nightelfakos Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Φιλε nurse εφοσον ειχες βρει την υγεια σου με το norton 360 τι σου ρθε να την χασεις?και βασικα γιατι το συζητας ακομα εφοσον στο τελος ή θα καταληξεις στο norton ή σε καποιο free antivirus!
mrpink Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Φίλε Nord_Chaos προσωπικά είμαι υπέρ των δωρεάν λύσεων. Μάλιστα το Antivir ήταν το αγαπημένο μου μέχρι πρόπερσι..Η απόφαση να πάρω μία σουίτα προστασίας ήρθε γιατί ο δεύτερος υπολογιστής μου είναι κυρίως για χρήση των άλλων μελών της οικογενείας. Είχα βαρεθεί να κάνω χειροκίνητα update σε μια γκάμα προγραμμάτων προστασίας και ξεχωριστά σκαναρίσματα μετά από κάθε χρήση. Εδώ συνταγές κοιτάζανε και ήταν γεμάτο με spy-ware κ.α. Φίλε Nurse, αφού είσαι υπέρ του δωρεάν και θες και σουίτα για να χεις το κεφάλι σου ήσυχο, γιατί δε ρίχνεις μια ματιά στο Comodo Internet Security? Προσφέρει ίσως και καλύτερη προστασία απ' τις εμπορικές σουίτες, κι αυτός εδώ ο τύπος που είναι moderator στα forums του Comodo δείχνει πως να το ρυθμίσεις για αρχάριους χρήστες, ώστε να το κάνεις τελείως αυτοματοποιημένο και να μην τους ζαλίζει με τα pop-ups. Ή μπορείς να τους φτιάξεις ένα Limited User Account
nurse Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Φιλε nurse εφοσον ειχες βρει την υγεια σου με το norton 360 τι σου ρθε να την χασεις?και βασικα γιατι το συζητας ακομα εφοσον στο τελος ή θα καταληξεις στο norton ή σε καποιο free antivirus! Έλα ντε; Ξεκίνησα το τοπικ μήπως χρειάζεται καμία ιδιαίτερη ρύθμιση αλλά τζίφος. Έκανα αλλαγή στη σουίτα γιατί το Panda έκανε 20ε και το Norton 54. (Αρκετά καλός λόγος δεν νομίζεις; ) Φίλε Nurse, αφού είσαι υπέρ του δωρεάν και θες και σουίτα για να χεις το κεφάλι σου ήσυχο, γιατί δε ρίχνεις μια ματιά στο Comodo Internet Security? Προσφέρει ίσως και καλύτερη προστασία απ' τις εμπορικές σουίτες, κι αυτός εδώ ο τύπος που είναι moderator στα forums του Comodo δείχνει πως να το ρυθμίσεις για αρχάριους χρήστες, ώστε να το κάνεις τελείως αυτοματοποιημένο και να μην τους ζαλίζει με τα pop-ups. Ή μπορείς να τους φτιάξεις ένα Limited User Account Κάποτε το χρησιμοποιούσα αλλά πραγματικά πιο πολύ με προβλημάτιζε με τις ρυθμίσεις και τα popups.Ενδιαφέρον βιντεάκι. Θα το έχω υπόψη μου πάντως. Ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.