Προς το περιεχόμενο

Smartphone με android εως 250 ευρω

snik

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ναι αλλα παιδες νομιζω πως ολος ο ανταγωνισμος στην τιμη αυτη εχιε GPS.

Επισης,καλο φαινεται,αλλα 256Κ οθόνη? χμμ...

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
ναι αλλα παιδες νομιζω πως ολος ο ανταγωνισμος στην τιμη αυτη εχιε GPS.

Επισης,καλο φαινεται,αλλα 256Κ οθόνη? χμμ...

-O ανταγωνισμος του ειναι Wildfire,Galaxy 3 και SE X8.

-Μην κοιτας specs....σε ολα τα reviews που εχω διαβασει κανουν λογω για την πολυ καλη ευκρινεια και την αποδοση των χρωματων.

Δημοσ.
-O ανταγωνισμος του ειναι Wildfire,Galaxy 3 και SE X8.

-Μην κοιτας specs....σε ολα τα reviews που εχω διαβασει κανουν λογω για την πολυ καλη ευκρινεια και την αποδοση των χρωματων.

-Nαι κι εγω για αυτον τον ανταγωνισμο μιλάω.

X8/galaxy S/wildfire εχουν GPS (a-GPS). To LG Ρ500 οχι.

-πως να μην κοιταω σπεκς ? η οθονη του wildfire ειναι χαλια εν συγκρισει των υπολοιπων του ανταγωνισμου.Συνεπως γιατι να μην ισχυει και για το LG? εκτος κι να βολευει στο ενα να τα κοιταμε,και στο αλλο οχι.

Δημοσ.

-Μα εχει GPS

Δε πρέπει να παραλείψουμε να αναφέρουμε την παρουσία του δορυφορικού δέκτη GPS με λειτουργία υποβοήθησης, που θα επιτρέψει το geotagging των φωτογραφιών και την χρήση location-based υπηρεσιών, ενώ θα συνεργαστεί άριστα την προεγκατεστημένη στη συσκευή εφαρμογή Google Maps, η λειτουργία της οποίας ωστόσο προϋποθέτει σύνδεση με το Internet.

-Γιατι του wildfire φαινοταν οτι ειναι χαλια ακομα και απο τα βιντεο παρουσιασης που ηταν εμφανες ενα διχτυ στην οθονη...απο την αλλη παρολο που η οθονη του LG ειναι HVGA δεν ειναι τυχαιo οτι στα ξενα reviews κανουν λογο για την πολυ καλη ευκρινεια και χρωματικη αποδοση.....κατι που τονισαν και στο digitallife και στο techblog.Eχεις δει ποτε τον κωστα να λεει σε review budget κινητου κοιταξτε πως φαινεται το μαυρο χρωμα και ποσο καλη ευκρινεια εχει η οθονη....?

-To wildfire και το X8 ειναι πολυ υποδυεστερα μιας και το δευτερο δεν θα αναβαθμιστει ποτε σε 2.2.Μενει η συγκριση με το Galaxy 3 και το αναμενομενο HTC Gratia.

Δημοσ.

http://www.lg.com/gr/mobile-phones/all-lg-phones/LG-bar-P500.jsp

Γιατι δεν βλέπω το GPS στα χαρακτηριστικά του?

Τώρα τι λέει ο κώστας κι ο κάθε κώστας νομίζω πως δεν είναι πανάκεια.Δεν ειπα πως δεν θα το αγοραζα ελεω οθονης.

Απλα στα σπεκς ειναι κατώτερη,αυτο δεν αλλάζει.

Οσο για το SE οσο κι αν με ξενερωνει,εχεις δικιο.Με το ζορι θα του βαλουν την 2.1, για 2.2 ουτε λογος.

Πάντως κι εγω ημουν αναμεσα σ'αυτες τις συσκευές και αποφάσισα πως θα παω σε κατι ανωτερο.

Το LG 540 παντως που πηρε φιλος, ειναι τρομερο για τα λεφτα του.Ισως αυτο με αριστο δεικτη αποδοσης/τιμης.

Δημοσ.

Εχει gps, το κινητο φαινεται παρα πολυ καλο για τα λεφτα του και νομιζω ειναι οτι πρεπει μιας και ψαχνομαι αυτο τον καιρο. Σε ολα τα αλλα που ειναι σε ιδια κατηγορια κατι λειπει ενω αυτο απο οτι βλεπω μονο στην καμερα χανει αλλα δεν χρησιμοποιω σχεδον ποτε την καμερα του κινητου & οτι εχει και την 2.2.

Το lg 540 ειναι και αυτο παρα πολυ καλο απο οσο εχω δει αλλα δεν εχει capacitive οθονη αλλιως θα το ειχα παρει και θα ξεμπερδευα.

Δημοσ.
http://www.lg.com/gr/mobile-phones/all-lg-phones/LG-bar-P500.jsp

Γιατι δεν βλέπω το GPS στα χαρακτηριστικά του?

Τώρα τι λέει ο κώστας κι ο κάθε κώστας νομίζω πως δεν είναι πανάκεια.Δεν ειπα πως δεν θα το αγοραζα ελεω οθονης.

Απλα στα σπεκς ειναι κατώτερη,αυτο δεν αλλάζει.

Οσο για το SE οσο κι αν με ξενερωνει,εχεις δικιο.Με το ζορι θα του βαλουν την 2.1, για 2.2 ουτε λογος.

Πάντως κι εγω ημουν αναμεσα σ'αυτες τις συσκευές και αποφάσισα πως θα παω σε κατι ανωτερο.

Το LG 540 παντως που πηρε φιλος, ειναι τρομερο για τα λεφτα του.Ισως αυτο με αριστο δεικτη αποδοσης/τιμης.

-Ο τυπος ειναι ο πιο ψαγμενος στον χωρο της κινητης στο elada :-)

-Tο κινητο ειναι με διαφορα το καλυτερο budget android της αγορας και οσοι σκεφτονται να περιμενουν το HTC Grantia δεν υπαρχει λογος μιας και ειναι η ευρωπαικη εκδοση του HTC Aria που κυκλοφορει εδω και 5 μηνες στην αμερικη και εχουν ακριβως τα ιδια specs.

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=3585&idPhone2=3392

-Το LG 540 ειναι οκ για τα χρηματα του αλλα το touch του σε αποκριση ειναι αθλιο και πλεον στα 180 ευρω η καλυτερη επιλογη android ειναι το se x8.Και αυτο σκοπευα να αγορασω μεχρι που εμφανιστηκε το optimus one (μονο αρνητικο του η μετρια ποιοτητα εγγραφης video-θα μου πεις ομως το x8 και το wildfire εχουν καλυτερη ποιοτητα?...πολυ χειροτερη...για το galaxy 3 δεν ξερω εχει ομως σιγουρα την καλυτερη φωτογραφικη).

79102-image

Πολυ καλες κριτικες και απο το Review του phone Arena:

-The package contains:LG Optimus T/2GB microSD card/Stereo Headset/microUSB/Cable/Wall charger/Start Guide

-In fact, we're more than surprised with the level of quality it exhibits – like the all around soft touch coating and faux-pas chrome bezel.

-Not only does it offer some decent viewing angles, but it does an agreeable job in displaying sharp tiny looking text and exudes some high contrast colors.

-We all know that something this low in price isn't going to pack along a lighting quick processor, but actually, we're more than impressed with the level of performance outputted by its 600 MHz chip. Even after setting a live wallpaper, we're quite happy to see that it didn't stutter too much in operation.

-in addition to the myriad of common Android apps generally found with most handsets, the LG Optimus T also packs TeleNav GPS Navigator, DriveSmart, Diner Dash 2 Demo, PAC-MAN C.E. Demo, and ThinkFree Office.

http://www.phonearena.com/reviews/LG-Optimus-T-Review_id2561

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=DO9AMhBnXuk[/ame]

79116-image 79113-image79115-image

79114-image79168-image79158-image

Δημοσ.
Μου γυάλισε αρκετά το Optimus. Υπάρχει στα Ελληνικά καταστήματα;

Το αργοτερο μεχρι το τελος της επομενης εβδομαδας..... απο οποιαδηποτε ηλεκτρονικο καταστημα του skroutz και να το αγορασετε εχετε την εγγυηση της ελληνικης αντιπροσωπειας.Οποτε χτυπηστε το αφοβα οπου το βρειτε πιο φθηνα και αφηστε τις μεγαλες αλυσιδες πλαισιο-eshop κτλ να κλεβουν τους ασχετους.

Δημοσ.

Θα παω για κανενα Desire/legend μεταχειρισμένο γιατι βαρεθηκα να ψειρίζω την μαιμου σ'αυτη τη κατηγορια...

Οπότε θα κανω υπομονη!

Δημοσ.
Θα παω για κανενα Desire/legend μεταχειρισμένο γιατι βαρεθηκα να ψειρίζω την μαιμου σ'αυτη τη κατηγορια...

Οπότε θα κανω υπομονη!

Οτι σε βολευει φιλε μου...το ειχα το Desire και ειναι εξαιρετικο κινητο απλως δεν ξαναδινω 499 ευρω...το θεωρω πεταμενα λεφτα για τις αναγκες μου.Για second hand παντως θα προτιμουσα nexus one αλλιως Galaxy S.Παντως μεταξυ των δυο που κοιτας Desire με κλειστα τα ματια.
Δημοσ.

Κι εγω απλως να ικανοποιησω το αισθημα ιδιοκτησιας gadget συσκευής οχι τιποτε αλλο.

Γι'αυτο και κοιταω μονο μεταχειρισμένο.

Μετα τα 600σχεδον ευρώ που ειχα διαθεσει για προπαραγγελια του Ρ990ι, ειπα δε θα ξαναπετάξω τοσα χρηματα.

Δεν εθεσα, διλημμα Desire/Legend, μιας και ειναι πεντακάθαρο πως το 2ο ειναι απλά μια ομορφη συσκευή και τπτ αλλο,μισο επιπεδο κάτω απτο Desire.

Αλλα και σαν μτχ, ειναι αρκετα φθηνότερο.

Δημοσ.

οντως παιδια τα χαρακτηριστικα του optimus σε αττη την τιμη δεν υπαρχουν...

και ειναι και το πρωτο που ερχεται εργοστασιακα με froyo αν δεν κανω λαθος :-)

Δημοσ.

Εξαιρετικό κινητό αλλά θα ήθελα να ήταν λιγάκι πιο φθηνό. Για lg πάνω απο 200 ευρώ δύσκολα δίνεις... αν και αυτό φαίνεται να αξίζει.

Δημοσ.
οντως παιδια τα χαρακτηριστικα του optimus σε αττη την τιμη δεν υπαρχουν...

και ειναι και το πρωτο που ερχεται εργοστασιακα με froyo αν δεν κανω λαθος :-)

τα desire έρχονται κι αυτα με froyo εδώ και 3 βδομάδες τουλάχιστον ;)

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...