Προς το περιεχόμενο

Δεν εμφανίζονται οι φωτογραφίες σε popup

Cue

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδώ και αρκετό καιρό έχω το πρόβλημα αλλά το αγνοώ.

Φωτογραφίες που έχουν γίνει επισύναψη με το μηχανισμό του forum και ενώ πατάω για "zoom" μου βγάζει μόνο το (χ) για κλείσιμο καθώς και τα controls.

Safari 5.0.2, MacOS 10.6.4

Γνωρίζουμε τπτ?

Δημοσ.

Χρησιμοποιείς μήπως κάποιο addon για ad blocking στον Safari; Είχα το ίδιο ακριβώς πρόβλημα πριν λίγες μέρες που δοκίμαζα τον Chrome + ένα adblock addon. Δυστυχώς το συγκεκριμένο addon δε μου έδινε δυνατότητα να ορίσω αναλυτικό exception rule (π.χ. του τύπου http://www.insomnia.gr/forum/attachment.php*, ή όλο το domain ή τίποτα). Αν έκανες δεξί κλικ και επέλεγες άνοιγμα σε νέο tab δούλευε μεν, αλλά με χάλασε πολύ σε σχέση με το Adblock Plus που χρησιμοποιώ στον Firefox και δεν έχει καθόλου πρόβλημα, οπότε πήρε πόδι το addon μαζί με τον Chrome.

• Moderators
Δημοσ.
πριν λίγες μέρες που δοκίμαζα τον Chrome + ένα adblock addon.

Ακριβως ετσι ειναι. Και δυστυχως μονο εδω. :-(

Με δεξι κλικ -> ανοιγμα σε νεα καρτελα φαινονται.

Το adblock του chrome στη νεα εκδοση εχει βελτιωθει σημαντικα. Αποτρεπει μια χαρα πλεον τις διαφημισεις και απο in-video στο youtube, χωρις να κοβει την αναπαραγωγη τους, ενω πολλα site που πριν μπλοκαρε πραγματα που δεν επρεπε, τωρα τα μπλοκαρει σωστα.

Δημοσ.

Δεν θυμάμαι να έχω κάτι αλλά θα το ξανακοιτάξω.

Με δεξί κλικ - άνοιγμα φυσικά και δουλεύει :D

---------- Προσθήκη στις 18:03 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:42 ----------

parsifal θεός, έχω όντως adblock. Thanks! :D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...