Moderators matrixxx Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Moderators Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Ας όψεται που σαν ελεύθερος επαγγελματίας μου αποδίδεται πίσω ο ΦΠΑ (τιμολόγιο). Στην δική μου περίπτωση πάντως αναφέρομαι στο Vision Studio. Νομίζω πάντως πως ήταν η πρώτη μου και τελευταία αγορά από αυτό το κατάστημα. Και απο το αμαζον θα επαιρνες πισω το ΦΠΑ (δεν θα τον πληρωνες νομιζω για την ακριβεια), λεπτομεριες υπαρχουν σε αλλα θεματα. 41€ χωρις το ΦΠΑ. +Ελληνικο ΑΦΜ εχει το αμαζον, εδρα Αγ. Παρασκευη.
Moderators matrixxx Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Moderators Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Δεν νομίζω το συγκεκριμένο κατάστημα να είναι αναξιόπιστο. Δεν εχω προσωπικη εμπειρια αφου δεν εχω αγορασει ποτε (μια δυο φορες κοντευα αλλα με σταματησε ο φοβος οτι "ειναι μακρια και αν γινει κατι;"), αλλα 5 στις 19 κριτικες (26%, κοντα ενας στους τρεις) στο skroutz τον τελευταιο χρονο να ειναι χαλια δεν ειναι ο,τι καλυτερο. Και βεβαια δεν ειναι απλα ηθικο το θεμα να μην πληρωνεις μεταφορικα για επιστροφη σε προβληματικο προιον αλλα νομος και ισχυει παντου.
denexo Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Ήρθες και με αποτελείωσες τώρα. Απλά ελπίζω να μην ταλαιπωρηθώ με την όλη ιστορία και στο μέλλον περισσότερη μελέτη. Για να μην χαλάμε το thread αν μπορούσες να μου στείλεις με pm κανά link θα σου ήμουν ευγνώμων (όπως επίσης τι εννοείς με αυτό το έδρα Αγ. Παρασκευή για το ελληνικό ΑΦΜ του amazon) !!!
Moderators matrixxx Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Moderators Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Ήρθες και με αποτελείωσες τώρα. Απλά ελπίζω να μην ταλαιπωρηθώ με την όλη ιστορία και στο μέλλον περισσότερη μελέτη. Για να μην χαλάμε το thread αν μπορούσες να μου στείλεις με pm κανά link θα σου ήμουν ευγνώμων (όπως επίσης τι εννοείς με αυτό το έδρα Αγ. Παρασκευή για το ελληνικό ΑΦΜ του amazon) !!! http://www.insomnia.gr/topic/380365-amazoncouk-%ce%b4%cf%89%cf%81%ce%b5%ce%b1%ce%bd-%ce%bc%ce%b5%cf%84%ce%b1%cf%86%ce%bf%cf%81%ce%b9%ce%ba%ce%ac-%ce%bc%ce%b5-%cf%80%ce%b1%cf%81%ce%b1%ce%b3%ce%b3%ce%b5%ce%bb%ce%af%ce%b1-%ce%ac%ce%bd%cf%89-%cf%84%cf%89%ce%bd-25/page__view__findpost__p__3618755 Διαβασε ολο το θεμα, δεν ειναι (ακομα) τεραστιο, εχει πολλες χρησιμες πληροφοριες! Καλα και ευκολα ξεμπερδεματα σου ευχομαι με το vizi. ΥΓ. για την "εδρα": http://www.insomnia.gr/topic/386704-%CF%84%CE%B1-%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%89%CF%80%CE%B1%CF%8A%CE%BA%CE%B1-e-shops-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%B4%CE%B9%CE%B4%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CF%84%CE%BF-%CF%86%CF%80%CE%B1-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CF%89%CE%BD-%CE%BC%CE%B1%CF%82-%CF%83%CF%84/
denexo Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Δεν εχω προσωπικη εμπειρια αφου δεν εχω αγορασει ποτε (μια δυο φορες κοντευα αλλα με σταματησε ο φοβος οτι "ειναι μακρια και αν γινει κατι;"), αλλα 5 στις 19 κριτικες (26%, κοντα ενας στους τρεις) στο skroutz τον τελευταιο χρονο να ειναι χαλια δεν ειναι ο,τι καλυτερο. Και βεβαια δεν ειναι απλα ηθικο το θεμα να μην πληρωνεις μεταφορικα για επιστροφη σε προβληματικο προιον αλλα νομος και ισχυει παντου. Τελικά με αυτά και με αυτά θα είχα αγοράσει 3 δίσκους από το amazon με τα ίδια λεφτά. Όσο το σκέφτομαι κλαίω. Με αυτά που διαβάζω τον τελευταίο καιρό για τα ελληνικά μαγαζιά σκέφτομαι ότι μόνοι τους βγάζουν τα μάτια τους. Από εδώ και πέρα amazon και με την ασφάλεια του video κατά το πακετάρισμα των προϊόντων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.