Προς το περιεχόμενο

Smartphone με android εως 250 ευρω

snik

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
τα desire έρχονται κι αυτα με froyo εδώ και 3 βδομάδες τουλάχιστον ;)

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

εννοω οτι πρεπει να ειναι το πρωτο κινητο που βγαινει κατευθειαν με περασμενη τη foryo... ;)

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Λίγη υπομονή παιδιά ακόμα και θα βγει μέσα στον μηνα και το htc gratia. Λογικά θα είναι ο διάδοχος του wildfire με βελτιωμένη ανάλυση οθόνης.

Δεν ξέρουμε βέβαια πόσο θα κοστίζει. Πάντως αν το πουλάνε γύρω στα 350 (που μάλλον δεν θα είναι τόσο ακριβό), νομίζω ότι θα είναι καλύτερη επιλογή το desire του οποίου η τιμή λογικά θα πέσει κι άλλο αφού έρχεται και το desire hd.

Δημοσ.
Λίγη υπομονή παιδιά ακόμα και θα βγει μέσα στον μηνα και το htc gratia. Λογικά θα είναι ο διάδοχος του wildfire με βελτιωμένη ανάλυση οθόνης.

Δεν ξέρουμε βέβαια πόσο θα κοστίζει. Πάντως αν το πουλάνε γύρω στα 350 (που μάλλον δεν θα είναι τόσο ακριβό), νομίζω ότι θα είναι καλύτερη επιλογή το desire του οποίου η τιμή λογικά θα πέσει κι άλλο αφού έρχεται και το desire hd.

Το Gratia (προκειται για ενα Wildfire με καλυτερη αναλυση οθονης,χειροτερα χρωματα (στα χαρτια τουλαχιστον),την ιδια καμερα αλλα χωρις φλας και λιγο μικροτερη μπαταρια αν και το froyo θα το εξισσοροπησει αυτο) ειναι απλως η ευρωπαικη εκδοση του Αria ενος κινητου που κυκλοφορει εδω και 5 μηνες στην αμερικη.Αυτο τον καιρο θα κυκλοφορησει και το Wildfire στην Αμερικη.Για καινουριο Wildfire δεν εχει ακουστει κατι...επισης θα κοστιζει 300+ ευρω οποτε μονο στα specs θα θεωρειται στην κατηγορια των low budget android.:-)

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=3585&idPhone2=3392

Δημοσ.

Εδώ πάντως λέει ότι έχει φλας το gratia.

http://futuretick.com/HTC-mobiles-phones/Review-cell-phones/HTC-Gratia-Review-1457

Βέβαια αν δεν το δούμε στην αγορά δεν μπορούμε να πούμε τίποτα νομίζω. Θα δείξει ο καιρός!

Αν είναι πάντως πάνω από 300 ευρώ τότε δεν αξίζει κατά την γνώμη μου.

Δημοσ.
Το αργοτερο μεχρι το τελος της επομενης εβδομαδας..... απο οποιαδηποτε ηλεκτρονικο καταστημα του skroutz και να το αγορασετε εχετε την εγγυηση της ελληνικης αντιπροσωπειας.Οποτε χτυπηστε το αφοβα οπου το βρειτε πιο φθηνα και αφηστε τις μεγαλες αλυσιδες πλαισιο-eshop κτλ να κλεβουν τους ασχετους.

για οσους ψαχνονται με επιδοτησεις στην κοσμοτε υπαρχει απο προηγουμενη βδομαδα...

περιμενω να το φερει η wind...

Δημοσ.

μεγαλο μειον του p500 ειναι οτι δεν υπαρχει φλας και 3g κληση!

to x8 ,galaxy 3 τα χει αυτα?

περιμενω εδω και 3 βδομαδες να το φερει η wind και τιποτα..

Δημοσ.
μεγαλο μειον του p500 ειναι οτι δεν υπαρχει φλας και 3g κληση!

to x8 ,galaxy 3 τα χει αυτα?

περιμενω εδω και 3 βδομαδες να το φερει η wind και τιποτα..

Φίλε Kage είσαι σίγουρος ότι θα το φέρει η wind ? Γιατί στο τελευταίο φυλλάδιο της ( σσ.Νοεμβρίου) δεν το έχει καθόλου.Μήπως είναι αποκλειστικό της Cosmote?

Δημοσ.

Καλησπερα...

Προκειται να αποκτησω και εγω ενα smartphone με Android 2.2 και ειμαι στη διαδικασια αναζητησης.

Το ποσο που μπορω να διαθεσω ειναι εως 350 ευρω το πολυ.Ειχα αποφασισει να παρω το wildfire,αλλα τα ασχημα σχολια για την οθονη του με εκαναν να το ξανασκεφτω.

Υπαρχει κατι καλυτερο σε αυτα τα λεφτα;

Με ενδιαφερει να εχει οπωσδηποτε gps...

Δημοσ.

κι εγω ειχα ταβανι οικονομικο τα 350, κι ετσι πηγα σε μεταχερισμένο HTC Desire...

Υπαρχουν μπολικα στη τιμη αυτη σε κατασταση καινουργιου.

Δημοσ.
Φίλε Kage είσαι σίγουρος ότι θα το φέρει η wind ? Γιατί στο τελευταίο φυλλάδιο της ( σσ.Νοεμβρίου) δεν το έχει καθόλου.Μήπως είναι αποκλειστικό της Cosmote?

προς το παρον μονο cosmote.

απο wind μερικα τηλ.που πειρα δεν ειχαν ιδεα!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...