Moderators matrixxx Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Moderators Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 F4 τωρα και στη Χαλκιδα! http://www.computershops.gr/pegasus/products01/show00.php?code=14566&pcode=SHOW_PROD14566 Βεβαια δεν εχει αμεση διαθεσιμοτητα απο οτι φαινεται, αλλα ειναι ενα βημα. Στα 90 ευρω! Αντε παμε! Αντε να πεφτουν και εδω οι τιμες! (Πας για ενα ουζακι στη Χαλκιδα παιρνεις και το δισκο πλακα πλακα!) Μηπως ξερει κανεις το μαγαζι; Γινεται παραλαβη απο το καταστημα; Γιατι απο οσο βλεπω στη σελιδα τους μαλλον οχι...
JIMBOAthens Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 και οι 2 στις 5400 στροφές το λεπτό είναι Σωστά, και οι 2 είναι ecogreen. Είχα στο μυαλό μου τον F3 1TB...
Moderators matrixxx Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Moderators Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Σωστά, και οι 2 είναι ecogreen. Είχα στο μυαλό μου τον F3 1TB... Το καταλαβαμε με το που το εγραψες, αλλη φορα να εισαι πιο προσεκτικος. Τιμωρια! Θα γραψεις 100 φορες "ecogreen, EG" Αντε, μπηκε και το 1ο γκολ!!! Επιτελους!
Heatspreader Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Και εγώ κάτοχος δύο εσωτερικών Samsung, τους οποίους του έχω 3 χρόνια σίγουρα και 2 εξωτερικών 2 χρόνων, δεν έχω ευτυχώς κανέναν πρόβλημα. Παρόλα αυτά θα κάνω ένα Back-Up εντός των ημερών για να είμαι σίγουρος. Γενικότερα πάντως τα μαγαζιά πλέον δεν έχουν Stock. Περίμενα από το Πλαίσιο Nexus 12άριδες σχεδόν έναν μήνα. Περιμένω ακόμα από το ίδιο κατάστημα τα παρακάτω ηχεία κοντά ενάμιση μήνα. Ακύρωσα επίσης μία παραγγελία που έκαναν έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο WD, αφού δεν υπήρχε. Αυτό το πράγμα πρώτη φορά το βλέπω να συμβαίνει...
Moderators matrixxx Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Moderators Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Λοιπον, ενημερωση, παρελαβα προχθες τον F4 2TB απο το amazon (86€ κομπλε τελικοτατη τιμη). Full surface scan OK, (5 ωρες!), ολα τα τεστς ΟΚ. Average read speed 114MB/s max 145MB/sec seek 13.2msec (απιστευτη τιμη για 5400rpm) Οποτε μπορεσω θα ανεβασω και εικονα.
Moderators matrixxx Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Moderators Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Προσθηκη: Μετα τις 5 ωρες του τεστ που διαβασε χωρις διακοπη ΟΛΗ την επιφανεια του, ο δισκος ειχε την φοβερη θερμοκρασια των 27 βαθμων!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 και ο 2ΤΒ WD20ΕΑRS στα 13.κάτι ms είναι, αλλά όπως ξέρεις ήδη έχει χαμηλότερο avg read speed
Moderators matrixxx Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Moderators Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Σιγουρα ο F4 εχει καλυτερες ταχυτητες απο τον ears τα εχουμε πει... Ασε που δεν εχει και bad sectors (ξερεις εσυ) Τα τεστ που ειχα "υποσχεθει" το πρωι:
denexo Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Εγώ πάντως να πω ότι στην πρόσφατη αγορά μου 2 Spinpoint F3 HD103SJ 1TB για χρήση σε RAID 0, ο ένας ήταν χτυπημένος με πολλά reallocated sectors (DOA). To hdtune pro έβγαζε warning στο health του δίσκου αλλά πρακτικά ο δίσκος ήταν άχρηστος. Πραγματικά έκλαψα τα 11,05€ του κούριερ για να τον στείλω Θεσσαλονίκη για έλεγχο. Στο μεταξύ αυτό που μου έκανε τρελή εντύπωση είναι ότι μιλώντας με το τμήμα service του καταστήματος, με το που ανέφερα πρόβλημα και hdtune, ο υπάλληλος από μόνος του με πρόλαβε πριν πω εγώ για bad sectors !!!
Moderators matrixxx Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Moderators Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Εγώ πάντως να πω ότι στην πρόσφατη αγορά μου 2 Spinpoint F3 HD103SJ 1TB για χρήση σε RAID 0, ο ένας ήταν χτυπημένος με πολλά reallocated sectors (DOA). To hdtune pro έβγαζε warning στο health του δίσκου αλλά πρακτικά ο δίσκος ήταν άχρηστος. Πραγματικά έκλαψα τα 11,05€ του κούριερ για να τον στείλω Θεσσαλονίκη για έλεγχο. Στο μεταξύ αυτό που μου έκανε τρελή εντύπωση είναι ότι μιλώντας με το τμήμα service του καταστήματος, με το που ανέφερα πρόβλημα και hdtune, ο υπάλληλος από μόνος του με πρόλαβε πριν πω εγώ για bad sectors !!! Γιατι δεν λες ποιο μαγαζι ηταν; Ηταν σφραγισμενος; Περιεργο το οτι σε προλαβε, μηπως ηταν επιστροφη και τον ξαναπουλησαν; Κοιταξες hours on / power cycle count; Τελος γιατι πληρωσες κουριερ για να επιστρεψεις ελαττωματικο προιον; Φοβερο καταστημα! χαχα
denexo Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Γιατι δεν λες ποιο μαγαζι ηταν; Ηταν σφραγισμενος; Περιεργο το οτι σε προλαβε, μηπως ηταν επιστροφη και τον ξαναπουλησαν; Κοιταξες hours on / power cycle count; Τελος γιατι πληρωσες κουριερ για να επιστρεψεις ελαττωματικο προιον; Φοβερο καταστημα! χαχα Δεν ανέφερα γιατί νομίζω μόνο ένα είναι το κατάστημα από Θεσσαλονίκη που φέρνει δίσκους Samsung (αναφέρεται και στην αρχή του υπάρχοντος thread). Οι δίσκοι ήταν σε μία διαφανή πλαστική θήκη (συνοδευόμενοι με οδηγίες και 4 βίδες) χωρίς όμως να υπάρχει κάποια ταινία τύπου seal (αυτό με παραξένεψε μπορώ να πω μιας και δίσκοι WD έρχονται σφραγισμένοι σε αντιστατικό σακουλάκι). Να σου πω την αμαρτία μου δεν κοίταξα για power on hours count Με βάζεις σε υποψίες και θα βάλω τον άλλο της παραγγελίας στο ρεύμα μιας και τον έχω εκτός λόγω του ότι προορίζεται αποκλειστικά για RAID 0. Αυτό για τα μεταφορικά, του ανέφερα για DOA και μου λέει στείλτον μας με κούριερ και αν έχει πρόβλημα θα στείλουμε την αντικατάσταση με δικά μας έξοδα. Ελληνική πραγματικότητα δυστυχώς !!! Edit 1 : Ο άλλος Samsung δείχνει 12 ώρες που είναι εντάξει. Μου δείχνει πόσες ώρες έχασα από την ζωή μου προσπαθώντας να κάνω εγκατάσταση τα Windows 7 σε RAID 0 ενώ ο ένας δίσκος ήταν DOA. Και έλεγα όχι αποκλείεται, καινούριος δίσκος είναι, θα φταίει το bios του raid controller !!!
Moderators matrixxx Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Moderators Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Οι samsung ερχονται σε αυτο το πλαστικο κουτακι και δεν εχουν καποια ταινια ασφαλειας. Παντα κοιταμε στα smart τις τιμες ειδικα οταν ειναι απο αναξιοπιστο μαγαζι ή οταν ειναι σε συσκευασια που δεν εχει ταινια ασφαλειας οπως συμβαινει στους samsung. Το να κοιταξεις τον αλλον που δουλευει δεν λεει κατι, τον χαλασμενο επρεπε να δεις γιατι εκεινος πιθανως ηταν επιστροφη και τον ξαναεδωσαν (οπως θα τον ξαναδωσουν αν εχουν αυτη την τακτικη). Αυτος που πηρα απο το amazon.co.uk ειχε 0 power on hours και 1 power cycle count (προφανως τους ελεγχουν στο εργοστασιο "στιγμιαια"). Επισης ολα τα αλλα ηταν μηδεν εκτος θερμοκρασιας και spin up time (ακομα και το flag για τα παρκαρισματα των κεφαλων).
Moderators matrixxx Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Moderators Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Ενα ειναι το μαγαζι που φερνει τους F4. Τον δικο σου (spinF3 1TB) τον εχουν 2 γνωστα μαγαζια Θεσσαλονικη. Visionstudio και zeroone. To πρωτο 58€, το δευτερο 63€ (ολα αυτα + μεταφορικα) και στο αμαζον τελικη 50€ με το 23% και με μηδεν μεταφορικα. http://www.amazon.co.uk/Samsung-HD103SJ-internal-SATAII-7200RPM/dp/B002MQC0P8/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1290977578&sr=8-1 Να γιατι τον προτιμησα τον F4 απο εκει και οχι απο Σαλονικα. (συν τις κριτικες του vis στο skroutz)
denexo Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Δεν νομίζω το συγκεκριμένο κατάστημα να είναι αναξιόπιστο. Τουλάχιστον αυτό έχω καταλάβει από τα δείγματα γραφής των περισσότερων συμφορουμιτών που έχουν αναφερθεί σε αυτό. Στον δίσκο δεν υπήρχαν σημάδια φθοράς (γρατσουνιές κοντά στις υποδοχές των βιδών, δαχτυλιές στο σασί). Απλά μάλλον έτυχα στην περίπτωση. Στην όλη υπόθεση δυστυχώς με χάλασαν τα έξοδα του κούριερ αφού το ηθικά σωστό για μένα θα ήταν να είναι δική τους η χρέωση αφού μιλάμε για DOA.
denexo Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Ενα ειναι το μαγαζι που φερνει τους F4. Τον δικο σου (spinF3 1TB) τον εχουν 2 γνωστα μαγαζια Θεσσαλονικη. Visionstudio και zeroone. To πρωτο 58€, το δευτερο 63€ (ολα αυτα + μεταφορικα) και στο αμαζον τελικη 50€ με το 23% και με μηδεν μεταφορικα. http://www.amazon.co.uk/Samsung-HD103SJ-internal-SATAII-7200RPM/dp/B002MQC0P8/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1290977578&sr=8-1 Να γιατι τον προτιμησα τον F4 απο εκει και οχι απο Σαλονικα. (συν τις κριτικες του vis στο skroutz) Ας όψεται που σαν ελεύθερος επαγγελματίας μου αποδίδεται πίσω ο ΦΠΑ (τιμολόγιο). Στην δική μου περίπτωση πάντως αναφέρομαι στο Vision Studio. Νομίζω πάντως πως ήταν η πρώτη μου και τελευταία αγορά από αυτό το κατάστημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.