tmanolis Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Θα ήθελα να την άποψή σας στο παραπάνω ερώτημα. Προσωπικά δεν έχω ακούσει κάτι αξιοπερίεργο για το θέμα αυτό που να με αποτρέπει να προχωρήσω σε αγορά εκθεσιακού μοντέλου, αλλά θέλω την γνώμη σας.
lexmark Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Την ιδια επικινδυνοτητα με την αγορα ΙΧ που πριν εκτελουσε χρεη ταξι
kajwbtfe Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Την ιδια επικινδυνοτητα με την αγορα ΙΧ που πριν εκτελουσε χρεη ταξι Ενα αυτοκινητο που εκτελει χρεη ταξι εχει παρα πολλα κινουμενα μερη με οτι αυτο συνεπάγεται..Ενα εκθεσιακό μοντελο laptop(για laptop δεν μιλαμε?)οχι και τοσα...Τωρα βεβαια εννοειτα ενα formataki μετα την αγορα γιατι δεν ξερεις τι χρηση του εχουν κανει.Και αν δε σε απασχολει το γεγονος οτι το εχουν πιασει τοσα χερια...Βασικα θα καλύπτεται και απο εγγύηση ε?Και κατι αλλο.Θα ειναι και παλι βεβαια εις γνώσιν σου οτι για τυχόν γρατζουνιες δεν θα μπορεις να τους θεωρήσεις υπευθυνους.
kirileman Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Δωρεάν έλεγχος για καμένα pixels, υπάρχει κάτι καλύτερο; Από εκεί και πέρα, αν το μηχάνημα δεν παίζει για 8-9 μήνες και η τιμή του είναι καλή, δεν έχω κανένα πρόβλημα να χτυπήσω ένα εκθεσιακό λάπτοπ.
tmanolis Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Ναι για laptop πρόκειται και προφανώς θα καλύπτεται από εγγύηση. Αλλά διάφορα ακούγονται... ---------- Προσθήκη στις 11:56 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 11:55 ---------- πως εννοείς τον έλεγχο για καμένα pixels;
johnnieB Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 απλά υπολογισε οτι θα χρειαστεις νεα μπαταρια εκτος αν το εχουν demo χωρις μπαταρια.
lexmark Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Λοιπον, για να δουμε. Ελεγχο για καμμενο pixel και δεν εισαι σιγουρος παλι αν θα σου καουν μεθαυριο. Νεα μπαταρια και δεν ξερεις τι μπαταρια θα σου δωσουν εκτος και αν πληρωσεις κανονικα να παρεις μια απο τη μαμα. Τον σκληρο δισκο ξεχασαμε και τις ωρες λειτουργιας του. Κατι μου λεει οτι θα βρουμε και αλλα στην πορεια. Εν ολιγεις, και παντα κατα τη γνωμη μου, αν ειναι να το παρεις σαν μεταχειρισμενο, με τιμη μεταχειρισμενου, knock yourself out. Αν ειναι να τον παρεις και καλα σαν "εκθεσιακο κομματι" και να σου κοψουν απλα "κατι" απο την αρχικη τιμη... εγω δεν θα το επαιρνα.
tmanolis Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Δεν πρόκειται για το δεύτερο. απλά είναι τελευταία κομμάτια στην αγορά.
lexmark Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Αν το παιρνεις σε καλη τιμη, οπως ειπα και παραπανω, καλως. Αλλα κανε πρωτα μια ερευνα αγορας να δεις τι παιζει με αυτο που θες να παρεις.
pournaras Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Συνηθως τα λαπτοπ τα λειτουργουν χωρις μπαταρια, αλλα και παλι, τι θα μπορουσα να του πω εγω, οταν η μαμισια του acer που εχω, ειναι made in China, και ειναι ιδια ακριβως με αυτη που πηρα απο το ebay... Τωρα για την τιμη, προφανως και θα πρεπει να στο δωσουν πολυ χαμηλα, σχεδον στη μιση, αν ειναι να το παρεις με την κανονικη, απλα επειδη ειναι τελευταιο κομματι στην αγορα... εγω ουτε που θα το σκεφτομουν.
madsc Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Προσωπικά βλέπω ένα μειονέκτημα και ένα πλεονέκτημα: Το μειονέκτημα είναι ότι έχει μειωμένες ώρες ζωής στο σύνολο των υποσυστημάτων του, για όσο καιρό δούλευε. Το πλεονέκτημα είναι μπορείς να του κάνεις οπτικό έλεγχο & ότι δουλεύει! Χωρίς πλάκα τώρα, τα καινούρια είναι επίφοβα πλέον στη χώρα μας όπως έχουν καταντήσει τις διαδικασίες της εγγύησης, μιλώντας πάντα κατά κανόνα. Παίρνεις κάτι του κουτιού και αναρωτιέσαι πόσες βδομάδες θα τρέχεις για να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας αν αποδειχτεί ελλατωματικό. Σε όποια περίπτωση δεν ψωνίζεις οτιδήποτε εκθεσιακό αν δεν έχει σαφώς μειωμένη τιμή (όχι 10% δηλ - ας το κρατήσουν τότε) και πλήρη γραπτή εγγύηση. Σε κάθε άλλη περίπτωση ασυζητητί καινούριο. /sc
lexmark Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Και o pournaras και ο madsc καλυψαν και με το παραπανω τις αποψεις μου. Μην με παρεξηγεις. Αν ειμασταν πουθενα εκτος Ελλαδος και εκανες αυτη την ερωτηση θα σου ελεγα να το παρεις. Αλλα δεν ειμαστε. Οποτε, οπως λεει και η παροιμια, "φυλαγε τα ρουχα σου να εχεις τα μισα". Δωσε παραπανω να εχεις το κεφαλι σου ησυχο κατα 90% (<--Ειπαμε... Ελλαδα)
kirileman Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Λοιπον, για να δουμε. Ελεγχο για καμμενο pixel και δεν εισαι σιγουρος παλι αν θα σου καουν μεθαυριο. Νεα μπαταρια και δεν ξερεις τι μπαταρια θα σου δωσουν εκτος και αν πληρωσεις κανονικα να παρεις μια απο τη μαμα. Τον σκληρο δισκο ξεχασαμε και τις ωρες λειτουργιας του. Κατι μου λεει οτι θα βρουμε και αλλα στην πορεια. Εν ολιγεις, και παντα κατα τη γνωμη μου, αν ειναι να το παρεις σαν μεταχειρισμενο, με τιμη μεταχειρισμενου, knock yourself out. Αν ειναι να τον παρεις και καλα σαν "εκθεσιακο κομματι" και να σου κοψουν απλα "κατι" απο την αρχικη τιμη... εγω δεν θα το επαιρνα. Όχι, δε θα σου καεί μεθαύριο άλλο pixel, ότι γίνει τις πρώτες εβδομάδες χρήσης. Για τη μπαταρία απάντησαν, συνήθως τα λειτουργούν μόνο με ρεύμα. Τέλος το δίσκο τον αλλάζω με ssd. Με όλα αυτά υπόψιν και αν η τιμή είναι καλή, μάλλον θα έπαιρνα ένα εκθεσιακό αν ήταν αυτό ακριβώς που έψαχνα ( πχ ήθελα το furious από πλαίσιο αλλά δεν το προλάβα και το εκθεσιακό στη Μεταμόρφωση έχει ένα καμένο pixel).
lexmark Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Ενταξει, οπως ειπα, αυτο ειναι καθαρα στην κριση του καθενος. Εγω, πχ, δεν θα επαιρνα ποτε μεταχειρισμενη ηλεκτρονικη συσκευη οτι και αν ηταν αυτη, εκτος κι αν ηταν σε πραγματικα καλη τιμη!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.