Προς το περιεχόμενο

επαναφορα εφαρμογων μετα απο format στον υπολογιστη

zervinho

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα παιδια... εκανα προσφατα format στον υπολογιστη μου και οπως ειναι λογικο εχασα οτι ειχα μεσα.. μαζι με αυτα και τις εφαρμογες που ειχα στο iPod Touch μου.. υπαρχει καποιος τροπος να τις επαναφερω στο iTunes? απο οσο ξερω αποθηκευονται τα στοιχεια στον λογαριασμο που φτιαχνεις για να μπορεσεις να κατεβασεις εφαρμογες.. ηταν παρα πολλες {περιπου 650, δεν τις ειχα ολες στο ipod αλλα στην βιβλιοθηκη του itunes} και μερικες τις ειχα πληρωσει κιολας... λογικα δεν πρεπει να τις χανεις ετσι απλα.. :fear:

Δημοσ.

Λογικά όταν ξανασυνδέσεις το iphone στο pc θα σου πει ότι υπάρχουν εφαρμογές στο iphone που δεν υπάρχουν στο pc... Και θα σε ρωτήσει αν θέλεις να τις κάνεις transfer.. Εσύ πάτα να μεταφερθούν στο pc...

Δημοσ.
Λογικά όταν ξανασυνδέσεις το iphone στο pc θα σου πει ότι υπάρχουν εφαρμογές στο iphone που δεν υπάρχουν στο pc... Και θα σε ρωτήσει αν θέλεις να τις κάνεις transfer.. Εσύ πάτα να μεταφερθούν στο pc...

δεν ειναι μονο αυτο.. στο ipod ειχα 100 εφαρμογες.. στο itunes ειχα 600.. που μπορουσα να τις βαλω οποτε ηθελα στο ipod.. τωρα δεν εχω καμια.. και ειναι αδυνατον να τις κατεβασω απο την αρχη ολες... και αυτες που αγορασα πρεπει να τις ξαναπληρωσω.. :fear:

Δημοσ.

Λογικά για κάθε εφαρμογή που αγόραζες σου ερχόταν ένα email με την απόδειξη από την Apple... Αν κάτσεις και ψάξεις αυτά τα email ίσως όταν πας να τις ξανακατεβάσεις να μην χρειάζεται να τις πληρώσεις...

Δημοσ.
Λογικά για κάθε εφαρμογή που αγόραζες σου ερχόταν ένα email με την απόδειξη από την Apple... Αν κάτσεις και ψάξεις αυτά τα email ίσως όταν πας να τις ξανακατεβάσεις να μην χρειάζεται να τις πληρώσεις...

σωστο και αυτο.. αλλα τις αλλες? 600 και βαλε ειναι.. καποιος τροπος θα υπαρχει να μπαινουν αυτοματα απο το iTunes Account..

Δημοσ.

Τις πληρωμένες απ' ότι ξέρω μπορείς να τις κατεβάσεις ξανά χωρίς να πληρώσεις εφόσον συνδεθείς με τον λογαριασμό που τις είχες αγοράσει. Από το iTunes αν μπεις στο iTunes Store -> Acount -> Purchase History σου δείχνει λίστα με όλες τις εφαρμογές που κατέβασες. Να γίνει αυτόματα το download όλων των εφαρμογών χλωμό το βλέπω πάντως...

Δημοσ.
Τις πληρωμένες απ' ότι ξέρω μπορείς να τις κατεβάσεις ξανά χωρίς να πληρώσεις εφόσον συνδεθείς με τον λογαριασμό που τις είχες αγοράσει. Από το iTunes αν μπεις στο iTunes Store -> Acount -> Purchase History σου δείχνει λίστα με όλες τις εφαρμογές που κατέβασες. Να γίνει αυτόματα το download όλων των εφαρμογών χλωμό το βλέπω πάντως...

αυτο ειδα και γω {Purchase History} και ηλπιζα μηπως τις ξαναδω ολες μαζι εκει να με περιμενουν....:cry: τωρα καθομαι και ψαχνω τα mail απο αυτες που εχω αγορασει.. DAMN

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...