Luxx Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Πριν λιγες ημερες ειχα παει στο mall για να δω το Piranha 3D και ζητησα αν εχει θεσεις μπροστα στην 4-5 σειρα. Μου ειπε οτι ειναι πολυ κοντα στην οθονη και ειπα οτι εκει ειναι καλυτερα για αυτες τις ταινιες. Μου απαντησε οτι οπουδηποτε και να κατσω, ακομα και στην τελευταια σειρα και γωνια, το 3D θα εινια εξισου καλο πλεον. Τι ισχυει; Εχουν αλλαξει κατι;
bnvdarklord Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Εγω παντως που ειδα το Resident 7η σειρά στο πλάι μια χαρά φαινοταν. Δεν ξερω για πισω γωνία παντως.
sheik Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Εγω πιστευω πως οσο πιο κοντα τοσο καλυτερα. Στο Αβαταρ π.χ την 1 φορα στα village VMAX καθησα 4η σειρα απο μπροστα και ηταν φανταστικα ενω σε odeon ειχα καθισει τερμα πισω. Το μειονεκτημα ηταν οτι χανοταν πανευκολα η ψευδαισθηση του 3d διοτι εβλεπα και περα απο τα ορια της οθονης(τον τοιχο δηλαδη) ,επομενως το 3d "κοβοταν"(δε βρισκω καταλληλοτερη λεξη)ενω στα village για να δω τα ορια δεξια-αριστερα της οθονης επρεπε να στρεψω το κεφαλι οποτε το 3d δεν χανοταν ποτε.
Luxx Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Αλλα απο την αλλη, αν καθεσαι κοντα σε κουραζει αρκετα το 3D, καθως και οι υποτιτλοι. Εκτος αν ξερουν καποιοι αριστα αγγλικα και δε χρειαζεται να τους κοιτανε ολη την ωρα.
Luxx Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Αλλα απο την αλλη, αν καθεσαι κοντα σε κουραζει αρκετα το 3D, καθως και οι υποτιτλοι. Εκτος αν ξερουν καποιοι αριστα αγγλικα και δε χρειαζεται να τους κοιτανε ολη την ωρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.