Anubis13 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Επιλεξτε το αντικειμενο απο το αμαζον ελεος δηλαδη http://yfrog.com/0qblubp
damastes Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Το amazon έχει πλέον δωρεάν μεταφορικά,για ελλάδα. Αλλά μόνο προϊόντα από amazon όχι μεταπωλητές sent from my HTC Magic using tapatalk
Moderators matrixxx Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Moderators Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Items: £76.40Postage & Packing: £0.00 Order Total: £76.40 Λανθανεις αδερφε. Παρτον απο το αμαζον και εχεις free μεταφορικα. Η ισοτιμια ειναι 0.885 οποτε σου ερχεται 86 ευρω. Δεν λανθανω εγω, αν δεις το λινκ στο #2 που δωθηκε δεν εχει free μεταφορικα. Δεν ειχα αγορασει παντως ποτε απο amazon . Προφανως δεν ειναι προιον του amazon απο οσο καλαταβα διαβαζοντας και το αντιστοιχο θεμα για τα free μεταφορικα. Αυτο που λεει και στην φωτο σου και σε αλλα που βρηκα "Usually dispatched within 1 to 3 months." τι σημαινει; Απο 1 μηνα μεχρι 3 θα κανουν να στο στειλουν ; (σοβαρα, τι σημαινει; ) Εμενα το ιδιο προιον γιατι το λεει 72.98 λιρες (Samsung F4 EcoGreen 2TB 32MB 5400RPM 3.5 inch SATA-II Internal Hard Drive - OEM) ενω εσενα στην φωτο 76.40; Επεσε κι αλλο; Η υπαρχει σε 10 διαφορετικες "σελιδες" το ιδιο προιον με διαφορετικες τιμες οπως κανουν και οι πωλητες του ebay και οσο το ψαχνεις βρισκεις καλυτερη τιμη; Edit: (Και κατι αλλο, εχει παραλαβει κανεις κατι με "free super saver delivery"; Θα ερθει ολοκληρος ο δισκος η σε μορφη ακετεργαστου λιγνιτη; Ειναι απλα θεμα προτεραιοτητας ή θεμα προχειρης συσκευασιας χωρις τα απαραιτητα προστατευτικα υλικα; Παραλαμβανεις απο ταχυδρομειο ή το φερνει ο ταχυδρομος σπιτι; (καλα για κουριερ χλωμο το κοβω ε; ) )
Moderators matrixxx Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Moderators Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Πρώτη επιλογή. Ναι ειναι αυτος που λεω παραπανω 72.98...
Anubis13 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Δεν λανθανω εγω, αν δεις το λινκ στο #2 που δωθηκε δεν εχει free μεταφορικα. Δεν ειχα αγορασει παντως ποτε απο amazon . Προφανως δεν ειναι προιον του amazon απο οσο καλαταβα διαβαζοντας και το αντιστοιχο θεμα για τα free μεταφορικα. Αυτο που λεει και στην φωτο σου και σε αλλα που βρηκα "Usually dispatched within 1 to 3 months." τι σημαινει; Απο 1 μηνα μεχρι 3 θα κανουν να στο στειλουν ; (σοβαρα, τι σημαινει; ) Εμενα το ιδιο προιον γιατι το λεει 72.98 λιρες (Samsung F4 EcoGreen 2TB 32MB 5400RPM 3.5 inch SATA-II Internal Hard Drive - OEM) ενω εσενα στην φωτο 76.40; Επεσε κι αλλο; Η υπαρχει σε 10 διαφορετικες "σελιδες" το ιδιο προιον με διαφορετικες τιμες οπως κανουν και οι πωλητες του ebay και οσο το ψαχνεις βρισκεις καλυτερη τιμη; Ναι το link ειναι ετσι γιατι εχει ως πρωτο ενα μεταπωλητη και οχι το ιδιο το αμαζον. Εμενα η φωτογραφια δειχνει 76.40 αλλα εχει φπα ελλαδας. Με φπα αγγλιας θα ηταν 72.98. Αν πατησεις στο new υπαρχουν διαφορα καταστηματα ως μεταπωλητες που δυστυχως ως συνηθως δεν στελνουν ελλαδα. Τωρα πραγματι λεει οτι θα γινει dispatch σε ενα μηνα γεγονος το οποιο δεν το πιστευω. Συνηθως αμα ελεγχεις τα delivery dates ειναι ενταξει(βεβαια εδω περα δινει ενα τεραστιο απο 11 νοεμβρη ως γεναρη). Συνηθως ερχεται πολυ πριν την ημερομηνια που σου δειχνει..Αν εχεις απορια για το αν υπαρχει ο δισκος κανε μια ερωτηση και στο αμαζον ---------- Προσθήκη στις 16:47 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:42 ---------- Στην Γερμανια ο συγκεκριμενος δισκος παιζει απο 77 ευρω(μεση τιμη 82-85)
Moderators matrixxx Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Moderators Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Τι συμβαινει με το amazon; Το λινκ του #2 ελεγε πριν "Dispatched from and sold by ADMI" και ειχε τιμη 75 κατι και μεταφορικα "Α" Τωρα το ιδιο λινκ (δεν το εκανε edit ο φιλος isay) λεει "Dispatched from and sold by Digital Components Ltd (dclstore)." και εχει τιμη 70κατι με "Β" μεταφορικα (λογικο αφου ειναι αλλος μεταπωλητης). Αλλαζουν μονες τους οι σελιδες; Σου ανοιγει τυχαια το ιδιο προιον σε διαφορετικο μετ/λητη; (Anubis τις τιμες Γερμανια τις κοιταζω πανω απο ενα μηνα καθε 1-2 μερες περιμενοντας να ερθουν εδω οι δισκοι )
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Δηλαδη εγω να με θεωρω τυχερο που "προλαβα" αυτον τον μαϊο;
Moderators matrixxx Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Moderators Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Δηλαδη εγω να με θεωρω τυχερο που "προλαβα" αυτον τον μαϊο; Αυτος ειναι ο F2, ακομα υπαρχει σε μερικα μαγαζακια. Αρχες καλοκαιριου εφυγαν με τη μια ολοι οι smsung απο Πλαισιο και eshop και ποτε δεν μπηκε νεο αιμα... Ουτε εκει οπυτε πουθενα (πλην visionstudio) Και εγω ειχα παρει παλια εναν F1 Πηρα και με εμμεσο τροπο (χωρις να το ξερω τη στιγμη της αγορας) αλλους 4 samsung αφου ηταν μεσα σε 4 εξωτερικους που πηρα περισυ (2 verbatim και 2 toshiba) 1TB Ο madsc πρεπει να εχει απολυτο δικιο σε οσα ειπε... (και οχι μονο αυτος, ολα τα παιδια μια χαρα τα λετε, παει για ρεκορ Guiness το thread! Απιστευτο!)
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Ναι, δεν ηθελα πιο γρηγορο γιατι προοριζοταν για αποθηκη. Παντως κανει "διαφορετικο" θορυβο απο αυτους που εχω συνηθισει απο τις αλλες εταιρειες, κυριως στο spin-up.
Moderators matrixxx Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Moderators Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Ναι, δεν ηθελα πιο γρηγορο γιατι προοριζοταν για αποθηκη.Παντως κανει "διαφορετικο" θορυβο απο αυτους που εχω συνηθισει απο τις αλλες εταιρειες, κυριως στο spin-up. Δεν σου ειπα οτι ειναι F2 για να θιξω την ταχυτητα του, μια χαρα ειναι αλλωστε. Απλα για το οτι ειναι παλιος, τοτε εφερναν. Ναι κανουν πολλα διαγνωστικα απο οτι καταλαβα στο ξεκινημα. Εχω μαθει να ξεχωριζω seagate - WD - sammy - hitachi απο τον ηχο "εναρξης"... Σoυ λεω εξωτερικοι τι εχουν μεσα χωρις everest, hdtach, hdtune pro etc... Μονο 230V τροφοδοσια θελω
profi Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Ναι, δεν ηθελα πιο γρηγορο γιατι προοριζοταν για αποθηκη.Παντως κανει "διαφορετικο" θορυβο απο αυτους που εχω συνηθισει απο τις αλλες εταιρειες, κυριως στο spin-up. αν εννοείς το whooooop του μοτέρ στο spin up είναι χαρακτηριστικό των samsung no worries
val007 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 υπαρχει εδω f4 http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=20902&cat=6&sub=12&pmanuf=undefined&sort=undefined&step=undefined 100 e
Moderators matrixxx Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Moderators Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 υπαρχει εδω f4 ... Εχει ειπωθει και στο #1 και στο #13. Οταν εισαι Αθηνα, οσο "κοντα" ειναι η Θεσσαλονικη ειναι και η Αγγλια ή η Γερμανια (ειδικα οταν ειναι και φθηνοτερα εξω, οπως συμβαινει στο συγκεκριμενο)
val007 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 καταλαβα. δεν υπαρχει στην αθηνα εχει κυπρος http://www.eshopcy.com.cy/show.phtml?id=PER.305452
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.