LouCi4er Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Λιγο δυσκολο κατα την γνωμη μου να ασυμβατοτητα με μητρικη,αλλα ποτε δεν μπορεις να εισαι 1000% σιγουρος.Εγω λεω αν μπορεις να δοκιμασεις ΕΝΑ τροφοδοτικο για να αποκλεισεις την περιπτωση να μην φτανει το ρευμα.Αν μπορεις να δανειστεις,οχι να αγορασεις.Αν και αν γινοταν κατι τετοιo θα ειχε αλλα συμπτωματα οπως restart,κρασαρισματα και τετοια και οχι χαμηλες επιδοσεις.Αλλιως μετα μαλλον παιζει να ειναι μητρικη αλλα αφου στο αλλο pc που δοκιμασες την 4890,που ειχε και την ιδια μητρικη με την δικια σου,τα πηγε μια χαρα ενω στο δικο σου λες τα παει χαλια.Εγω λεω πρωτα psu Και μετα βλεπεις. Η καρτα ειπες ειναι Sapphire.Δεν πιστευω να την εχει flasarei ο προηγουμενος?
phanispal Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Κι εγώ δίνω κάποιες πιθανότητες σε τροφοδοτικό, θεωρώντας πως η χαμηλή απόδοση μπορεί να είναι μία από τις επιπτώσεις της ελλιπούς τροφοδοσίας.
Stavrakas13 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 θα δοκιμασω με ενα αλλο τροφοδοτικο λοιπον μιας και η κατασταση του pc απεχει πολυ απτο να ειναι ανθρωπινο οπως το εχω με 2 τροφοδοτικα...και εγω δεν δινω πολλες πιθανοτητες να ειναι η μητρικη (αν και θα ηθελα να βρω μια λιστα με συμβατα vga αλλα δεν βρηκα πουθενα) louci4er τι εννοεις να την φλασαρε?
Stavrakas13 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 α δεν το ξερω αυτο...θα δημιουργουσε προβλημα?
LouCi4er Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 α δεν το ξερω αυτο...θα δημιουργουσε προβλημα? Αναλογα,αν εβαζε λαθος bios θα δημιουργουσε παρομοια προβληματα.Αν εχει σωστο bios δεν εχει προβλημα.Κοιτα το gpu-z στο vendor αν γραφει PC Partner(known as Sapphire).
Ntinaras Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 κατα 95% ειναι το τροφοδοτικο βγαλε αυτη τη σαπιλα και βαλε κατι ποιοτικο δυστυχως στα τροφοδοτικα ισχυεια το οτι πληρωνεις παιρνεις
Stavrakas13 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Μακάρι Ντίνο να είναι το τροφοδοτικο(θα δοκιμάσω με ένα καλό) Το μόνο που δεν μου κολλάει είναι ότι δοκίμασα την 5870 σε άλλο Σύστημα (με την ίδια μητρική) και είδα τα ίδια απογοητευτικά Αποτελέσματα, μετά ούτε η 4890 δούλεψε σε μένα αλλά δούλεψε Στο άλλο πισι..εδώ είναι που κολλαω
LouCi4er Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Μακάρι Ντίνο να είναι το τροφοδοτικο(θα δοκιμάσω με ένα καλό)Το μόνο που δεν μου κολλάει είναι ότι δοκίμασα την 5870 σε άλλο Σύστημα (με την ίδια μητρική) και είδα τα ίδια απογοητευτικά Αποτελέσματα, μετά ούτε η 4890 δούλεψε σε μένα αλλά δούλεψε Στο άλλο πισι..εδώ είναι που κολλαω Κοιτα δοκιμασε πρωτα τροφοδοτικο και μετα βλεπουμε.Παντως βασει λογικης πρεπει να εχει προβλημα και η καρτα αφου δεν δουλεψε στο αλλο pc.
AiWaaa Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Κοιτα δοκιμασε πρωτα τροφοδοτικο και μετα βλεπουμε.Παντως βασει λογικης πρεπει να εχει προβλημα και η καρτα αφου δεν δουλεψε στο αλλο pc. Ισως.. Αλλα μην ξεχνάς οτι την εβαλε σε ιδια μητρική. Δοκίμασε να αλλάξεις τροφοδοτικο οπως είπαν τα παιδία και αν μπορείς τσέκαρε την σε ενα άλλο σύστημα. Διαφορετικη μητρική κτλ
LouCi4er Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Ισως.. Αλλα μην ξεχνάς οτι την εβαλε σε ιδια μητρική. Δοκίμασε να αλλάξεις τροφοδοτικο οπως είπαν τα παιδία και αν μπορείς τσέκαρε την σε ενα άλλο σύστημα. Διαφορετικη μητρική κτλ Αυτο λεω.Αν δουλευε μπορει να ειχε προβλ. η μητρικη του.Η αλλη μητρικη δουλευει κανονικα πιστευω αφου ειπε οτι η 4890 δουλεψε κανονικα.Δεν ξερω,καλο ηταν να την δοκιμαζε και σε τελειως διαφορετικο συστημα για να σιγουρευτει.
Stavrakas13 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 λοιπον δεν περασε καποιο τροφοδοτικο απτα χερια μου ακομα αλλα...εγκατεστησα ενα προγραμμα οδηγησης που παρατηρησα οτι ελειπε(διαυλος επικοινωνιας SM) και αυξηθηκε η αποδοση στο starcraft(λογικα απελευθερωθηκε το cpu?) τελος παντων οταν λεω αυξηθηκε δλδ στην αναλυση 1024χ768 που τεσταρω εφτασε 270 fps,ομως γρηγορα επεσε στα 20 μολις φορτωσε η οθονη,οποτε μονη λυση δοκιμαζω αν λειτουργει η καρτα μου σε αλλο συστημα και βαζω αλλο τροφοδοτικο σε μενα...εχω μπουχτισει γ@μ@ τα παντα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.