Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με τα εικονίδια στην επιφάνεια εργασίας

xanthigate13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια δεν μπορω να μετακινισω τα εικονιδια στη επιφανεια εργασιας εχω windows xp 32 bit και δουλευει to pc χωρις καρτα γραφικων εχει καμια σημασια αυτο ?

ευχαριστω για αλλη μια φορα θελω την βοηθεια σας

Δημοσ.

Παιδια δεν μπορω να μετακινισω τα εικονιδια στη επιφανεια εργασιας εχω windows xp 32 bit και δουλευει to pc χωρις καρτα γραφικων εχει καμια σημασια αυτο ?

ευχαριστω για αλλη μια φορα θελω την βοηθεια σας

Δημοσ.

πια windows έχεις? πες μου επίσης όταν κάνεις δεξί κλικ στο μενού προβολή κάτω είναι κλικαρισμένο η επιλογή προβολή εικονιδίων επιφάνειας εργασίας? αν δεν είναι επέλεξέ το και πες μας αν εμφανίστηκαν.

Δημοσ.

πια windows έχεις? πες μου επίσης όταν κάνεις δεξί κλικ στο μενού προβολή κάτω είναι κλικαρισμένο η επιλογή προβολή εικονιδίων επιφάνειας εργασίας? αν δεν είναι επέλεξέ το και πες μας αν εμφανίστηκαν.

Δημοσ.

Κοιταξτε φιλοι μου το μαρκαρισ κανονικα γινετε μπλε εχω χρ και και δεν μπορεις απλα να το μετακινισεισ κανονικα ανοιγει το εικονιδιο επισει φιλε μου thodori τα εικονιδια ειναι στην επιφανεια εργασιας

ευχαρσιτω

Δημοσ.

Κοιταξτε φιλοι μου το μαρκαρισ κανονικα γινετε μπλε εχω χρ και και δεν μπορεις απλα να το μετακινισεισ κανονικα ανοιγει το εικονιδιο επισει φιλε μου thodori τα εικονιδια ειναι στην επιφανεια εργασιας

ευχαρσιτω

Δημοσ.

δεξί κλικ στην επιφάνεια εργασίας και εκεί που λέει τακτοποίηση εικονιδίων πατά στοιχηση στο πλέγμα...πρέπει να έχεις το αυτόματο

Δημοσ.

Αυτό που είπε ο ice25. Ξετίκαρε την αυτόματη τακτοποίηση ή ταξινόμηση ( δεν θυμάμε πως το έχουν τα XP).

Kαι επείσης κάρτα γραφικών έχεις σίγουρα , αλλιώς δεν θα λειτουργούσε καθόλου το pc. Χωρίς drivers αν εννοείς οκ, αλλά και πάλι δεν έχει καμμιά σχέση αυτό

---------- Προσθήκη στις 21:24 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:23 ----------

Δεν θα λειτουργούσε εννοώντας ότι θα άναβε μεν αλλά δεν θα προχωρούσε σε POST

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...