herctrap Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 λεει στην περιγραφη του βιντεο που εκανες quote αλλα το ξαναφτιαχνω τωρα πιο universal και user friendly θα ξανα-ποσταρω σχετικα συντομα
mikevchq Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Οριστε τι εφτιαξα*το κοντερακι μονο τωρα το μονο που λειπει ειναι να γινει Motion simulator http://www.youtube.com/watch?v=LMr0emcf2vI Συγχαρητηρια φιλε πολυ καλη δουλεια! Στο 1ο βιντεο αν εξαιρεσεις τον χιλιομετρητη το υπολοιπο κοντερ ειναι απο Ε36 Στο 2ο ειναι ολοκληρο απο Ε36 (αυτο ακριβως ειχε το δικο μου με μοτερ Μ40)
pournaras Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Ρε συ, σοβαρα τωρα, δεν πας να το πατενταρεις μπας και σου αποδωσει κερδος; (αν δεν το κανεις εσυ, καποιος αλλος θα το κανει, και θα ειναι πανω στα δικα σου σχεδια, κριμα θα ειναι). Παντως πολλα respect, απειρα.
kanellich Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Μπράβο σου για την εξαιρετική σκέψη και υλοποίηση. Ρε συ, σοβαρα τωρα, δεν πας να το πατενταρεις μπας και σου αποδωσει κερδος; (αν δεν το κανεις εσυ, καποιος αλλος θα το κανει, και θα ειναι πανω στα δικα σου σχεδια, κριμα θα ειναι). Ακριβώς αυτό.Μη σου πω πως πρώτα έπρεπε να το πατεντάρεις και μετά να το δημοσιεύσεις.
Ntinaras Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 ακομα καλυτερο θα ηταν να κανεις το αναποδο! σε αυτοκινητο να εχεις φουλ ψηφιακο καντραν
herctrap Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 να τα κανουμε fiat tempra top line???
Alxnks Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 να τα κανουμε fiat tempra top line??? Χαχαχα! Που τα θυμηθηκες;! Το είχε ο νονός μου...διαστημικό για την εποχή του!! Sent from my HTC Desire using Tapatalk
herctrap Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 σας ευχαριστω ολους το σαββατο μαλον θα τυπωσω την πλακετα για ολα τα μοτερ και μετα βλεπουμε
herctrap Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=hb3SGgSkHSY
logitech Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 αψογος φιλε και εγω σημερα τελειωσα το homemade playseats to κοντερακι σου λειπει μονο και θα ηταν τεζα
Thanos1972 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Πραγματικα ομως σου ευχομαι να εχεις τοσο ελευθερο χρονο ετσι ωστε να το χαρεις οσο περισσοτερο γινετε.
logitech Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 (επεξεργασμένο) thano δεν περιμενα με τιποτα οτι θα ελεγε τοσο πολυ η κατασκευη φαντασου οτι εβαλα τα x-530 και παλι και αυτα την κανουνε την δουλεια τους για ηχο νομιζεις οτι εισαι μεσα στο game φιλε,playseats kai π@π@ριες που θελουν 350 για μια καρεκλα και 2 σιδερα οποιος θελει να του δωσω τα μετρα να παρει μελαμινες και ετοιμο και εγω με την πρωτη ευκαιρια μολις μου το επιτρεψει η τσεπη μου θα παρω μαυρες μελαμινες και θα το κανω ολο μαυρο Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2011 από logitech
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα