Προς το περιεχόμενο

Γιατι δεν φερνει κανεις στην Ελλαδα πλεον HDD's Samsung;

matrixxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 95
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Όχι μόνο πήρα ολόκληρη κασετίνα (που δεν μου χρειάζεται) - αλλά όντας στο praktiker αγόρασα και καινούργιο μαξιλάρι (tested χθες - μέτριο τελικά - επέτρεψα στο παλιό) και μπαταρίες ΑΑΑ και κάτι λάμπες και... ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ :P

Πάντως δεν βρήκα φυσερό - άρα θα ξαναπάω σύντομα ΓΙΙΟΟΥΠΙ :-D

/off topic

• Moderators
Δημοσ.
αν εννοείς το whooooop του μοτέρ στο spin up είναι χαρακτηριστικό των samsung no worries :-D

Οχι μονο το γουυυυπ στο σπιναπ, αλλα και μολις τελειωσει αυτο που ''τοποθετουνται'' οι κεφαλες στη θεση τους κανει ενα χαρακτηριστικο ηχο.

Δημοσ.
Οχι μονο το γουυυυπ στο σπιναπ, αλλα και μολις τελειωσει αυτο που ''τοποθετουνται'' οι κεφαλες στη θεση τους κανει ενα χαρακτηριστικο ηχο.

F1 & F3 - δεν άκουγα κάτι περίεργο, παίζουν μέσα σε tower;

• Moderators
Δημοσ.
F1 & F3 - δεν άκουγα κάτι περίεργο, παίζουν μέσα σε tower;

Ναι ναι, στο κατεβαστριδι!

Ελα ρε, εμαθες τι εγινε με την Μαρια;

:P

(τηλεφωνο περασατε το θεμα ρε μαγκες; )

Υπαρχει καμια απορια που να μην εχει λυθει; :rolleyes:

• Moderators
Δημοσ.

Ειναι τα διαγνωστικα που σου ειπα νωριτερα, 4 χ 2 χαρακτηριστικους ηχους, καμια δεκαρια δευτερολεπτα συνολικα.

(sorry για το ontopic, συνεχιστε)

Δημοσ.

( ...χωρίς να λέω ότι παίζει κάτι, τρέξε εκείνη την καλή DOS-ο-δισκετούλα της sammie και ρίξε μια ματιά george. Έχει και ρύθμιση για acoustics !!! )

• Moderators
Δημοσ.

Οι F1(102UJ) κανουν εναν συντομο ηχο με τις κεφαλες αλλα οι F2(103SI) κανουν εναν επαναληπτικο 4χ2. Αυτα συμβαινουν σε ολα τα κομματια, ετσι ειναι η φυσιολογικη λειτουργια.

F3 δεν εχω :P

---------- Προσθήκη στις 20:33 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:19 ----------

Edit:

(Και κατι αλλο, εχει παραλαβει κανεις κατι με "free super saver delivery"; Θα ερθει ολοκληρος ο δισκος η σε μορφη ακετεργαστου λιγνιτη; :P Ειναι απλα θεμα προτεραιοτητας ή θεμα προχειρης συσκευασιας χωρις τα απαραιτητα προστατευτικα υλικα; Παραλαμβανεις απο ταχυδρομειο ή το φερνει ο ταχυδρομος σπιτι; (καλα για κουριερ χλωμο το κοβω ε; ) )

Αν καποιος εχει εμπειρια με το amazon.co.uk για τα παραπανω μπορει να απαντησει...

Ευχαριστω

Δημοσ.

Με το standard delivery που είχα εμπειρίες από παλιότερα, μου τα έστελναν σπίτι με τα ελτά και τα άφηναν εκεί (δηλ. όχι χέρι-χέρι).

Οι συσκευασίες τους είναι καλές πάντως.

• Moderators
Δημοσ.

caution οχι, ετσι ειναι απο τον μαη που τον αγορασα και ακομα 100% health εχω με το HDD sentinel και ολα πανε ρολόι.

Δεν νομιζω να εχει καποιο θεμα, οπως λεει κι ο ματριξ.

Δημοσ.
Οι F1(102UJ) κανουν εναν συντομο ηχο με τις κεφαλες αλλα οι F2(103SI) κανουν εναν επαναληπτικο 4χ2. Αυτα συμβαινουν σε ολα τα κομματια, ετσι ειναι η φυσιολογικη λειτουργια.

F3 δεν εχω :P

---------- Προσθήκη στις 20:33 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:19 ----------

Αν καποιος εχει εμπειρια με το amazon.co.uk για τα παραπανω μπορει να απαντησει...

Ευχαριστω

Εκανα την παραγγελια για 2 F3 1TB μαζι με ενα σκληρο για το λαπτοπ στις 15/10 και παρελαβα στις 18/10 το απογευμα.

Αποστολη με courier και πιο συγκεκριμενα με UPS.Το περιπου 40χ30 κουτι εξωτερικα ηταν 'ταλαιπωρημενο' σε ανησυχητικο βαθμο.Μολις το ανοιξα ομως ησυχασα μιας και μεσα οι σκληροι ηταν σε δικο του κουτι ο καθενας,με ασπρα προστατευτικα αφρολεξ πανω-κατω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...