Προς το περιεχόμενο

ελληνικα στο Word

soumou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δενμου αναγνωριζει τους ελληνικους χαρακτηρες οταν κατεβαζω αρχεια με ελληνικα

ξερει κανεις κατι ?

Δημοσ.

Δενμου αναγνωριζει τους ελληνικους χαρακτηρες οταν κατεβαζω αρχεια με ελληνικα

ξερει κανεις κατι ?

Δημοσ.
Εγώ,εγώ ξέρω ότι πρέπει να έχεις ελληνικά windows.

Ποτέ δεν είχα ελληνικά windows και ποτε δεν ειχα προβλημα με ελληνικους χαρακτήρες

@soumou

τι αρχεία; Απο που και πως τα κατεβάζεις; Μήπως εννοείς εντός ιστοσελίδων;

Δημοσ.
Εγώ,εγώ ξέρω ότι πρέπει να έχεις ελληνικά windows.

Ποτέ δεν είχα ελληνικά windows και ποτε δεν ειχα προβλημα με ελληνικους χαρακτήρες

@soumou

τι αρχεία; Απο που και πως τα κατεβάζεις; Μήπως εννοείς εντός ιστοσελίδων;

Δημοσ.

... και άντε δόστου να καταλάβει.

Λάθος λογική. Αν δεν έχεις χρόνο/διάθεση να εξηγήσεις, μην απαντήσεις και πολύ περισσότερο μην απαντήσεις λάθος.

Δημοσ.

... και άντε δόστου να καταλάβει.

Λάθος λογική. Αν δεν έχεις χρόνο/διάθεση να εξηγήσεις, μην απαντήσεις και πολύ περισσότερο μην απαντήσεις λάθος.

Δημοσ.

Όταν κάποιος έχει πρόβλημα και δεν έχει διάθεση καν να εξηγήσει τι πρόβλημα έχει γιατί να έχω διάθεση εγώ;

Γιατί θεωρείς λάθος απάντηση να έχει κάποιος που θέλει να δουλεύει ελληνικά αρχεία,ελληνικά windows;;;;

Δημοσ.

Όταν κάποιος έχει πρόβλημα και δεν έχει διάθεση καν να εξηγήσει τι πρόβλημα έχει γιατί να έχω διάθεση εγώ;

Γιατί θεωρείς λάθος απάντηση να έχει κάποιος που θέλει να δουλεύει ελληνικά αρχεία,ελληνικά windows;;;;

Δημοσ.

Γιατί, όπως σου είπε και παραπάνω, δεν ισχύει. Εγώ είχα ανέκαθεν αγγλικά Windows και ποτέ δεν είχα πρόβλημα με ελληνικά αρχεία.

@soumou εννοείς ότι σου βγάζει περίεργους χαρακτήρες μέσα στο αρχείο, ή στον τίτλο του αρχείου;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...