Προς το περιεχόμενο

Τι να πάρω?

phenex

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα

Έχω κάποιες απορίες σχετικά με τα router και είναι εξής :

1-Ποια είναι ι διαφορά του router annex a από το router annex b ?

2-Ποια χαρακτηριστικά πρέπει να κοιτάξω σε ένα router ?

3-Για μια 24άρα γραμμή της Forthnet (PSTN) τι Router μου προτείνετε ?

Δημοσ.
Καλησπέρα

Θα σου λύσω την απορία μόνο για την πρώτη ερώτηση

annex A Είναι για ρουτερ που συνδέεις σε απλή γραμμή psdn

annex B για ρουτερ σε isdn γραμμή

Δημοσ.
Καλησπέρα

στην 1 ερωτηση σου απαντησε πληρως ο συνφορουμιτης..

στην 2 ερωτηση δεν προκειτε να παρεις μια τεκμηριωμενη απαντηση απο κανεναν...κυκλοφορουνε παρα πολλα modem router και πανω κατω ολα κανουνε την ιδια δουλεια απλα βασει δοκιμων μπορει να σου πει καποιος οτι να το ταδε ειναι καλο αλλα αυτο δεν σημαινει οτι θα παιξει και στην δικια σου γραμμη το ιδιο καλα....την ιδια απαντηση πανω κατω θα σου δωσο και για το 3 σου ερωτημα γιατι παιζουνε πολλα ρολο ποσο καλα θα σου παιξει το μοντεμ στην φορθνετ...ειναι αναλογος ποσο μακρια εισαι απο το κεντρο και ποσο παλια ειναι τα καλωδια...

οποτε παιρνεις το μοντεμ που δινει ο φορθνετ το δοκιμαζεις και τα ξαναλεμε..

τωρα αν χρειαστεις να παρεις αλλο μοντεμ ξαναρωτας αλλα μπορει να σου πω εμενα πχ το σαζεμ κλειδωνει 24500 αλλα σε σενα μπορει να κλειδωσει περισσοτερο η ακομα και λιγοτερο απτο μοντεμ που εχεις τωρα...

ελπιζω να σε βοηθησα...

Δημοσ.
Καλησπέρα

για το α ειπαν.για το β.ειναι αναλογως τι θες να παρεις.τα βασικα χαρακτηριστικα ειναι σε ολα ιδια.απο εκει και περα μπροεις να παρεις ρουτερ που να εχει gigabit ethernet η να εχει vpn η να εχει wi fi n αν χρειαζεσαι κατι απο ολα αυτα.

τωρα καλο θα ηταν να μας πεις στα ποσα συγχρονιζει η γραμμη και ποσο Margin και snr εχεις για να σου προτεινουμε κατι και ποσα λεφτα.κατι καλο ειναι Netgear 2200,2000.αν η γραμμη σου ομως ειναι χαλια και εισαι μακρια απο τον οτε και εχεις αποσυνδεσεις εκει ενα thomson einai πολυ πιο σταθερο.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εχω ένα παλιό USB που το έβαλα πάνω γιατί αυτό της forthnet κάηκε και ήταν πέραν του χρόνου.

Η ερώτηση μου είναι η ίδια (τι router) με τα εξής δεδομένα :

1. ISDN

2. Η 24αρα της 4net κλειδώνει στα 2,4-2,7

Τώρα σχετικά με την κάλυψη θα μπει στον 4ο στο παράθυρο και πρέπει να λαμβάνει ο 1ος (2-3m μακριά από το παράθυρο που στην ίδια ευθεία θα βρίσκεται το routerάκι)

Ξέρω ότι το Thomson δεν είναι τόσο γενναιόδωρο με το σήμα του.

Τι προτείνετε ?

Δημοσ.
Εχω ένα παλιό USB που το έβαλα πάνω γιατί αυτό της forthnet κάηκε και ήταν πέραν του χρόνου.

Η ερώτηση μου είναι η ίδια (τι router) με τα εξής δεδομένα :

1. ISDN

2. Η 24αρα της 4net κλειδώνει στα 2,4-2,7

Τώρα σχετικά με την κάλυψη θα μπει στον 4ο στο παράθυρο και πρέπει να λαμβάνει ο 1ος (2-3m μακριά από το παράθυρο που στην ίδια ευθεία θα βρίσκεται το routerάκι)

Ξέρω ότι το Thomson δεν είναι τόσο γενναιόδωρο με το σήμα του.

Τι προτείνετε ?

μερικα ρουτερ forthnet εχουν 2-3 χρονια εγγυηση.το Thomson ειναι πολυ σταθερο για σενα αφου κλειδωνεις τοσο χαμηλα αλλα δεν εχει καλο ασυρματο.απο την αλλη κανα netgear σε n μπορεις να παρεις αλλα θελει και καρτα n.αλλιως υπαρχει και η λυση να παρεις ενα access point g Που να παιζει στα 300 mw αντι για τα 100 και να παρεις και μια καρτα alfa στα 500 mw για καλυτερο σημα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...