phanispal Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Προς τροφοδοτικό μεριά κλίνω κι εγώ να σου πω την αλήθεια..
phanispal Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Προς τροφοδοτικό μεριά κλίνω κι εγώ να σου πω την αλήθεια..
vpatac Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Κ'εγω το ιδιο περιπου προβλημα ειχα φιλε μου (1ον κολουσε στην εκινηση 2ον του εκανα επανεκκινηση κ'αυτο έκλεινε ) αλαξα τροφοδοτικο και ολα ειναι οκ.
vpatac Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Κ'εγω το ιδιο περιπου προβλημα ειχα φιλε μου (1ον κολουσε στην εκινηση 2ον του εκανα επανεκκινηση κ'αυτο έκλεινε ) αλαξα τροφοδοτικο και ολα ειναι οκ.
million_voices Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 UPDATE σημερα αλλαξα το enermax 425w pro82+ με ενα noname 350w που ειχα πριν στο pc καταφερα να το ξεκινησω μονο αφου εβγαλα τελειως απο το mobo την συνδεση με το system fan γιατι διαφορετικα δεν ξεκινουσε τπτ δεν επαιρναν καν μπρος οι ανεμιστηρες δοκιμασα fumark stability test για να δω αν σηκωνει την 4670 μαζι με 4 dimm μνημης και 2 σκληρους και ειδα οτι ηταν οκ (αναγκαστικα να αφησω το DVD/RW χωρις ρευμα γιατι δεν ειχα μετατροπεα ide σε sata) το pc συνεχιζει στο 90% των περιπτωσεων shutdown να κανει restart οποτε συμπεραινω οτι τα εφτυσε η mobo,σωστα? εαν ναι υπαρχει περιπτωση να βρω ποιοτικο mobo am3 που να παιζει με τον Athlon 64 x2 5000+,να παιρνει ddr2 800 4 slots? αυτην πχ? http://www.eager.gr/product.php?productid=3794
probe Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 UPDATE το pc συνεχιζει στο 90% των περιπτωσεων shutdown να κανει restart οποτε συμπεραινω οτι τα εφτυσε η mobo,σωστα? Σωστά. 10 χαρακτήρες
million_voices Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 σε linux mint 9 live usb το shutdown συνεχιζει να δουλευει σωστα οπως παντα μηπως να δοκιμασω εγκατασταση windows 7 32bit απο usb (εχω msdn image),υπαρχει περιπτωση να φταιει το dvd εγκαταστασης? ενα tdk ειναι,μπορω να το τσεκαρω καπως?
liopyr Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Έχεις άλλες συσκευές σε κάποια από τις pci θύρες, κάρτα δικτύου π.χ;
million_voices Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 οχι μονο την 4670,4 dimm μνημης ddr2 τσεκαρισμενα με memtest,2 σκληρους (ide και sata) και ενα sata dvd βασικα υποπτευομαι το dvd των win,δεν γινεται ολα να δουλευουν οκ σε linux με το ιδιο dvd πηγα σε ενα φιλο να σεταρω το pc του και απο ενα σημειο και μετα εβγαζε μαυρη οθονη ενω με cd εγκαταστασης xp ολα οκ το pc βεβαια με το enermax πριν εκανε κατι κουλα του στυλ restart 3 φορες λιγο πριν μπει στα win κλπ μπορω να τσεκαρω καπως το dvd? για να γλιτωσω το install
liopyr Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Σαν driver conflict μοιάζει η υπόθεση. Επίσης βγάλε το beta bios και πέρνα το τελευταίο stable.
probe Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Μην τα γράφεις λίγα λίγα γιατί αλλιώς δεν βγαίνει συμπέρασμα. Καλύτερα περισσότερα και άχρηστα παρά λιγότερα και ελλιπή.
million_voices Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Σαν driver conflict μοιάζει η υπόθεση.Επίσης βγάλε το beta bios και πέρνα το τελευταίο stable. αν διαβασεις το θρεντ απο την αρχη θα δεις οτι το εχω κανει χωρις αποτελεσμα (για το bios) επισης εχω δοκιμασε catalyst 10.8 και 10,9 παλι χωρις αποτελεσμα,οπως και clean install win ---------- Προσθήκη στις 12:43 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:42 ---------- Μην τα γράφεις λίγα λίγα γιατί αλλιώς δεν βγαίνει συμπέρασμα. Καλύτερα περισσότερα και άχρησταπαρά λιγότερα και ελλιπή. και εγω δεν τα θυμαμαι ολα,εχω χασει την μπαλα ---------- Προσθήκη στις 12:45 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:43 ---------- μπορω να ποσταρω κατι απο everest η απο τα log των win μηπως και καταλαβετε κατι αν μου πειτε πως
guardianx71 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Aπό το bios έχει επιλογή για απενεργοποίηση της onboard? Φαντάζομαι ότι δεν έχεις βάλει και τους drivers της onboard. Απεγκατέστησε όλους τους drivers εκτός της VGA , ακόμη και της mobo και δες συμπεριφορά. Επείσης δοκίμασε να απενεργοποιήσεις όλα τα extra από το bios , δλδ soundcard , lan κτλ. Το τελευταίο είναι απίθανο να κάνει καμμιά διαφορά , αλλά για κάθε περίπτωση...
million_voices Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 η οnboard ειναι disabled και φυσικα με disabled την onboard εγινε clean install τα win να δοκιμασω τπτ catalyst hotfix? εαν ναι ποιους?
liopyr Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Υπάρχει μία πιθανότητα κάτι να πηγαίνει πολύ στραβά στην διαδικασία του shutdown και να κάνει το γνωστό automatic restart on system failure. Δοκίμασε να απενεργοποιήσεις το παραπάνω μακρινάρι από control panel --> System and Security --> System --> Advanced system settings --> Startup and Recovery --> Settings --> ξετικάρεις το Automatically restart --> Ok.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.