Προς το περιεχόμενο

Sonic Fan Remix

john2gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κατι ασχετο. Το γιγαντιο πλασμα που προχωραει, παιζει καποιο ρολο με το χρονο που πρεπει να βγαλεις τη πιστα;

Δημοσ.
Κατι ασχετο. Το γιγαντιο πλασμα που προχωραει, παιζει καποιο ρολο με το χρονο που πρεπει να βγαλεις τη πιστα;

Προφανώς δεν έχεις παίξει ποτέ το Sonic 2 :P Είναι ο Τελικός αρχηγούλης (γαμάτος και δύσκολος -και τι γαμάτη μουσική εκεί στο τέλος... αχ τι μου θύμισες...) Anyway, όχι δεν παίζει ρόλο με το χρόνο είναι μόνο για εφέ!!! (λογικά... δεν το έχω παίξει ...ακόμα)

Πωπω μου φτιάξατε τη μέρα τώρα με αυτό. Φαίνεται ΠΟΛΥ καλύτερο από το Sonic4 Episode 1. Θεϊκά γραφικά γαμάτο, παραδοσιακό gameplay και φυσικά ο Sonic. Ξέρει κανείς πότε βγαίνει όλο το παιχνίδι;

Δημοσ.

Το εχω παιξει, αλλα ημουν μικρος και δε θυμαμαι αν επαιζε ρολο με το χρονο που επρεπε να βγαλεις σε καθε πιστα. Αν και υπαρχει καποιο χρονομετρο.

Δημοσ.

Το παιζαμε μικροι το παιχνιδι στο mega drive... Τωρα εχω παρει την συλλογη στο ps2 και το παιζω που και που. Θεικο game, αντε να βγει να το ξανα παιξουμε!

Δημοσ.

δεν υπάρχει η δουλειά που έχει ρίξει το άτομα.... απίστευτο παιχνίδι .1000 μπράβο απο μένα ,έβαλε τα γυαλιά στους σάπιους devs της Sega που θέλουν να μας κάνουν μιλκινγκ με επεισόδια απο το sonic4 το οποίο είναι απαίσιο και απο πάνω.

και είναι και Ελληνας ο developer ,μπράβο ρε παλίκαρε!!! ελπίζω να μην σε κυνηγήσουν γιατί πραγματικά το παιχνίδι τα σπάει.είναι οτι περιμέναν οι true sonic fans. το μοναδικό πρόβλημα που έχω είναι με τους εχθρούς που ώρες ώρες γίνονται Blend in στο πανέμορφο περιβάλλον και δεν φαίνονται.παρόλα αυτά αριστούργημα. :-)

Δημοσ.

Δεν υπάρχει αυτό το παιχνίδι... Έβαλα να το παίξω μετά το Sonic4 (που είναι επίσημο προϊόν της Sega για να μην ξεχνιόμαστε) και απλά δεν συγκρίνονται... Είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ η δουλειά που έχει γίνει, η Sega θα έπρεπε απλά να ντρέπεται για αυτό -σε σχέση με το δικό της προϊόν. Μπορεί βεβαίως κάλλιστα να βρεί τα παλικαράκια αυτά και να τους προτείνει συνεργασία (αν το ανεχτεί ο εγωισμός τους βέβαια...). Το σίγουρο είναι ότι τους βάλανε τα γυαλιά. Μακάρι να βγεί γρήγορα όλο το παιχνίδι γιατι το demo όσο απίστευτο είναι άλλο τόσο είναι και μικρό... Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ και από εμένα πάντως!

Δημοσ.

Αν δεν σας νιαζουν τα γραφικά, να προτείνω και εγώ ένα παιχνιδάκι.

Λεγεται sonic megamix, και ειναι fan made conversion του sonic 1.

http://info.sonicretro.org/Sonic_the_Hedgehog_Megamix (θελει emulator)

Στα ματια μου μακραν οτι καλυτερο εχει κανει το community, και ξεπερναει και τα

κλασικα sonic.

Δημοσ.

Αν δεν σας νιαζουν τα γραφικά, να προτείνω και εγώ ένα παιχνιδάκι.

Λεγεται sonic megamix, και ειναι fan made conversion του sonic 1.

http://info.sonicretro.org/Sonic_the_Hedgehog_Megamix (θελει emulator)

Στα ματια μου μακραν οτι καλυτερο εχει κανει το community, και ξεπερναει και τα

κλασικα sonic.

Δημοσ.

Τώρα πλάκα μας κάνουν!!!

Το παιχνίδι δεν υπάρχει! Είναι απίστευτο! Αν ήμουν Sega πραγματικά θα ντρεπόμουν για τα εκτρώματα που κυκλοφορώ όλα αυτά τα χρόνια.

Το μεράκι των δημιουργών δεν υπάρχει.

Δημοσ.

Τώρα πλάκα μας κάνουν!!!

Το παιχνίδι δεν υπάρχει! Είναι απίστευτο! Αν ήμουν Sega πραγματικά θα ντρεπόμουν για τα εκτρώματα που κυκλοφορώ όλα αυτά τα χρόνια.

Το μεράκι των δημιουργών δεν υπάρχει.

• 2 μήνες μετά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...