Προς το περιεχόμενο

Το notebook μου σερνεται!!

Madragoras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα στα μελη του Insomnia

Το τελευταιο μηνα εχω μεταφερει το desktop pc μου στη Σπαρτη ( σπουδαζω εκει ) και επειδη θελω να εχω και στην Αθηνα internet , πηρα ενα notepad που ειχε ο πατερας μου (για να το αξιοποιησω :P )

Το προβλημα; ΣΕΡΝΕΤΑΙ το καταραμενο! Εχω δει πολλα βιντεο στο youtube για το πως να το κανω να τρεχει πιο γρηγορα.

Το μηχανημα χρησιμοποιει windows xp 32 bit 1,60GHz , 896MB Ram , 149 gb σκληρο και nvidia ION LE καρτα γραφικων

Συγκεκριμενα , εχω ανοιξει το start->my computer->properties-> advanced-> performance->settings και εχω επιλεξει custom αφηνοντας μονο το

1.Show windows contents when dragging

2.Smooth edges of screen fonts

3.Use common task in folders

4.Use visual styles on windows and buttonds

Εχω μειωσει τα startup programms , δεν εχω καθολου αρχεια μουσικης ή βιντεο μεσα , εχω κανει ανασυγκροτηση κτλ , αλλα ακομα και τωρα , οταν γραφω καπου ( ειδικα στο facebook ) λαγκαρει καθε τοσο και μου σπαει τα νευρα..τι αλλο να κανω;

Δημοσ.

Αν τα έχει τα χρονάκια του το notepad τότε έχει πολύ αργό σκληρό όπου δεν μπορείς να κάνεις τίποτα,εκτός και αν διαθέτεις να τον αλλάξεις.

Ποιόν browser έχεις;;;

Δημοσ.

το πιο πιθανο ειναι λογω του 1GB RAM και ανοιξεις αρκετα πραγματα θα γραφει συνεχεια στη virtual memory και γι αυτο "λαγκαρει" Ο επεξεργαστης ποιος ακριβως ειναι;

Δημοσ.

Λοιπον , κατεβασα τον chrome και οντως τα πραγματα ειναι πολυ καλητερα. Αν και ειμαι firefox fanboy και με ψιλοχαλαει να χρησιμοποιω αλλο browser , αλλα δε βαριεσαι..

Απο το crustal disk info τι στοιχεια θελετε;

Α , και κατι αλλο , οταν ανοιγω το μtorrent μου λεει οτι εχω την εκδοση 67.96 του NVIDIA network access management tool...θελει τουλαχιστον 73.12...που θα το βρω αυτο; Εχω κανει ηδη update στους drivers...

Δημοσ.
Απο το crustal disk info τι στοιχεια θελετε;

Άσε έλεγα να δούμε τη σκληρό έχεις αλλά αφού είσαι οκ με το chrome ξέχνα το.

Α , και κατι αλλο , οταν ανοιγω το μtorrent μου λεει οτι εχω την εκδοση 67.96 του NVIDIA network access management tool...θελει τουλαχιστον 73.12...που θα το βρω αυτο; Εχω κανει ηδη update στους drivers...

Ναι να ξέραμε και τη hardware έχεις,βασικά αυτό είναι από την ενσωματωμένη κάρτα δικτύου της μητρικής σου,ενδέχεται να πέρασες για μητρική αλλά να μην πέρασες για κάρτα δικτύου(αλλά μάλλον δεν πέρασες τον τελευταίο) ;;

Δημοσ.

Εχεις netbook.....παμε παρακατω, οταν σερνεται τι εννοεις? αν ειχες μεγαλυτερες απαιτησεις κακως το πηρες......Το δικο μου (asus 1101ha) εχει ασθενεστερο cpu απο σενα, αλλα παρολα αυτα δεν μου κολαει σε ιντερνετ κ.τ.λ.

Δημοσ.

Μην περιμενεις τρελες επιδοσεις απο εναν atom.

Και το browsing που κανεις ειναι πολυ για αυτον, ειδικα σε σελιδες με flash.

Δημοσ.
Μην περιμενεις τρελες επιδοσεις απο εναν atom.

Και το browsing που κανεις ειναι πολυ για αυτον, ειδικα σε σελιδες με flash.

Εισαι λιγο υπερβολικος τωρα.... μια χαρα ειναι στο σερφαρισμα και στο flash μεχρι 480p.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...