Luxx Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Ποια η γνωμη σας για το barcode και το 666 που εμφανιζεται; Οι προφητειες των Αγιων θα βγουν αληθινες; Θα δεχτειτε την καρτα ή οχι; Ενας Αστυνομικος αρνηθηκε και αποταχθηκε απο το σωμα ( 20 χρονια υπηρεσιας ). Ειναι αντιθετη προς τα θρησκευτικα πιστευω μας. Περιμενω τις αποψεις σας.
Sylvia88 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 παλιά όταν τηλεφωνούσαμε στο 666 έβγενε μια περίεργη φωνή επίσης να πω πως το 123 είναι το νούμερο του Θεού !
Critter Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Μπορει να μας εξηγήσει καποιος την αποψη της εκκλησίας? Δεν γνωριζω τη σχέση της κάρτας με το 666 και ουτε μπορω να καταλάβω γιατι ένας αριθμός είναι τόσο κακος. Το 667 ας πουμε γιατι δεν είναι κακο?
katerina_a_86 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Μπορει να μας εξηγήσει καποιος την αποψη της εκκλησίας? Δεν γνωριζω τη σχέση της κάρτας με το 666 και ουτε μπορω να καταλάβω γιατι ένας αριθμός είναι τόσο κακος. Το 667 ας πουμε γιατι δεν είναι κακο? Γιατί για το 666 είχε πει ο ιωάννης στην αποκάλυψη ότι άμα δεν το χουμε δεν θα μπουρούμε να αγοράσουμε και να πουλήσουμε.
evabb Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Ποια η γνωμη σας για το barcode και το 666 που εμφανιζεται; Οι προφητειες των Αγιων θα βγουν αληθινες; Θα δεχτειτε την καρτα ή οχι; Ενας Αστυνομικος αρνηθηκε και αποταχθηκε απο το σωμα ( 20 χρονια υπηρεσιας ). Ειναι αντιθετη προς τα θρησκευτικα πιστευω μας. Περιμενω τις αποψεις σας. πραγματικα πιστευεις οτι η τεχνολογια των τελευταιων χρονων εχει την παραμικρη σχεση με τα θρησκευτικα "πιστευω" 2000 ετων; γτ εχω μια εντυπωση οτι ο,τι καινουργιο βγαινει η εκκλησια αμεσως θα πει οχι με την μια, χωρις καν να το σκεφτει λιγακι;
doctorkostis Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Ειμαι αθεος. Στα papaja μου το 666, το 4-4-2 και η ζωνη 1-3-1. Δεισιδαιμονιες.
FilipposMD Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Ποια η γνωμη σας για το barcode και το 666 που εμφανιζεται; Οι προφητειες των Αγιων θα βγουν αληθινες; Θα δεχτειτε την καρτα ή οχι; Ενας Αστυνομικος αρνηθηκε και αποταχθηκε απο το σωμα ( 20 χρονια υπηρεσιας ). Ειναι αντιθετη προς τα θρησκευτικα πιστευω μας. Περιμενω τις αποψεις σας. Θα κάνω μια προσπάθεια να απαντήσω σοβαρά, πριν γίνει ροντέο το θέμα. 1. Ποιος το λέει ότι στο barcode εμφανίζεται το 666; Απόδειξη! 2. Ποιος αστυνομικός αποτάχθηκε και πότε; Απόδειξη! 3. Τα θρησκευτικά πιστεύω "μας"; Ποιους εννοείς; Επίσης, όποιους και να εννοείς, γιατί η πολιτεία να ασχολείται με τα πιστεύω μιας ομάδας πολιτών; Άλλο η θρησκεία, άλλο η πολιτεία. 4. Και σημαντικότερο. Έστω ότι η κάρτα είναι του διαόλου. Κάποιος που είναι πιστός χριστιανός, προσεύχεται, βοηθάει τον πλησίον του, νηστεύει, δεν κάνει προγαμιαίο σεξ, μοιράζει όλη την περιουσία του στους φτωχούς κτλ κτλ, τι πρόβλημα θα έχει αν στο πορτοφόλι του έχει μια κάρτα που γράφει 666; Η κάρτα θα του αλλάξει την προσωπικότητα μήπως; Ή όταν θα πεθάνει, η ψυχή περνάει από μηχάνημα με ακτίνες, όπως στα αεροδρόμια, κι όποιον βρουν να έχει κάρτα μαζί, τον στέλνουν πακέτο στην κόλαση; Μπορεί κάποιος να μου τα εξηγήσει; Ευχαριστώ.
Crizzt Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 @Luxx, Ασ'το θεολογικο κομματι. Δεν μας λες πρωτα που ειναι αυτο το 666 στο barcode; Επισης, σε ποια barcode αναφερεσαι; Πρωτης, Δευτερης, Τριτης γενιας; Μονοδιαστατα; Διδιαστατα; Ολογραμματα;
evabb Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 λυσσα με αυτο το 666 ενα νουμερο ειναι ολο κι ολο. το 6666 ειναι χειροτερο η καλυτερο;
katerina_a_86 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 @Luxx, Ασ'το θεολογικο κομματι. Δεν μας λες πρωτα που ειναι αυτο το 666 στο barcode; Επισης, σε ποια barcode αναφερεσαι; Πρωτης, Δευτερης, Τριτης γενιας; Μονοδιαστατα; Διδιαστατα; Ολογραμματα;
firewalker Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Για εμένα που είμαι λάτρης του παντοδύναμου Εωσφόρου μια χαρά μου φαίνεται. Γουστάρω.
alex22 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 η τοποθετηση του 666 στο barcode οπως δειχνει και η φωτο (αν οντως ισχυει και δεν ειναι ακομη ενας αστικος μυθος), ειναι ο ορισμος της αυτοεκπληρουμενης προφητειας απο οποιους αποφασισαν να βαλουν εκει αυτους τους συγκεκριμενους αριθμους. Τωρα αν ειναι να μιλησουμε μονο για την καρτα πολιτη και τι μπορει να επιφερει ειναι another priest's gospel...
eSATA Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Ου ου οι... ο διάβολος μπήκε στο σπίτι μου. Κοιτούσα το barcode κάτω από τα τσιγάρα μου και τα άνοιξα ανάποδα και χύθηκαν όλα στο γραφείο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.