Toudor14 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Γεια. Εχω ενα ΜΒΡ 15' ολοκαινουριο. Ολα κομπλε..Για πιο λογο ομως οταν το ακουμπαω απο κατω ελαφρα - παρα πολυ ελαφρα ακουω κατι 8ορυβους σαν ελατηρια..? Καποια μικρα τριξηματακια σα να εχει σουστες.. σα να εχει αναρτησεις μεσα.. Ειναι φυσιολογικο αυτο? Απο την πρωτη μερα το εχω τσεκαρει αυτο αλλα σημερα ειπα να το ρωτησω ! Ας μου απαντησει καποιος που εχει ιδιο Μακ.. thanks.. ---------- Προσθήκη στις 04:57 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 04:55 ---------- Επισης οταν το σηκωνω ..Απαλα οτι κινηση και να κανω οταν εχει ησυχια ακου αυτα τα ελατηρια.. Μηπως ειναι του εξαποδω?? :S
daniel's_saving_grace Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Μήπως στο κάνει όταν είναι στην πρίζα μόνο; Μαζεύουν στατικό ηλεκτρισμό όταν είναι συνδεδεμένα αγείωτα.
Toudor14 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Οχι.. Καταλαβα εσυ σε τι αναφερεσαι.. Αυτο συμβαινει οταν ειναι στο ρευμα - να νιωθεις τον ηλεκτρισμο καπως σαν μαγνητισμο .. Εγω λεω για αλλο.. Εχει απο κατω απο το lap'top καποιο συστημα για τους κραδασμους.. Δεν εξηγειται αλλιως.. Περιμενω καποιον να μου το επιβεβαιωσει..
Whiteyez Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Πρώτη φορά ακούω τέτοιο πράγμα, στο 13άρι μου πάντως δεν κάνουν κανένα περίεργο ήχο τα πλήκτρα.
Toudor14 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Οχι τα πληκτρα..Δεν κανουν τα πληκτρα! .. Απο την κατω μερια το σασι κανει ηχους σα να εχει μεσα μικρα ελλατηριακια.. Μικρες σουστες ! Απο την κατω μερια και ειδικοτερα στο κεντρο.. Εμενα ειναι 15αρι.. 8ελω μαρτυριες χρηστων με 15αρια !
Whiteyez Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Sorry τα μπέρδεψα από βιασύνη, κάτι ψιλά κάνει και το δικό μου, λογικό αν το πατάς ακουμπάει κάπου εσωτερικά. Δεν είναι κάτι που θα έπρεπε να σε προβληματίζει, μπορείς να το ανοίξεις κιόλας να δείς.
Toudor14 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Να το ανοιξω ?? !! Τι ειναι ρε συ Whiteyez για να το ανοιξω? Αταρι? Μονο φακο εχω ανοιξει στη ζωη μου να αλλαξω μπαταριες! Μονο ενας μπορει να δωσει κα8αρη απαντηση με 2-3 λεξεις.. Το ονομα αυτου "Billdanos" .. Ειναι ο Βαρωνος του forum.. Το απολυτο εργαλειο..Σπανιος γνωστης - κατατοπιστικοτατος και ο μοναδικος που εχει καταφερει να κανει σουζα με ΚΑΡΕΛΙ μηχανακι ενω παραλληλα εκανε face'time Κληση απο το νεο του iphone4..Billdanos εμφανισου και δωσε τα φωτα σου. Τριζει λεμε απο κατω το ΜΒΡ κριτσι κριτσι κανειιιιιι ! λες και εχει σουστες ελλατηριαααα !
pan-pan Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Το κάνει συνέχεια ή μόνο όταν το κουνάς; Μήπως είναι ο σκληρός που σταματάει την λειτουργία του με την κίνηση του macbook? Γιατί αυτό είναι λογικό να γίνετε.
iznodur Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 ναι επιβαιβεώνω και εγώ με 15 άρι οτυ 2010 έχει δίκιο ο φίλος αλλά δεν είναι κάτι
Toudor14 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Δεν εχει σχεση με λειτουργικα κομματια.. Ειμαι σιγουρος.. Εχει να κανει με το σασι .. Στην κατω μερια του σασιου(αλουμινιου) αναμεσα εχει τοποθετηθει κατι για τους κραδασμους .. Απλα θελω να το παγιωσω !! ---------- Προσθήκη στις 13:03 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:00 ---------- ναι επιβαιβεώνω και εγώ με 15 άρι οτυ 2010 έχει δίκιο ο φίλος αλλά δεν είναι κάτι Να σαι καλα φιλαρακο μου ! Εισαι ενα ονειρο ! Χριτσι χριτσι ολη την ωρα και καποια στιγμη λες.. "Ρε μπας και ειναι κανα ελλατωματικο και πρεπει τωρα να το αλλαζω??" Ηθελα να σιγουρευτω απλα , διοτι με απαλο αγγιγμα και μονο λειτουργουν ("πιανουν") οι σουστες και ακουγεται ο θορυβος αυτος που ειναι σαν αναρτησης.. Gracias totales !
Whiteyez Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Δεν υπάρχουν σούστες μέσα στα macbook pro, μάλλον είναι το τρίξιμο από την τριβή του καπακιού με το σασί στις ενώσεις γύρω γύρω. Δεν έχει κανένα πρόβλημα το laptop σου, ηρέμησε.
Toudor14 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Κι ομως επιμενω πως ειναι καποιο συστημα αντι-κραδασμικο.. Κι ας μην εχω ιδεα απο υπολογιστες και hardware . πιστευω πως ειναι ειτε αυτο η ειναι ελλατωματικο ! ΥΓ¨ οταν λεω σουστες εννοω οτιδηποτε κι αν ειναι αυτο για να μειωνει τους κραδασμους.. Δεν γνωριζω ορολογιες! 8α περιμενω μεχρι αποψε αργα απαντησεις κι αν κανενας δεν ξερει σιγουρα να μου πει , 8α το κανω βιδες να δω τι εχει μεσα.
BlackScorpionX Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Δε νομίζω ότι η υπάρχει αντικραδασμική προστασία στα προϊόντα της apple, δεν ξέρω κιόλας. Για να πω την αλήθεια, δε θέλω να μάθω με τεστ στα δικά μου. Κακώς πάντως. Έπρεπε τουλάχιστον να φτιάχνουν και αντικραδασμικές θήκες κτλ. Εντάξει, εγώ το δικό μου το σέρνω παντού και κάμια μέρα το βλέπω να κάνει ελεύθεη πτώση. Δεν είμαι σαν τις κοπελιές της διαφήμισης να το ανοίγω με το μικρό και απαλό χεράκι τους!
MONSTER655 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Και εγώ το έχω πάθει με το vaio μου. Δεν έχω ιδέα τι είναι. Παντός Αφού είναι καινούριο είναι πρόβλημα εργοστασίου. Το δικό μου εγώ το χάλασα (vaio)
MONSTER655 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Και εγώ το έχω πάθει με το vaio μου. Δεν έχω ιδέα τι είναι. Παντός Αφού είναι καινούριο είναι πρόβλημα εργοστασίου. Το δικό μου εγώ το χάλασα (vaio)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.