Προς το περιεχόμενο

Microsoft: 240εκ άδειες χρήσης Windows 7 σε 1 χρόνο

dimitris2006

Προτεινόμενες αναρτήσεις

+ και τις πειρατικές εκδόσεις πρεπει να υπάρχουν τουλάχιστον 400.000.001 υπολογιστες με windows 7

βαλε και εμενα μεσα :lol:

κατα την αποψη μου ειναι η καλύτερη έκδοση που έχει βγάλει η ms

(αν και τα τιναξε σε εμενα ο driver spooler ο οποίος είναι υπεύθυνος για τους εκτυπωτές.. και δεν μπορεί να αναγνωρίσει κανένα τώρα :fear:)

αλλά, ενας φιλος μου που τα πηραζει τα 7 και τα καταφέρνει να μην ξεκινάνε, με repair απο το δισκάκι των windows είναι μια χαρα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τόσες είναι οι νόμιμα ενεργοποιημένες άδειες; Ή και αυτές που είναι στα ράφια;

Ενταξει τι εγινε κι αν δεν πουληθούν ποτε; Θα τις προωθήσουν σε 2-3 χρονια στο τιμημένο Ελληνικό Δημόσιο.. :P:-D

Εμ αφού είχαν βγάλει την μόυφα τα windows vista ποιό πριν και μας τα δίναν με καινούριους υπολογιστές λογικό είναι η αγορά των windows 7 να θεωρήτε μονόδρομος για μερικούς! (Ξέρω υπάρχουν και linux και mac :-) )

Όταν τα περισσότερα μηχανήματα πωλούνται με προεγκατεστημένα 7άρια, δεν μου φαίνεται παραλογο το οτι αγοράζουν 100 Η/Υ και 95πχ αδειες για 7αρια, αφού είναι ήδη μέσα...Πόσοι φορητοί υπάρχουν στο εμπόριο χωρίς λειτουργικό η με αλλο αντι για 7άρια?

ακομα και αν το αγοράσεις με αλλο λειτουργικό, αυτό κατα πάσα πιθανότητα θα είναι registered απο το εργοστάσιο με 7άρια οπότε, "πούλησε" .....

προτιμότερο θα ήταν να μετρήσουν πχ στο 1.000.000.000 Η/Υ, πόσοι έχουν MS, πόσοι εχουν 7 / Vista / XP και αλλα τέτοια...στα προεγκατεστημένα τι μετράς...?

+1

Δύσκολα θα βρεις Η/Υ με ανοιχτού κώδικα λογισμικό :cry:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...