papvasia Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 καλησπέρα..έχω εγκαταστήσει την Intel fortran 90/95 σε windows 7..αλλά το πρόβλημα που 'εχω είναι ότι δεν βρίσκω τον editor για να μπορώ να γράψω κώδικα...ενώ σε windows xp δεν είχα κανένα πρόβλημα...μήπως πρέπει να αλλάξω κάτι στο path..ή δεν παίζει ρόλο...??καμία ιδέα γιατί έχω κολήσει..???ευχαριστώ εκ των προτέρων !!!!!
jstark Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 καλησπέρα..έχω εγκαταστήσει την Intel fortran 90/95 σε windows 7..αλλά το πρόβλημα που 'εχω είναι ότι δεν βρίσκω τον editor για να μπορώ να γράψω κώδικα...ενώ σε windows xp δεν είχα κανένα πρόβλημα...μήπως πρέπει να αλλάξω κάτι στο path..ή δεν παίζει ρόλο...??καμία ιδέα γιατί έχω κολήσει..???ευχαριστώ εκ των προτέρων !!!!! Μήπως ενσωματώνεται στο Visual Studio ? Είσαι σίγουρη πως έχει ξεχωριστό editor ?
papvasia Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 όταν λες να ενσωματώνεται στο visual studio....??εννοείς να ανοίξω την visual basic η τη c++ ....και να χρησιμοποιώ αυτές για editor..δεν το έχω ξαναδοκιμάσει....για βοήθησε λίγο περισσότερο....
jstark Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 όταν λες να ενσωματώνεται στο visual studio....??εννοείς να ανοίξω την visual basic η τη c++ ....και να χρησιμοποιώ αυτές για editor..δεν το έχω ξαναδοκιμάσει....για βοήθησε λίγο περισσότερο.... Άνοιξέ το και δες αν έχει προτζεκτ για φορτραν. Λογικά θα έχει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.