insomniaK Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 του κώστα και του γιάννη Γκέυ φρέντλυ. Της παπαλάμπραινας Πολλά φρεντλυ, πιάνεις από πιστούς του χριστιανισμού μέχρι πιστούς των υπονοούμενων και και θαυμαστές του τζιμάκου...
klainmaingr Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Γέλασα αρκετά Τα σαγόνια του Ηλία Εφιάλτης στον δρόμο με τα στρείδια Porsche-δωνας Αχινός 3D :lol::lol: Να σερβίρεις σάπια ψάρια και να το ονομάσεις "Το κοκομπλόκο"
Vancas Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Μερικα ονοματα... Φαγητο, Ποτο και Θαλασσα ή αλλιώς Λίγο κρασί λίγο θάλασσα και το αγόρι μου Επίσης gay friendly Αλλιώς 1.rock orgy 2.Πέτα-με-στα-βράχια Κάτι δλδ να παραπέμπει στα βραχάκια.... Και το αγαπημένο μου 3. Pearl HarBAR με σήμα ιαπωνικά βομβαρδιστικά να πετάνε σφηνάκια καμικάζι
invisiblesurfer Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Και το αγαπημένο μου 3. Pearl HarBAR με σήμα ιαπωνικά βομβαρδιστικά να πετάνε σφηνάκια καμικάζι ΑΡΙΣΤΟ!!!! WE HAVE A WINNER! Εγω σκεφτομουν κατι σε "Το Παλαμαρι" αλλα εφ' οσον ειναι bar νομιζω οτι η προταση σου σκιζει!
leonidas_fs Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Ρε μεγάλε καλα σου είπε ενας για ονομα το "Γιωργος!" Δωσε μας λιγο μια περιγραφη...Τι θα είναι κυριλε ή πιο light ?? τι κοσμο θες να μαζεύει??? Πως μπορούμε να δώσουμε ετσι ενα ονομα ??? Το Waves (κυματα) καλο ειναι ? Μεγάλο ρόλο παιζει και το πως θα το γράψεις το ονομα του μαγαζιού..
washcloud Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 ΑΡΙΣΤΟ!!!! WE HAVE A WINNER! ...κι άμα σταυρώσεις Αμερικάνο τουρίστα ποτέ, σφύρα μου Εγω σκεφτομουν κατι σε "Το Παλαμαρι" αλλα εφ' οσον ειναι bar νομιζω οτι η προταση σου σκιζει! ...α δε μας τα 'πες αυτά. Περί του "ύφους" δλδ του μπαρ..........
labbross Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Ρε μεγάλε καλα σου είπε ενας για ονομα το "Γιωργος!" Δωσε μας λιγο μια περιγραφη...Τι θα είναι κυριλε ή πιο light ?? τι κοσμο θες να μαζεύει??? Πως μπορούμε να δώσουμε ετσι ενα ονομα ??? Το Waves (κυματα) καλο ειναι ? Μεγάλο ρόλο παιζει και το πως θα το γράψεις το ονομα του μαγαζιού.. το μαγαζι ειναι μπροστα στην θαλασσα οχι ομως με αμουδια για να κανεις μπανιο ειναι παιζοδρομος. θα ειναι περισσοτερο bar και θα εχει και μερικα πιατα φαγητο. θα ειναι σε πιο κυριλε στιλ και θα δωσω μεγαλη σημασια στο bar νυχτα
leonidas_fs Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Τωρα μαλιστα!!! Ενα ονομα που μου αρεσει πολυ για τετοια μέροι ειναι Ανεμος με καλλιγραφικα γραμματα...Πραγματικα πολυ ωραια λεξη..
marvelakias Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 black perl κ πολοι θα το εχουν ακουστα απο την ταινια ... κ οσοι γνωριζουν ξερουν πως ειναι σπανιο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.