Προς το περιεχόμενο

Ηχοσυστηματα SONY από electroworld

leftys

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Και ο Κωτσόβολος τον έχει... μάλλον τα ξεπουλάει η σονυ γιατί δεν είναι συμβατά με HDMI 1.4 ?

Λογικά δεν υποστηρίζει 3d αλλά σιγά τα ωά...

Εγώ που δεν τον είχα πάρει στην προσφορά μάλλον θα τον πάρω τώρα...

... 1η φορά που όταν δω προσφορά που θέλω και δεν την αγοράζω να πέφτει η τιμή και να κερδίζω!!!... πάντα αγόραζα σε προσφορά και μετά από 1-2 μήνες ήταν φτηνότερα!!!!

• Moderators
Δημοσ.

Δεν κάνει upconvert των αναλογικών πηγών σε HDMI.

Εναλλακτικες προτασεις που το κανουν και ειναι στην κατηγορια τιμης; (250-400 ευρω δλδ)

Δημοσ.

Χμμμ... πλάκα πλάκα μιλάμε πλέον για την καλύτερη τιμή της αγοράς σε AV που να υποστηρίζει DolbyTruHD και dts HD.

Όσοι ψάχνανε όντως AV μην το σκέφτονται και πολύ...

ps: δεν ξέρω αν έπαιξε ρόλο, αλλά με ευχαριστεί το να πιστεύω το ότι ρίξανε την τιμή κι άλλο επειδή δεν αγόρασε κανένας. Γενικά καλό είναι να εκπαιδευόμαστε σαν καταναλωτές και να μην πέφτουμε με τα μούτρα σε ψευτοπροσφορές, αλλά να συγκρατούμαστε μέχρι να ρίχνουν πραγματικά τις τιμές.

Δημοσ.

Αν εξαιρέσουμε ότι με την έλλειψη του hdmi 1.4 δεν είναι τόσο future proof (ειδικά για όσους έχουν ή σκοπεύουν στο μέλλον... όταν βελτιωθούν :P... να πάρουν μια 3d τηλεόραση) τότε είναι όντως μια πολύ καλή αγορά. Εγώ προσωπικά θα τον χτύπαγα άνετα και ήμουν στο τσακ.. αλλά καθώς ξέρω ότι η γυναίκα μου σύντομα στο μέλλον θα ζητάει 3d (μεγάλος ταινιάκιας) θεωρώ ότι θα πάει τσάμπα αν τον πάρω πχ για 1 χρόνο μόνο..

• Moderators
Δημοσ.

Αν εξαιρέσουμε ότι με την έλλειψη του hdmi 1.4 δεν είναι τόσο future proof (ειδικά για όσους έχουν ή σκοπεύουν στο μέλλον... όταν βελτιωθούν :P... να πάρουν μια 3d τηλεόραση) τότε είναι όντως μια πολύ καλή αγορά. Εγώ προσωπικά θα τον χτύπαγα άνετα και ήμουν στο τσακ.. αλλά καθώς ξέρω ότι η γυναίκα μου σύντομα στο μέλλον θα ζητάει 3d (μεγάλος ταινιάκιας) θεωρώ ότι θα πάει τσάμπα αν τον πάρω πχ για 1 χρόνο μόνο..

Πολυ σημαντικο ειναι αυτο http://www.insomnia....ost__p__3746257 γιατι η ελλειψη του ειναι καθοριστικη για να μην τον παρεις.

Και νομιζω οτι υπαρχει συνηθως σε αυτη την κατηγορια τιμης. (την αρχικη τιμη εννοω)

Σκεφτομουν χθες να τον παρω αλλα υπαρχει μονο σε ενα καταστημα της Αττικης, που ειναι μακρια μου, τηλεφωνα δεν σήκωναν οι πωλητες του εν λογω καταστηματος για να επιβεβαιωσω οτι ειναι σφραγισμενος οποτε (ευτυχως μαλλον) δεν πηγα να τον παρω. Μου επεφτε και βαρυ να βαλω εναν Sony στη θεση του Yamaha, κατι σαν ιεροσυλια... (μονο για τα HDMI θα το εκανα, αλλα ειναι και "κουτσα" οπως λεει και ο frap73). Το μονο θετικο του ηταν η τιμη του. Για οποιον δεν εχει καθολου ενισχυτη σιγουρα ειναι καλη λυση για 250 ευρω)

Δημοσ.

Αν εννοείς το upconvert των αναλογικών πηγών (ή και τo γενικότερο upscale σε 1080p) δεν το ανέφερα καθώς δεν ήταν κάτι που πολυκαίει συγκεκριμένα εμένα. Δεν χρησιμοποιώ αναλογικές πηγές (με εξαίρεση του γνωστού patatasat που κάποια στιγμή θα αλλάξει) και επίσης το υλικό κοιτάω να είναι συνήθως 720p και πάνω.. επίσης θεωρώ πως πλέον στις ψηφιακές πηγές μια καλή τηλεόραση (όπως η sony 52z5500 που έχω) οφείλει να κάνει την σωστή δουλειά στο upscale του σήματος από μόνη της. Εγώ αν μπορούσα να παρακάμψω κάπως το θέμα του hdmi 1.4 (και δεδομένου ότι δεν θέλω να δώσω ένα σκασμό λεφτά για τα αγαπημένα μου denon) θα τον χτύπαγα.

• Moderators
Δημοσ.

Εμενα με εκαιγε για το wii το οποιο δεν εχει HDMI, και επισης τα 4HDMI ειναι σχετικα λιγα. Μπορεις να δωσεις πηγες με component οπως dvd-recorders και αλλα και ετσι θα γινοταν οι 4 εισοδοι = 7 που σιγουρα ειναι αρκετες.

Δημοσ.

Το wii δεν μπορεί να συνδεθεί στα component???

Μια 3d TV (αρκετά μελλοντικά) δεν μπορεί να συνδεθεί απευθείας με το 3d blue ray player (μάλλον για HDMI 1.4) μιλάμε... και να πάρουμε τον ήχο από οπτική???

Δημοσ.

Εναλλακτικες προτασεις που το κανουν και ειναι στην κατηγορια τιμης; (250-400 ευρω δλδ)

Για δες αυτόν (όχι το μαγαζί... :P) Denon AVR-1610: http://www.limnaios.gr/view.asp?productID=9974

Αν εννοείς το upconvert των αναλογικών πηγών [...]

Βασικά σε γλυτώνει από τα καλώδια... 1 HDMI προς την TV και όλα τα άλλα πάνω στον (ράδιο)ενισχυτή.

Μια 3d TV (αρκετά μελλοντικά) δεν μπορεί να συνδεθεί απευθείας με το 3d blue ray player (μάλλον για HDMI 1.4) μιλάμε... και να πάρουμε τον ήχο από οπτική???

Δεν μπορώ να πω για τις 3D που θα βγουν, αλλά προς το παρόν ελάχιστες TV θα δώσουν raw τον ήχο από το HDMI στην οπτική τους έξοδο. Σχεδόν όλες που τον "γυρίζουν" κάνουν downconvert σε PCM 2ch stereo και που περεμπιπτώντως, για τη Samsung LE32A558 δεν έχει ΚΑΜΙΑ απολύτως σχέση με το να δώσω 5.1 ήχο στον STR-DH500 και να τον αφήσω να το παίξει όπως ξέρει από τα 2 μοναδικά ηχεία που του έχω.

• Moderators
Δημοσ.

Για δες αυτόν (όχι το μαγαζί... :P) Denon AVR-1610: http://www.limnaios....?productID=9974

To σημα του component δλδ το επεξεργαζεται και το περναει σιγουρα στην HDMI εξοδο αυτος;

Βασικά σε γλυτώνει από τα καλώδια... 1 HDMI προς την TV και όλα τα άλλα πάνω στον (ράδιο)ενισχυτή.

Να ειναι TV παει και ερχεται, δεν ειναι και τιποτα. Σκεψου ομως να ειναι προβολεας με 10μετρο HDMI και να θες και αλλα 10 μετρα component μονο για το Wii!

Δημοσ.

To σημα του component δλδ το επεξεργαζεται και το περναει σιγουρα στην HDMI εξοδο αυτος;

Έτσι κατάλαβα. Το νεότερο μοντέλο της σειράς για το οποίο βρήκα specs εύκολα πάντως ισχυρίζεται πως το κάνει. Είναι και HDMI 1.4 :) Αλλά κάνει και +100 ευρώ :P

Δημοσ.

Και ποιό θα ήταν το νόημα τότε του να πάρεις έναν ενισχυτή με τις HD αποκωδικοποιήσεις ήχου αν είναι να τον συνδέσεις μέσω οπτικής με το player (καθώς μέσω οπτικής μόνο απλό DD και DTS "χωράει" να περάσει) ?!?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...