Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Αυτα κι ακομα χειροτερα αξιζουν σε οσους αγοραζουν προιοντα της Apple.

αυτά τα σχόλια νομίζω πρέπει να λείπουν.

Όταν εγώ δουλεύω στο macbook με το trackpad,χρησιμοποιώντας multitouch gestures,έχοντας expose ως και για τα tabs του browser, εσύ ψάχνεις ακόμα να συνδέσεις το ποντίκι μπας και καταφέρεις τα μισά,λίγο με ενδιαφέρει αν θα πρέπει να την εγκαταστήσω απο την Oracle ή αν θα είναι μαζί με το OS,τους αρχάριους θα δυσκολέψει και όχι όλους,παρόλα αυτά διαφωνώ με την κινηση της.

• Απαντ. 126
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους.

Χωρίς, να είμαι σίγουρος, νομίζω, ότι δε θα υποστηρίζεται εγγενώς η Java από την Apple, αλλά θα μπορεί να τρέχει κάποιος μια Java εφαρμογή στον υπολογιστή του (mac εν προκειμένω), χρησιμοποιώντας, υποθέτω, κάποια third party λύση.

Σε γενικές γραμμές δε με βρίσκει σύμφωνο αυτή η επιλογή της Apple.

Δημοσ.

Έξυπνη εταιρία,αφού πουλάει μπρίκια και κονσερβοκούτια για χρυσό,την παραδέχομαι.

Στο θέμα μας.

Ούτε με ενδιαφέρει,αφού κονσερβοκούτια με τιμές χρυσού δεν πρόκειται να αγοράσω ποτέ.

Δημοσ.
Νομίζω πως η Apple απλά θα σταματήσει να προσφέρει τη δική της "εκδοση" (με οποιες αλλαγες έχει) java, καθώς θεωρεί πως αυτην δεν προσφέρει πλέον τίποτα (στο desktop). Η apple έχει κάνει πολλά πράγματα για την Java (στο δικο της λειτουργικο), και η (τότε) sun τίποτα για την Apple. Νομίζω πως ήταν η λογική εξέλιξη των πραγμάτων. Αυτό δέ σημαίνει πως δεν θα υπάρχει java στο macosx. Απλά δεν θα υπάρχει μέσω της Apple.

Σκεψου μονο ποσα παιχνιδια στο facebook τρεχουν σε flash και java. Aν δεν κανω λαθος και το fbchat ειναι σε java ;) οπως και οι uploader για τις φωτογραφιες...

Δημοσ.
Σκεψου μονο ποσα παιχνιδια στο facebook τρεχουν σε flash και java. Aν δεν κανω λαθος και το fbchat ειναι σε java ;) οπως και οι uploader για τις φωτογραφιες...

Θα κάνεις δικό της ανάλογο του facebook, applebook..:P

Δημοσ.

δεν καταργείται η java απο το OSX ρε παιδιά,το port της Apple καταργείται

As of the release of Java for Mac OS X 10.6 Update 3, the Java runtime ported by Apple and that ships with Mac OS X is deprecated. Developers should not rely on the Apple-supplied Java runtime being present in future versions of Mac OS X.

The Java runtime shipping in Mac OS X 10.6 Snow Leopard, and Mac OS X 10.5 Leopard, will continue to be supported and maintained through the standard support cycles of those products.

Θα κάνεις δικό της ανάλογο του facebook, applebook..:P

http://macapper.com/2008/04/17/net4mac-social-networking-for-mac-lovers/

το ξερες και πέταξες παραγάδι,παραδέξου το :P

Δημοσ.

Αλλο ενα θεμα που ελαβε μεγαλυτερες διαστασεις απ'οτι του αξιζε.

Αν το να μην υποστηριζει η apple εγγενως τη java σημαινει θανατος της java στο mac τοτε στα windows που ποτε δεν ειχε η java αυτην την ειδικη μεταχειριση ειναι σαν να λεμε οτι εκει δεν υπηρξε ποτε.

Δημοσ.
Αλλο ενα θεμα που ελαβε μεγαλυτερες διαστασεις απ'οτι του αξιζε.

Αν το να μην υποστηριζει η apple εγγενως τη java σημαινει θανατος της java στο mac τοτε στα windows που ποτε δεν ειχε η java αυτην την ειδικη μεταχειριση ειναι σαν να λεμε οτι εκει δεν υπηρξε ποτε.

+1. Επιτέλους, ας διαβάσουμε προσεχτικά τί λέει το release note και ας βγάλουμε τα (σωστά) συμπεράσματα. Ας σκεφτούμε πως καμία άλλη εταιρία (δηλαδή η Μ$) δεν υποστήριξε όπως υποστήριξε η apple τη java στο λειτουργικό της. H Μ$ προσπάθησε να πάει ένα βήμα παραπέρα αλλά την έφαγε τη μύνησή της. Αν κάποιος πρέπει να τουφεκιστεί, αυτός είναι η sun για την κατάντια της που άφησε ένα τέτοιο προιον να φτάσει εδώ που έφτασε (στο desktop).

Δημοσ.

το ξερες και πέταξες παραγάδι,παραδέξου το :P

Τρουθ ιζ δατ άϊ ντιντ νιου σάμθινκ

Δημοσ.

την απάντηση στους καταστροφολόγους, τεράστιους και φυσικά "ανοιχτούς" χρήστες του format, defrag, registry repair κτλ την έδωσαν 2-3 παιδιά πιο πάνω...

Δημοσ.

Και που είναι το περίεργο ρε παιδιά; Αφού έτσι και αλλιώς οι apple users (σε όλα τα προϊόντα όπως και το Iphone που έχει η αφεντιά μου) δεν έχουν λόγο στις συσκευές τους... ότι πει η μαμά apple γίνεται, θέλεις δεν θέλεις... αυτή ξέρει τι είναι καλύτερο για σένα

Δημοσ.
Και που είναι το περίεργο ρε παιδιά; Αφού έτσι και αλλιώς οι apple users (σε όλα τα προϊόντα όπως και το Iphone που έχει η αφεντιά μου) δεν έχουν λόγο στις συσκευές τους... ότι πει η μαμά apple γίνεται, θέλεις δεν θέλεις... αυτή ξέρει τι είναι καλύτερο για σένα

Η μαμά Apple μεγαλώνει χρόνια γερά παιδιά! Ακόμη έχει σήμα το δικό σου;

Δημοσ.

από την στιγμή που υπάρχουν κάποιοι που βολεύονται με αυτή την τεχνολογία δεν βλέπω γιατί θες να την αποκλίσεις; ακόμα κι ας είναι η χειρότερη...

Δηλαδή αν είχε την δύναμη της microsoft τι θα έκανε ; τι θα επέβαλε ;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...