ιδέα τι είναι οπότε αν θέλεις δώσε λίγο info. Όσον αφορά για την s20 συμφωνώ και επαυξάνω αλλά το θέμα είναι τα χρήματα που δεν έχω να δώσω.
dimitris__ Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Όσον αφορά στο RTFM, βάλτο στο google Δεν παίζει κάτι περίεργο με τη σύνδεση, αυτά είναι standard πράγματα. Προχώρα άφοβα και αν έχεις οποιοδήποτε πρόβλημα (που δε νομίζω) εδώ είμαστε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.