EKTELESTES Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Παιδιά, σε Windows 7x64, ενώ στο Speaker Test των Win 7 ακούγεται κανονικά το subwoofer, στο speaker test της Xonar, ακούγεται μπουκωμένος ο ήχος. Αρχικά ακουγόταν και το Center speaker μπουκωμένο στην Xonar, μετά από Reset των z5500 όμως, το center ακούγεται κανονικά. Το sub όμως ακόμα έχει μπουκωμένο ήχο στο τεστ. Μήπως υπάρχει κανά θέμα με το sub ή πρόβλημα software της Xonar; Έχω την εντύπωση ότι το sub ακούγεται ΟΚ σε τραγούδια - παιχνίδια πάντως. Υ.Γ Μόλις χθες πήρα την κάρτα, πριν ήμουν με την Onboard. (αφαίρεσα τους drivers της Realtek και απενεργοποίησα την Onboard απ' το Bios )
EKTELESTES Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Όταν λες crossover; Πάντως, βρήκα σε 1 site ότι ένας reviewer είχε τέτοιο πρόβλημα με την Xonar και έτρεξε ένα αρχείο settings.htm για ενεργοποίησε την επιλογή "enable subwoofer output", δυστυχώς όμως ούτε με Opera, ούτε με Internet explorer μπορώ να αλλάξω ρυθμίσεις εκεί ( ενώ ανοίγουν κανονικά οι σελίδες ).
ivdimentia Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Παιδιά, σε Windows 7x64, ενώ στο Speaker Test των Win 7 ακούγεται κανονικά το subwoofer, στο speaker test της Xonar, ακούγεται μπουκωμένος ο ήχος. Αρχικά ακουγόταν και το Center speaker μπουκωμένο στην Xonar, μετά από Reset των z5500 όμως, το center ακούγεται κανονικά. Το sub όμως ακόμα έχει μπουκωμένο ήχο στο τεστ. Μήπως υπάρχει κανά θέμα με το sub ή πρόβλημα software της Xonar; Έχω την εντύπωση ότι το sub ακούγεται ΟΚ σε τραγούδια - παιχνίδια πάντως. Υ.Γ Μόλις χθες πήρα την κάρτα, πριν ήμουν με την Onboard. (αφαίρεσα τους drivers της Realtek και απενεργοποίησα την Onboard απ' το Bios ) Μου κάνει ακριβώς το ίδιο πράγμα με τα Ζ5500 με creative X-Fi. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα το software τρομπάρει λίγο. Τώρα για να σου φύγει απο το μυαλό οτι το sub είναι οκ υπάρχουν mp3s sub woofer tests, όπου παίζουν διάφορες συχνότητες και βλέπεις αν παίζει το woofer οκ ή όχι. By the way ψήνομαι και εγώ για την καρτούλα σου. Τονική μπάσα/πρίμα σου δίνει? Η τελικά αυτό γινόταν μόνο με τις παλίες κάρτες. Πάντως με την Creative 2zs platinum pro που είχα τεστάρει τα z5500, πειράζοντας λίγο τα μπάσσα/πρίμα (δεν αναφέρομαι στο equalizer) είδα τρελή διαφορά στα ηχεία. Μιλάμε για τρελή απόδοση. Αλλά οι καινούριες κάρτες δεν προσφέρουν αυτή την επιλογή. (οι creative τουλάχιστον, γιαυτό και σε ρωτάω για την asus).
EKTELESTES Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Μου κάνει ακριβώς το ίδιο πράγμα με τα Ζ5500 με creative X-Fi. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα το software τρομπάρει λίγο. Τώρα για να σου φύγει απο το μυαλό οτι το sub είναι οκ υπάρχουν mp3s sub woofer tests, όπου παίζουν διάφορες συχνότητες και βλέπεις αν παίζει το woofer οκ ή όχι. By the way ψήνομαι και εγώ για την καρτούλα σου. Τονική μπάσα/πρίμα σου δίνει? Η τελικά αυτό γινόταν μόνο με τις παλίες κάρτες. Πάντως με την Creative 2zs platinum pro που είχα τεστάρει τα z5500, πειράζοντας λίγο τα μπάσσα/πρίμα (δεν αναφέρομαι στο equalizer) είδα τρελή διαφορά στα ηχεία. Μιλάμε για τρελή απόδοση. Αλλά οι καινούριες κάρτες δεν προσφέρουν αυτή την επιλογή. (οι creative τουλάχιστον, γιαυτό και σε ρωτάω για την asus). Δε κατέχω από ηχεία αλλά έχει στο μενού της ρυθμίσεις που λέγονται "flexbass" και μπορείς να πειράξεις τις συχνότητες ξεχωριστά σε κάθε ηχείο.
Elric_The_Melnibonian Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Γενικά όσοι έχετε Asus DX/D2x/DG etc ρίχτε μια ματιά και σε αυτούς τους drivers http://brainbit.wordpress.com/ Μου έλυσαν αρκετά προβλήματα (δεν ξέρω αν το προβλημα σου είναι απο drivers απλά το κάνω post)
EKTELESTES Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Ωραίος Elric, θα ρίξω μια ματιά ^^
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.