Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η java είναι από τις σημαντικότερες γλώσσες προγραμματισμού σε όλα τα επίπεδα και δεν μπορεί να κοπεί ποτέ από τα mac, ή από οποιαδήποτε άλλη συσκευή! Μην ακούω ό,τι να 'ναι. Απλώς σταματά η περαιτέρω ανάπτυξη του compiler της Apple και για αυτό μπορεί να είναι υπεύθυνη η Oracle που έχει τα πνευματικά δικαιώματα της java και όχι η Apple!!! Αλλά φυσικά κανείς δεν το σκέφτηκε αυτό έτσι;;; Από 'κει και μετά μπορεί η Oracle να φτιάξει το δικό της java compiler γραμμένο σε objective C και να τον ανεβάσει και στο appstore δωρεάν!!! Δλδ η Αpple τι θα της πει;;; Όχι δεν το βάζω στο appstore;;; Αλλά τόσα ξέρετε τόσα λέτε κάποιοι εδώ μέσα... Ήμαρτον!!!

Όσον αφορά το appstore, μόνο εγώ άκουσα ότι κάθε εφαρμογή θα τρέχει σε όλα τα mac κάποιου χρήστη; Αυτό που αλλού γίνεται που όλα τα licences είναι μόνο για 1 pc; Αυτό ήταν πολύ ευχάριστη έκπληξη από την Apple αλλά δεν το κατάλαβε κανείς! Αλλά βέβαια η Apple δεν κάνει τίποτε καλό, αλλά όλοι Apple στριμώχνεστε να πάρετε... Τυχαίο;;; Δε νομίζω!:lol::lol::lol:

• Απαντ. 126
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Δλδ η Αpple τι θα της πει;;; Όχι δεν το βάζω στο appstore;;;

Όσον αφορά το appstore, μόνο εγώ άκουσα ότι κάθε εφαρμογή θα τρέχει σε όλα τα mac κάποιου χρήστη; Αυτό που αλλού γίνεται που όλα τα licences είναι μόνο για 1 pc; Αυτό ήταν πολύ ευχάριστη έκπληξη από την Apple αλλά δεν το κατάλαβε κανείς! Αλλά βέβαια η Apple δεν κάνει τίποτε καλό, αλλά όλοι Apple στριμώχνεστε να πάρετε... Τυχαίο;;; Δε νομίζω!:lol::lol::lol:

Καλά ασχολίαστο το πρώτο...έχεις δίκιο δεν το έχει κάνει άπειρες φορές η apple αυτό.

Νομίζεις ότι θα μπει το adobe photoshopt/autocad/sketchup/cinema4d στο macstore ? Νομίζεις ότι εάν μπουν θα σε αφήνουν να τα κάνεις Isntall σε 1000 pc? Οι εφαρμογές με τα 1-5 ευρώ μπαίνουν πάντα όπου γουστάρεις και δεν έχουν restrictions(μιλάω για τα windows τουλάχιστον). Ακόμα και τα παιχνίδια που κάνουν πολύ περισσότερο δεν σου απαγορεύει κανείς να τα βάλεις και σε 20 υπολογιστές εάν θες ακόμα και εάν αυτοί οι υπολογιστές δεν σου ανήκουν. Αυτό θα μπορείς να το κάνεις με το mac store? όχι βέβαια...γιατί θα είναι συνδεδεμένα με το account σου.Αλλά φυσικά όταν λέει κάτι ο jobs θα είναι καινοτομία έχεις δίκιο...

• Super Moderators
Δημοσ.

Ο τίτλος του θέματος άλλαξε για να αποδίδεται η πραγματικότητα και όχι εντυπωσιασμός.

Δημοσ.
Η πρόθεση της apple είναι ξεκάθαρη, σήμερα κατάργηση της ιδιαίτερης μεταχείρισης, αύριο bannarisma τελείως. Απλά το φέρνει λάου λάου για να μην το καταλαβαίνεται και να κάθεστε να την υπερασπίζεστε. Άλλωστε δεν έχει ακόμα έτοιμο και δυνατό το "mac store" ώστε να πατήσει εκεί, σε κάνα χρόνο βλέπουμε ξανά. Μην ξεχνάμε ότι δεν έχει λευκό ποινικό μητρώο η apple. flash anyone?

Εντάξει θα είμαι δίκαιος, έπρεπε να πει για να φωνάζεται: "κατασκευάζω ένα store όπου θα ελέγχω τι μπαίνει και τι βγαίνει παίρνω το 30% των εσόδων, ενώ παράλληλα θέλω να έχω το μονοπώλιο."

δλδ η Microsoft που ποτέ δεν την είχε στα ώπα ώπα με δικό της port την bannαρε; :rolleyes:

όσο για το flash,στα mac υπάρχει κανονικά

Δημοσ.

Η ειδηση νομιζω ειναι ξεκαθαρη (ο αλλαγμενος τιτλος της παλι οχι).

Η Apple θα αποκλειει εφαρμογες απο το καινουργιο της AppleStore που βασιζονται σε τεχνολογια Java. Το τι θα κανει με το Java port ειναι αλλο θεμα. Η ταση παντως του λειτουργικου της Apple ειναι να το κλεισει απο cross platform τεχνολογιες. Κι οταν τα μηλαρακια σε λιγο καιρο θα χρειαζονται jailbreak, μην αναρωτηθειτε το γιατι! ;)

Δημοσ.
Αν γίνει αυτό, τότε θα πάρουμε Lenovo ή Dell με GNU/Linux, δεν χρειάζονται οι νταντάδες.

Μα γιατί δεν είναι ωραίο να σε λένε κορόδιο και βλάκα επειδή σου κόψανε ένα port που αυτοί δεν είχανε ποτέ;

Πολύ ΘΑ παίζει και μάλιστα με τρελή σιγουριά,βέβαια για το store των Windows 8 όλοι μόκο

Δημοσ.
Αν γίνει αυτό, τότε θα πάρουμε Lenovo ή Dell με GNU/Linux, δεν χρειάζονται οι νταντάδες.

Ακριβώς.

Η Apple θέλει μετατρέψει το Mac OS X(XI) σε "iOS Desktop Edition" δηλαδή να κλείσει ακόμα περισσότερο το λειτουργικό όπως γίνεται με το iOS.

Οπότε:

Προσωπικός Υπολογιστής όπως τον ξέρουμε σήμερα-->Windows,GNU/Linux

Ηλεκτρονική Συσκευή σαν smartphone/iPod®/iPad®-->Mac

• Super Moderators
Δημοσ.
Η ειδηση νομιζω ειναι ξεκαθαρη (ο αλλαγμενος τιτλος της παλι οχι).

Η Apple θα αποκλειει εφαρμογες απο το καινουργιο της AppleStore που βασιζονται σε τεχνολογια Java. Το τι θα κανει με το Java port ειναι αλλο θεμα. Η ταση παντως του λειτουργικου της Apple ειναι να το κλεισει απο cross platform τεχνολογιες. Κι οταν τα μηλαρακια σε λιγο καιρο θα χρειαζονται jailbreak, μην αναρωτηθειτε το γιατι! ;)

Αυτό που γράφεις είναι παντελώς ανακριβές. Διάβασέ την ξανά στα αγγλικά:

As of the release of Java for Mac OS X 10.6 Update 3, the Java runtime ported by Apple and that ships with Mac OS X is deprecated. Developers should not rely on the Apple-supplied Java runtime being present in future versions of Mac OS X.

The Java runtime shipping in Mac OS X 10.6 Snow Leopard, and Mac OS X 10.5 Leopard, will continue to be supported and maintained through the standard support cycles of those products.

Ο αλλαγμένος τίτλος αποτυπώνει την πραγματικότητα. Τα υπόλοιπα είναι φτηνός εντυπωσιασμός.

Δημοσ.
Μα γιατί δεν είναι ωραίο να σε λένε κορόδιο και βλάκα επειδή σου κόψανε ένα port που αυτοί δεν είχανε ποτέ;

Πολύ ΘΑ παίζει και μάλιστα με τρελή σιγουριά,βέβαια για το store των Windows 8 όλοι μόκο

Πρέπει να κρίνεις την κίνηση της apple στο σύνολο της τακτικής της, και όχι μεμονωμένα. Τα windows δεν είχαν ποτέ, αλλά δεν είχαν και κανέναν πρόβλημα με τους "τρίτους". Εάν αύριο bannaroun και αυτοί κάποιους τρίτους, το ξανασυζητάμε. Επίσης δεν είναι θέμα windows vs apple. Το επιχείρημα: το κάνει και η microsoft δεν λέει τίποτα ως το εάν η apple Κάνει καλά. Εάν βγάλει το expose θα πεις ε σιγά ούτε τα windows το έχουν???? Ο.ο

Η κίνηση της apple γίνεται στο πλαίσιο μίας γενικότερης "τακτικής" που πιθανόν έχει να κάνει με το store. Το store σαν store δεν είναι κακό, εμένα μου αρέσει, αλλά το θέμα είναι ότι δεν το αφήνει ελεύθερο (τουλάχιστον στο ios), όπως είναι το market στο android παραδείγματος χάρη. Όπως προείπα ακόμα δεν έχει πει την κακιά λεξούλα ban, αλλά όπως και στην πολιτική, έτσι και στο marketing σιγά σιγά τα ξεφουρνίζεις όλα και πάντα την σωστή χρονική στιγμή!!

Δημοσ.

το να με λέει βλάκα και κορόιδο κάποιος γιατί το λετουργικό που χρησιμοποιώ σταματά να υποστηρίζει κάτι που το δικό του ποτέ δεν υποστήριζε είναι κάπως,εκτός αν με έλεγε έξυπνο και μάγκα πριν που το υποστήριζε,στην τελική έχει δωθεί πολύ παραπάνω σημασία σε κάτι που τον απλό χρήστη τον αφορά ελάχιστα

Δημοσ.
το να με λέει βλάκα και κορόιδο κάποιος γιατί το λετουργικό που χρησιμοποιώ σταματά να υποστηρίζει κάτι που το δικό του ποτέ δεν υποστήριζε είναι κάπως,εκτός αν με έλεγε έξυπνο και μάγκα πριν που το υποστήριζε,στην τελική έχει δωθεί πολύ παραπάνω σημασία σε κάτι που τον απλό χρήστη τον αφορά ελάχιστα

Το ότι σε είπε κάποιος βλάκα και κορόιδο δεν έχει απολύτως καμία σχέση με το εάν είχε δίκιο η όχι. Να το κάνουμε ντα άμα θες για να ηρεμήσεις.

Στο τελευταίο πάντως που λες συμφωνώ: έχουμε δώσει πολύ παραπάνω σημασία στην apple από ότι της αρμόζει...

Δημοσ.
Αυτό που γράφεις είναι παντελώς ανακριβές. Διάβασέ την ξανά στα αγγλικά:

Ο αλλαγμένος τίτλος αποτυπώνει την πραγματικότητα. Τα υπόλοιπα είναι φτηνός εντυπωσιασμός.

Και αυτο που γραφεις εσυ αποκρυπτει μερος της ειδησης απο το CNET

The same goes for the forthcoming Mac App Store, according to rules for developers leaked online today. Rule No. 2.24 states, "Apps that use deprecated or optionally installed technologies (e.g., Java, Rosetta) will be rejected."

Δημοσ.
Το ότι σε είπε κάποιος βλάκα και κορόιδο δεν έχει απολύτως καμία σχέση με το εάν είχε δίκιο η όχι. Να το κάνουμε ντα άμα θες για να ηρεμήσεις.

Στο τελευταίο πάντως που λες συμφωνώ: έχουμε δώσει πολύ παραπάνω σημασία στην apple από ότι της αρμόζει...

Το ότι κάποιος έχει άποψη για κάτι που έχει δει μόνο στο YouTube έχει φυσικά σχέση για το πόσο μετράει η αποψή του,δεν χρειάζεται να τον κάνουμε ντα,ήρεμος είμαι.

Στο τελευταίο που λες εκτός αν είσαι μαζοχιστής πες μου έναν λόγο που σχολιάζεις ένα θέμα που αφορά mac χρήστες ενώ σε χαλάει,να τους κάνουμε ντα αμα θες να ηρεμήσεις

Επίσης Hetfield μια παρτίδα απο imacs είχε πρόβλημα με τις GPU,τόσο άσχετο όσο το app store με το θέμα,σωστά στο είπε ο paredwse,καμιά java δεν κόβεται απο το OSX,κάτι που έλεγε ο αρχικός τίτλος

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...