Moderators matrixxx Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Moderators Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Εκανα την παραγγελια για 2 F3 1TB μαζι με ενα σκληρο για το λαπτοπ στις 15/10 και παρελαβα στις 18/10 το απογευμα. Αποστολη με courier και πιο συγκεκριμενα με UPS.Το περιπου 40χ30 κουτι εξωτερικα ηταν 'ταλαιπωρημενο' σε ανησυχητικο βαθμο.Μολις το ανοιξα ομως ησυχασα μιας και μεσα οι σκληροι ηταν σε δικο του κουτι ο καθενας,με ασπρα προστατευτικα αφρολεξ πανω-κατω. Απιστευτο! Παρα πολυ καλο ακουγεται, και αφου λες οτι εκανες παραγγελια 15-10-2010 και παρελαβες 18-10-2010 φανταζομαι οτι ηταν με τα δωρεαν μεταφορικα που ξεκινησαν στις 10-10-2010..;; Απο πωλητη το ιδιο το amazon.co.uk και οχι απο αλλον με extra μεταφορικα μιλαμε παντα ετσι; Ζητω τη διευκρινηση γιατι μου κανει εντυπωση που παρελαβες και απο courier ενω παλιοτερα και με πληρωμενα μεταφορικα ο The_Judas τα εβρισκε παρατημενα απο τον ταχυδρομο του ΕΛΤΑ (οπως εχουμε φαει στη μαπα τα πακετα του ebay)... ΥΓ. Καλως ηρθες!
Anubis13 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Δεν ξερω τον λογο αλλα και εγω μια κουτα βιβλια την παρελαβα απο ups την εφεραν σπιτι ηταν 30χ20 με 3-3,5 κιλα βιβλια. Σε 5 μερες ηταν εδω. Αυτο με το standard delivery
orck Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Εαν χαλασει καποιος δισκος που αγορασθηκε απο amazon τι κανουμε με το θεμα εγγυησης; Αποστολη στο εξωτερικο; Αυτο δεν μετραει σαν μειωνεκτημα; (κοστος αποστολης, αναμονη απο ταχυδρομιο)
washcloud Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 ...έχεις δοκιμάσει να κάνεις RMA δίσκο σε πχ Πλαίσιο & E-shop ; (ψυχικοσωματικό κόστος αναμονής&ταλαιπωρίας + ενδεχόμενο κόστος πηγαινέλα = .... )
Dragonheart Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Αν καποιος εχει εμπειρια με το amazon.co.uk για τα παραπανω μπορει να απαντησει... Ευχαριστω Οντως το super saver ειναι διαθεσιμο και στην Ελλαδα πλεον για αγορες ανω τον 25 λιρων. Επι της ουσιας η συσκευασια εξαρταται απο το αντικειμενο που αγοραζεις και οχι απο τον τροπο αποστολης. Οποτε μη φοβασαι για οτιδηποτε και αν παραγγειλεις. Το θεμα που προκυπτει ειναι οτι συνηθως ειναι unsigned τα αντικειμενα που στελνουν (με αυτο τον τροπο) και μονο αν ειναι κατι ογκωδες (δεν γνωριζω ακριβες διαστασεις) σου αφηνουν ειδοποιηση, αλλιως αν ειναι κατι μικρο το αφηνουν στο γραμματοκιβωτιο. Εκτος και αν επιλεξεις καποια αλλη αποστολη που θα πληρωσεις βεβαια αλλα θα εισαι πιο ασφαλης. Υ.Γ. Σχετικα με το unsigned απλα να πω οτι αν στην πολυκατοικια που μενεται ειναι λιγα διαμερισματα η γνωριζεστε μην φοβαστε, αν παλι εχει περιεργους τυπους η πολλα σπιτια το μονο που μπορειται να κανετε ειναι αν δεν δουλευετε φυσικα, οταν περιμενετε ενα δεμα να το περνετε αμεσως με το που το αφησει ο ταχυδρομος συνηθως περναει συγκεκριμενη ωρα σε καθε πολυκατοικια. Το λεω γιατι μου εχει τυχει πιο παλια που εμενα σε μια μεγαλη πολυκατοικια (πανω απο 40 διαμερισματα) να μου βουτηξουν δεμα που περιμενα.
Quiet Storm Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Απιστευτο! Παρα πολυ καλο ακουγεται, και αφου λες οτι εκανες παραγγελια 15-10-2010 και παρελαβες 18-10-2010 φανταζομαι οτι ηταν με τα δωρεαν μεταφορικα που ξεκινησαν στις 10-10-2010..;; Απο πωλητη το ιδιο το amazon.co.uk και οχι απο αλλον με extra μεταφορικα μιλαμε παντα ετσι; Ζητω τη διευκρινηση γιατι μου κανει εντυπωση που παρελαβες και απο courier ενω παλιοτερα και με πληρωμενα μεταφορικα ο The_Judas τα εβρισκε παρατημενα απο τον ταχυδρομο του ΕΛΤΑ (οπως εχουμε φαει στη μαπα τα πακετα του ebay)... ΥΓ. Καλως ηρθες! Πωλητης ηταν το amazon.co.uk και τα μεταφορικα δωρεαν.Το βαρος του δεματος ηταν 2,20 κιλα.Εφυγε απο Ην.Βασιλειο το Σαββατο βραδυ και εφθασε στην Αθηνα την Δευτερα πρωι-πρωι,μαλιστα ενω η εκτιμωμενη ημερομηνια παραδοσης στο site της UPS ηταν η Τριτη 19/10,αυτοι το εφεραν Δευτερα απογευμα. Σε αλλες παραγγελιες που εχω κανει απο το amazon.co.uk (κυριως ψιλοπραγματα) οι παραδοσεις γινονταν απο τα ΕΛΤΑ (ελεω Royal Mail).Τα μικρα δεματα τα αφηνε ο ταχυδρομος 'χυμα' και τα πιο μεγαλα τα παραλαμβανα απο το τοπικο ταχυδρομειο.
Moderators matrixxx Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Moderators Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Απο οσο καταλαβα δεν ειναι αυτη η normal διαδικασια αποστολης. Απλα τα προιοντα που επελεξες πρεπει να ηταν με τη σημειωση "Get it by Tuesday, Oct 26 if you order in the next 29 hours and choose express delivery. Eligible for FREE Super Saver Delivery." οπως βλεπω τους F3 και τωρα. http://www.amazon.co.uk/Samsung-HD103SJ-internal-SATAII-7200RPM/dp/B002MQC0P8/ref=sr_1_26?s=computers&ie=UTF8&qid=1287909451&sr=1-26 Οποτε συνεχιζει η αναζητηση Γερμανικου eshop με χαμηλα μεταφορικα που να στελνει Ελλαδα, αφου για 2 πχ κομματια F4 Γερμανια ειναι 15-20€ φθηνοτερα απο το amazon, χωρις τα μεταφορικα. Οποιος γνωριζει καποιο μπορει να ποσταρει στο σχετικο thread που εχω απο προχθες. http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=411482 Ο,τι σχετικο με samsung συνεχιζουμε εδω...
Moderators matrixxx Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Moderators Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Απο οσο καταλαβα δεν ειναι αυτη η normal διαδικασια αποστολης. Απλα τα προιοντα που επελεξες πρεπει να ηταν με τη σημειωση "Get it by Tuesday, Oct 26 if you order in the next 29 hours and choose express delivery. Eligible for FREE Super Saver Delivery." οπως βλεπω τους F3 και τωρα. http://www.amazon.co.uk/Samsung-HD103SJ-internal-SATAII-7200RPM/dp/B002MQC0P8/ref=sr_1_26?s=computers&ie=UTF8&qid=1287909451&sr=1-26 Οποτε συνεχιζει η αναζητηση Γερμανικου eshop με χαμηλα μεταφορικα που να στελνει Ελλαδα, αφου για 2 πχ κομματια F4 Γερμανια ειναι 15-20€ φθηνοτερα απο το amazon, χωρις τα μεταφορικα. Οποιος γνωριζει καποιο μπορει να ποσταρει στο σχετικο thread που εχω απο προχθες. http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=411482 Ο,τι σχετικο με samsung συνεχιζουμε εδω...
Tsogkoku Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Νιώθω πολύ μεγάλος μ*&^%κας που έψαχνα μανιωδώς τον F4 2ΤΒ ecogreen πριν από 2 βδομάδες (όντας ερωτευμένος με τον F3) και δε σκέφτηκα καθόλου να κοιτάξω αγγλικό amazon γιατί βιαζόμουν κ πίστευα ότι θα αργήσουν να το φέρουν έτσι κι αλλιώς.Τελικά κατά τα γνωστά κατέληξα στην "εκβιαστική" επιλογή του WD 25 ευρώ πάνω. όχι πια όμως...
Tsogkoku Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Νιώθω πολύ μεγάλος μ*&^%κας που έψαχνα μανιωδώς τον F4 2ΤΒ ecogreen πριν από 2 βδομάδες (όντας ερωτευμένος με τον F3) και δε σκέφτηκα καθόλου να κοιτάξω αγγλικό amazon γιατί βιαζόμουν κ πίστευα ότι θα αργήσουν να το φέρουν έτσι κι αλλιώς.Τελικά κατά τα γνωστά κατέληξα στην "εκβιαστική" επιλογή του WD 25 ευρώ πάνω. όχι πια όμως...
Palp Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Έψαχνα και εγώ Samsung σκληρούς πριν από μερικές εβδομάδες για το NAS μου, τους 203WI (2tb 5400rpm). Μέχρι και την ελληνική αντιπροσωπεία πήρα και τους ρώτησα τι γίνεται και δεν υπάρχουν πουθενά και μου απάντησαν ότι φυσικά και είναι διαθέσιμοι σε πολλά μαγαζιά, όπως πλαίσιο και mediamarkt. Το πλαίσιο όπως γνωρίζουμε τους έχει κόψει, το mediamarkt δεν είχε ιδέα (ένα κατάστημά του πήρα, μπορεί να ήταν και τυχαίο). Τους παράγγειλα από το Amazon UK (2 κομμάτια) και έφτασαν περίπου μετά από 10 μέρες με απλό ταχυδρομείο - τα άφησε ο ταχυδρόμος στην πολυκατοικία που μένω. Η συσκευασία ήταν σε χοντρό χαρτόνι και οι σκληροί στην πλαστική θήκη που είναι συνήθως οι OEM.
Palp Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Έψαχνα και εγώ Samsung σκληρούς πριν από μερικές εβδομάδες για το NAS μου, τους 203WI (2tb 5400rpm). Μέχρι και την ελληνική αντιπροσωπεία πήρα και τους ρώτησα τι γίνεται και δεν υπάρχουν πουθενά και μου απάντησαν ότι φυσικά και είναι διαθέσιμοι σε πολλά μαγαζιά, όπως πλαίσιο και mediamarkt. Το πλαίσιο όπως γνωρίζουμε τους έχει κόψει, το mediamarkt δεν είχε ιδέα (ένα κατάστημά του πήρα, μπορεί να ήταν και τυχαίο). Τους παράγγειλα από το Amazon UK (2 κομμάτια) και έφτασαν περίπου μετά από 10 μέρες με απλό ταχυδρομείο - τα άφησε ο ταχυδρόμος στην πολυκατοικία που μένω. Η συσκευασία ήταν σε χοντρό χαρτόνι και οι σκληροί στην πλαστική θήκη που είναι συνήθως οι OEM.
Moderators matrixxx Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Moderators Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 ... Μέχρι και την ελληνική αντιπροσωπεία πήρα και τους ρώτησα τι γίνεται και δεν υπάρχουν πουθενά και μου απάντησαν ότι φυσικά και είναι διαθέσιμοι σε πολλά μαγαζιά, όπως πλαίσιο και mediamarkt... Προφανως η "αντιπροσωπεια" δεν ασχολειται με το θεμα "δισκοι" και ο υπαλληλος υπεθεσε πως "υπαρχουν σε καταστηματα που πουλανε δισκους" οπως ειναι τα δυο που ανεφερε. Ουτε στο mediamarkt υπαρχουν εσωτερικοι δισκοι samsung. 2-3 δισκους εχουν ολους και ολους WD και seagate. Εχω κοιταξει εγκυκλοπαιδικα και εκει (τιμες φαρμακειου ετσι και αλλιως πχ 130 ευρω τους 1.5ΤΒ και καπου 80€ οι 500αρηδες! ) Καμια επαφη με το θεμα φαινεται οτι δεν εχουν... Να΄σαι καλα για τις πληροφοριες σχετικα με το delivery του Amazon.
Re-man Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Δηλαδη εγω να με θεωρω τυχερο που "προλαβα" αυτον τον μαϊο; Μονο τυχερος. ΕΙΣΑΙ Ο ΕΝΑΣ,Ο ΜΕΓΑΛΟΣ.
damastes Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 ρε παιδιά έχετε κοιτάξει καλά; απο οτι βλέπω μια χαρά υπάρχουν στην ελληνική αγορά αυτοί που αναφέρεται ποιο πάνω ecogreen και spinpoint και σε τιμές καλές, o ecogreen f4 99€
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.