nurse Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Πριν λίγες ημέρες αγόρασα το εν λόγο πρόγραμμα για να ησυχάσει το κεφάλι μου από τα γνωστά θέματα ασφαλείας. Πιο πριν είχα το norton 360 αλλά μου φάνηκε ακριβή η ανανέωση και έτσι κατέφυγα στο φτηνό και καλό PIS 2011 όπως πολλοί μου προτείνατε. Εγκαθιστώ το PIS 2011 στους δύο υπολογιστές μου Και εδώ αρχίζει ο πονοκέφαλος. Τα συστήματα είναι αργά, το σερφάρισμα απελπιστικά αργό, ενώ εφαρμογές όπως το google earth εκκινούντε αλλά οι πληροφορίες κατεβαίνουν όποτε αυτές αποφασίσουν. Α και να μην φτάνει μόνο αυτό η επικοινωνία με τη τεχνική υποστήριξη με το Ελληνικό τμήμα της Panda, κοστίζει 1,23Ε η κλήση... Το ερώτημά μου είναι μήπως κάποιος από εσάς αντιμετώπισε παρόμοιο πρόβλημα ή ξέρει πως να βρω λύση στο πρόβλημά μου; Μήπως πρέπει να κάνω κάποια ρύθμιση που μου διαφεύγει; Να σημειώσω η απεγκατάσταση του Norton έγινε σωστά και επιτυχημένα και παράλληλα δεν τρέχει κανένα άλλο πρόγραμμα προστασίας (windows firewall, windows defender κλπ). Σας ευχαριστώ.
isay Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=405263
parsifal Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=405263 Το sticky thread είναι για γενική συζήτηση. Π.χ. για ερωτήματα «Ποιο είναι το πιο καλό, το πιο ελαφρύ antivirus» ή «ποιο είναι πιο καλό, το Α ή το Β antivirus» κλπ. Ερωτήσεις που αφορούν troubleshooting συγκεκριμένου antivirus - καλή ώρα - μπορούν και είναι καλύτερο να γίνονται σε νέο θέμα. Άρα, συνεχίζουμε εδώ κανονικά...
nurse Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Τα νέα είναι καλύτερα τώρα. 1,23Ε είναι η χρέωση το λεπτό και όχι η κλήση. Πάνε καλά; Είναι μέσω της mediatel η οποία σου ανακοινώνει ότι η χρέωση είναι 1,97Ε το λεπτό.:shifty: Φυσικά έκλεισα το τηλέφωνο αμέσως. Τι με έπιασαν οι τσιγκουνιές; Δεν ανανέωνα το norton να τελειώνουμε...;;;;
isay Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 To Panda πάντα είχε την τάση να πιάνει «πολύ χώρο» δηλαδή να φορτώνει αρκετά το σύστημα. Το ίδιο έκαναν και παλιότερες εκδόσεις του νορτονα και για αυτό χάσανε την πρωτοκαθεδρία.
nurse Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Μου φένεται κουτό να γονατίζει ένα πολυδιαφιμισμένο προϊόν δυο εξερετικά συστήματα υπολογιστών. Τι μπορώ να κάνω όμως τώρα αυτό είναι το θέμα... Ελπίζω όχι να κλαίω τα χρήματά μου.
nurse Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Δηλαδή η απάντηση είναι ότι είναι απλά βαρύ το πρόγραμμα.!!!!:confused: Και δεν μπορώ να κάνω τίποτα για αυτό; Όσοι το χρησιμοποιείτε τα ίδια περνάτε;
nightelfakos Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Nurse σαν χρηστης και εγω του panda θα ηθελα να σου πω οτι προσωπικα εχω απογοητευτει απο την εταιρεια και τα προγραμματα της....οσο καλα ειναι στο να ανιχνευουν ιους και να τους διαγραφουν τοσο βαρια και δυσχρηστα ειναι.Οπως και εσυ ετσι και εγω ημουν χρηστης norton και ειπα να κανω μια αλλαγη εχωντας ακουσει καλα λογια για το panda.Παρολαυτα οταν το εγκατεστησα λαι ειδα οτι το pc μου κυριολεκτικα σερνεται και παει πιο αργα απ οταν ειχα το norton.Αποφασησα να γυρισω λοιπον πισω στο κλασσικο και σταθερο norton κανοντας renew για ενα χρονο.Αυτο λοιπον που θα σου προτεινω ειναι να ξαναεφκαταστησεις το norton για να κανεις την δουλεια σου.Αντι τα λεφτα σου να τα δινεις στην mediatel καλυτερα να κανεις renew και να εισαι ησυχος.Norton-εγκυηση!Φιλικα
nightelfakos Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Nurse σαν χρηστης και εγω του panda θα ηθελα να σου πω οτι προσωπικα εχω απογοητευτει απο την εταιρεια και τα προγραμματα της....οσο καλα ειναι στο να ανιχνευουν ιους και να τους διαγραφουν τοσο βαρια και δυσχρηστα ειναι.Οπως και εσυ ετσι και εγω ημουν χρηστης norton και ειπα να κανω μια αλλαγη εχωντας ακουσει καλα λογια για το panda.Παρολαυτα οταν το εγκατεστησα λαι ειδα οτι το pc μου κυριολεκτικα σερνεται και παει πιο αργα απ οταν ειχα το norton.Αποφασησα να γυρισω λοιπον πισω στο κλασσικο και σταθερο norton κανοντας renew για ενα χρονο.Αυτο λοιπον που θα σου προτεινω ειναι να ξαναεφκαταστησεις το norton για να κανεις την δουλεια σου.Αντι τα λεφτα σου να τα δινεις στην mediatel καλυτερα να κανεις renew και να εισαι ησυχος.Norton-εγκυηση!Φιλικα
flik Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Δυστυχώς το Panda έχει αυτό το πρόβλημα, ακόμα και στην 2011 έκδοση που υποτίθεται είναι γρήγορη σύμφωνα με την εταιρεία. Έχει βελτιωθεί ακόμα περισσότερο στον τομέα προστασία. Αλλά βαρύ-πολύ βαρύ. Και πολλές φορές δεν είναι απλά αργός ο υπολογιστής, γίνεται άχρηστος, και θέλει safe mode για απεγκατάσταση.
flik Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Δυστυχώς το Panda έχει αυτό το πρόβλημα, ακόμα και στην 2011 έκδοση που υποτίθεται είναι γρήγορη σύμφωνα με την εταιρεία. Έχει βελτιωθεί ακόμα περισσότερο στον τομέα προστασία. Αλλά βαρύ-πολύ βαρύ. Και πολλές φορές δεν είναι απλά αργός ο υπολογιστής, γίνεται άχρηστος, και θέλει safe mode για απεγκατάσταση.
Sonaw Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Καλησπέρα παιδιά..εγώ είμαι χρήστης του Panda gp security 2011..και είμαι απίστευτα ευχαριστημένος..το pc είναι πιο γρήγορο απο όταν χρησιμοποιούσα το Kaspersky 2010..και μάλιστα μου βρήκε 3 trojans που το Kaspersky 2010 αγνωούσε 1 χρόνο..και τα παιδιά απο την παρέα είναι απίστευτα ικανοποιημένοι απο την καινούρια έκδοση της Panda..
Sonaw Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Καλησπέρα παιδιά..εγώ είμαι χρήστης του Panda gp security 2011..και είμαι απίστευτα ευχαριστημένος..το pc είναι πιο γρήγορο απο όταν χρησιμοποιούσα το Kaspersky 2010..και μάλιστα μου βρήκε 3 trojans που το Kaspersky 2010 αγνωούσε 1 χρόνο..και τα παιδιά απο την παρέα είναι απίστευτα ικανοποιημένοι απο την καινούρια έκδοση της Panda..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.