tritonas00 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 λοιπον μετα απο ολες τς προτασεις σας εκανα τλκ παλι του κεφαλιου μου κ εγκατεστησα το fluxbox..απλα εχω ενα θεμα στο πως να το ξεκινησω..οπως ειδα στο project του twiner κ το openbox και το fluxbox ο twiner k o tritonas00 το ξεκιναν με το xinit (και στο wiki αυτον τν τροπο εχουν..)το θεμα ειναι οτι δν μπορω να βρω το ~/.xinitrc ..... δημιουργησε το εσυ.
stelios_kom Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 nano ~/.xinitrc και μετα γραφω μεσα: exec ck-launch-session fluxbox αυτο??κανω reboot και ειμαι ετοιμος??
tritonas00 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 nano ~/.xinitrcκαι μετα γραφω μεσα: exec ck-launch-session fluxbox αυτο??κανω reboot και ειμαι ετοιμος?? ναι και δεν χρειαζεσαι reboot.
stelios_kom Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 το εκανα αλλα τπτ.... το εκανα κ reboot αλλα παλι τπτ...
tritonas00 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 το εκανα αλλα τπτ....το εκανα κ reboot αλλα παλι τπτ... Δεν ξεκιναει ο X και fluxbox με startx ?
tritonas00 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 οχι..command not found.... xorg εχεις περασει? επισης το πακετο xorg-xinit ?
stelios_kom Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 ενοειται...ναι τα εχω περασει.. ---------- Προσθήκη στις 06:35 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 06:31 ---------- οπα sorry λαθος μου εδεινα start x αντι για startx... 1000 ευχαριστω για την βοηθεια σας..!!!!
tritonas00 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 startx /usr/bin/fluxbox ?? -------------------------- Eιπα και γω...
stelios_kom Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 ωραια...ειπα κ γω τελειωσα τοσο ευκολα??? πεφτω πανω σ αυτο με τν καρτα γραφικον μ.. http://www.archlinux.org/news/xorg-18-moves-to-extra/ πως θα μπορεσω να φορτοσω το xf86-video-nouveau?? γιατι χωρις αυτο δν μπορω να συνδεθω στον χ
twiner Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 πως θα μπορεσω να φορτοσω το xf86-video-nouveau?? γιατι χωρις αυτο δν μπορω να συνδεθω στον χ http://wiki.archlinux.org/index.php/Nouveau Πρώτα αφαίρεσε τον κλειστό οδηγό nvidia -αν τον εγκατέστησες, και μετά: >pacman -S xf86-video-nouveau Configuration Create the file /etc/X11/xorg.conf.d/20-nouveau.conf, and input the following contents: >Section "Device" Identifier "n" Driver "nouveau" EndSection This is required to ensure that nouveau driver is loaded. Udev is not yet smart enough to do this by itself. (The xf86-video-nouveau package maintainers should consider including this file.) και restart. τα παραπάνω δούλεψαν σε μενα και ο nouveau μ'άφησε ικανοποιημένο.
markelos Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Σε παρόμοιο πισι με το δικό σου, έβαλα arch+xfce με τον nouveau (FX5200) και πάει τσίτα.
stelios_kom Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 τ εγκατεστησα ολα κ τν nouveau απλα δν δουλευει τπτ απο τ fbpanels..... ουτε καν η ετοιμη συνταγη του tritonas00
twiner Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 τ εγκατεστησα ολα κ τν nouveau απλα δν δουλευει τπτ απο τ fbpanels..... ουτε καν η ετοιμη συνταγη του tritonas00 με περισσότερη σαφήνεια; ο X ξεκινάει;
stelios_kom Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 ναι ξεκιναει κανονικα ο χ βλεπω μια μαυρη οθονη λειτουργει κανονικα το δεξι κλικ (εμφανιζετε τ μενου δλδ) και μετα παω να φτιαξω τ fbpanel βαζω αυτα π θελω να εχει (βγαζω τ # απο αυτα π θελω να εμφανιζονται απο το ~/.config/fbpanel/το πανω ή το κατω..)ξεκιναω τν χ αλλα τπτ..το μονο π βλεπω απο τ fnpanel ειναι σκετη μπαρα.. δοκιμασα να παρω κ τν ετοιμη συνταγη αλλα παλι μονο μονο σκετη μπαρα βλεπω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.