fermat Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Το laptop μου επαθε πρόβλημα και μου ειπαν οτι εφταιγε ο σκληρος δίσκος αφου δεν εκανε recovery ο δισκος για να περάσω ξανα τα windows vista.Εβαλαν καινουριο δίσκο στο laptop και το εφτιαξαν αλλά θέλω να κανω ανάκτηση δεδομένων του σκληρου δίσκου που είχα πριν στο laptop.Ξέρει καποιος πως γινεται αυτή η διαδικασία αν κ είναι προβληματικος ο προηγουμενος δίσκος;Γίνται αυτο και ποσο κοστίζει;;
isay Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Πρώτα πρέπει να ξεχωρίσεις το προβλημα σου σε δυο μικρότερα. Πρώτο πως θα συνδέσεις τον παλιό δίσκο και δεύτερον πως θα κάνεις ανάκτηση δεδομένων. Α.Σύνδεση (πρώτος τρόπος) Χρειάζεσαι κάποιο docking station σαν ΑΥΤΟ. Αν ο δίσκος ειναι EIDE πρέπει να βρεις ανάλογο docking station Α.Σύνδεση (δεύτερος τρόπος) Σύνδεσε το δίσκο σε ένα μηχάνημα desktop B. Ανάκτηση δεδομένων Κάνε το πρώτο και βλέπουμε το δεύτερο
washcloud Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Πρώτα πρέπει να ξεχωρίσεις το προβλημα σου σε δυο μικρότερα. Πρώτο πως θα συνδέσεις τον παλιό δίσκο και δεύτερον πως θα κάνεις ανάκτηση δεδομένων. Α.Σύνδεση (πρώτος τρόπος) Χρειάζεσαι κάποιο docking station σαν ΑΥΤΟ. Αν ο δίσκος ειναι EIDE πρέπει να βρεις ανάλογο docking station Α.Σύνδεση (δεύτερος τρόπος) Σύνδεσε το δίσκο σε ένα μηχάνημα desktop B. Ανάκτηση δεδομένων Κάνε το πρώτο και βλέπουμε το δεύτερο fermat, o εν λόγω δίσκος είναι SATA ή IDE ;
fermat Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Πως ξεχωριζω αν ειναι SATA η IDE?Εχει κατι ακιδες στην ακρη.Αυτος ο καινουριος που βαλανε στο laptop απο οτι ειδα στο χαρτι που μου εδωσαν ειναι SATA.Οποτε μαλλον SATA o παλιος..σαν τσιπ μοιαζει με τη διαφορα οτι εχει στην ακρη κατι 4 ακιδες..μαλλον SATA πρεπει να ειναι..
washcloud Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 πίσω έχει η αχλαδα την ουρα! (...σα να είχες δίκιο...:ρ) SATA IDE Πως ξεχωριζω αν ειναι SATA η IDE? ...Κάνοντας αριστερό κλικ πάνω στα υπογεγραμμένα μπλε
washcloud Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Τέλεια. Τον συνδέεις σ' έναν σταθερό υπολογιστή (που έχει θύρες SATA) ως εσωτερικό τότε, και με χρήση του Active File Recovery (το καλύτερο, αλλά δεν είναι δωρεάν, εκτός κι αν το βρεις δωρεανοποιημένο σε torrents κτλ) ή του Pandora Recovery (που είναι δωρεάν, αλλά ψιλοαμφιβάλλω για την καλουτιά του) προπαθείς ν' ανακτήσεις τ' αρχεία σου.
fermat Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Ok thanks παιδιά..Ηθελά να σας πω οτι ο εν λογω δίσκος τον ειχα δοκιμασει με linux live(knoppix) και δεν τον εβλεπε το λειτουργικο γιατι όπως σας ειπα στον πρωτο μηνυμα ήταν προβληματικος και κατι επαθε..Με αυτη τη διαδικασια που μου είπατε θα μπορέσει να γίνει ανάκτηση κανονικα;;
washcloud Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Αν δεν τον βλέπει ως συσκευή το live CD, δε χρειάζεται καν η διαδικασία (αν δεν σου είναι κι εύκολο) : πάπαλα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.