Stavrakas13 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Λοιπόν το ποσταρω εδώ μιας και μπόρεσα να εγκαταστησω drivers τελικά. My pc specs CPU core 2 quad q6600 Mobo Asus p5p43td pro VGA sapphire 5870 Ram Kingston ddr3 1333mhz OS windows 7 home premium 32 bit No name psu 550 watt και thermaltake 600 watt για την VGA Λοιπόν το πρόβλημα μου είναι ότι ακόμα και σε ανάλυση 1024-768 έχω max fps 60 πχ στο starcraft 2!! Και απίστευτα frame drops εώς και 10 fps Να έφτασε πολλές φορές ...δν έχω ιδέα τι να κανω
Stavrakas13 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Λοιπόν το ποσταρω εδώ μιας και μπόρεσα να εγκαταστησω drivers τελικά. My pc specs CPU core 2 quad q6600 Mobo Asus p5p43td pro VGA sapphire 5870 Ram Kingston ddr3 1333mhz OS windows 7 home premium 32 bit No name psu 550 watt και thermaltake 600 watt για την VGA Λοιπόν το πρόβλημα μου είναι ότι ακόμα και σε ανάλυση 1024-768 έχω max fps 60 πχ στο starcraft 2!! Και απίστευτα frame drops εώς και 10 fps Να έφτασε πολλές φορές ...δν έχω ιδέα τι να κανω
Stavrakas13 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 λοιπον θελω οπωσδηποτε καποια συμβουλη...εχω απελπιστει πια η 5870 δεν αποδιδει οπως πρεπει και μαλιστα δοκιμασα memtest δεν εβγαλε κατι στο gpuz δειχνει κανονικα τα clocks και το cpuz δειχνει οτι ειναι σε pci express x16 στο Furmark ομως(το οποιο δεν εχω ξανακανει) εκανε τρελο overheat και μεσα σε ενα λεπτο απο 49c εφτασε 81 πραγμα που με ανησυχησε και το σταματησα..την ωρα που εκανε το τεστ(οπως και την ωρα που παιζω καποια παιχνιδια) βγαζει απτα ηχεια εναν περιεργο ηχο συνεχομενο σαν τριξιμο(να σημειωθει οτι την καρτα την εχω βαλει σε 1024χ768, δν τολμαω να παω παραπανω) το λειτουργικο ειναι πλεον win xp 32 bit οτι απορια εχετε ευχαριστως να την καλυψω υ.γ ξερω οτι κουραζω και επισης οτι οι amd 6xxx ειναι το επικρατεστερο τοπικ οποιος θελει ας help please edit: απο τεστς γραφικων εκανα επισης unigine και 3dmark χωρις τρελα τρελα setting και στην αναλυση που προανεφερα με τα αποτελεσματα να ειναι το λιγοτερο απογοητευτικα
Psycho_Warhead Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 81C ειναι φυσιολογικο Load μιας 5870......Δεν μπορω να καταλαβω τι φταει πραγματικα,σου ειχα πει να δοκιμασεις την καρτα σε κανα αλλο PC αν γινεται.
Stavrakas13 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 ναι θα την δοκιμασω,δν ειχα την ευκαιρια μεχρι τωρα απλα μου φαινεται περιεργο δλδ απο τοτε που την πηρα μεχρι τωρα δν την χρησιμοποιησα για να παθει κατι θα ποσταρω νεα με την δοκιμη σε αλλο pc επισης να πω οτι στο furmark μολις εβαλα displacement mipmapping kai xtreme burning mode (παντα σε 1024χ768) η καρτα χτυπησε max 60 fps
Kazeta Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Το προβλημα σου, για να καταλαβω, πιο ειναι ακριβως: τα χαμηλα fps, η θερμοκρασια, ο θορυβος? Η εγκατασταση των οδηγων πιστευω εγινε με τον παραδοσιακο τροπο (uninstall, safe mode & driver cleaner..). Για τα 60 fps μηπως εχεις συνεχεια ενεργοποιημενο το vsync? To fan της καρτας τι ρυθμισεις εχει? Μηπως ειναι στο αυτοματο για αυτο ανεβαζει την θερμοκρασια ετσι?? Τωρα για τον θορυβο στα ηχεια δεν ξερω ακριβως τι εννοεις, μηπως εχεις φορτωμενα πολλα πραγματα στην ιδια πριζα? Αυτο το παρατηρω κι εγω στα ηχεια μου οταν ανοιγω καποιο διακοπτη π.χ τα φωτα και ακουγεται ενα ελαφρο "χρατσ" απο σκαμπανεβασμα τασης. Δωσε λιγο λεπτομερεστερα τα προβληματα σου. Edit Βλεπω χρησιμοποιεις δυο διαφορετικα PSU στο ιδιο συστημα, γιατι? Βγαλε το no name και ασε μονο το thermal η αγορασε κανενα καλο.
Stavrakas13 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Το πρόβλημα μου είναι τα χαμηλά fps και Όχι δν έχω vsync Έχω πολλά πράγματα στην πρίζα Αλλά ο θόρυβος ξεκινάει Μόλις αρχίζει να τραβάει παραπάνω ρεύμα Τα τροφοδοτικα το ένα είναι κανονικό ενώ to thermal είναι Μόνο για vga
LouCi4er Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Το Thermaltake δεν αρκει για ολο το συστημα?
Stavrakas13 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Είναι τροφοδοτικο για κάρτες γραφικών..μη με ρωτήσεις Γιατί το έχω
Stavrakas13 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Είναι τροφοδοτικο για κάρτες γραφικών..μη με ρωτήσεις Γιατί το έχω
LouCi4er Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Είναι τροφοδοτικο για κάρτες γραφικών..μη με ρωτήσειςΓιατί το έχω οκ,δεν σε ρωταω.Βλεπω στον τιτλο λες προβλημα 5870 και Windows 7 ενω στο πρωτο σου ποστ λες οτι το λειτουργικο ειναι Win xp.
LouCi4er Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Είναι τροφοδοτικο για κάρτες γραφικών..μη με ρωτήσειςΓιατί το έχω οκ,δεν σε ρωταω.Βλεπω στον τιτλο λες προβλημα 5870 και Windows 7 ενω στο πρωτο σου ποστ λες οτι το λειτουργικο ειναι Win xp.
Beastakos Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Αν και δεν εχω παιξει wow, να ξερεις οτι πολλα multiplayer games εχουν framedrops που εχουν να κανουν με το δικτυο και οχι με το pc σου. Ενα αυτο. Δευτερον, τα 60fps ειναι απο ενεργοποιημενο vsync, (ειτε απο τους drivers , ειτε απο το εκαστοτε game, πρεπει ναναι off παντου). Τριτον, οι θερμοκρασιες σου ειναι φυσιολογικες. Τεταρτον, τα framedrops μπορει να μην οφειλονται καν στην καρτα, αλλα σε καποιο αλλο υποσυστημα του υπολογιστη σου, η οπως προανεφερα στο ιδιο το game. Δοκιμασε και αλλα games non multiplayer.
Beastakos Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Αν και δεν εχω παιξει wow, να ξερεις οτι πολλα multiplayer games εχουν framedrops που εχουν να κανουν με το δικτυο και οχι με το pc σου. Ενα αυτο. Δευτερον, τα 60fps ειναι απο ενεργοποιημενο vsync, (ειτε απο τους drivers , ειτε απο το εκαστοτε game, πρεπει ναναι off παντου). Τριτον, οι θερμοκρασιες σου ειναι φυσιολογικες. Τεταρτον, τα framedrops μπορει να μην οφειλονται καν στην καρτα, αλλα σε καποιο αλλο υποσυστημα του υπολογιστη σου, η οπως προανεφερα στο ιδιο το game. Δοκιμασε και αλλα games non multiplayer.
Stavrakas13 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Το θέμα είναι ότι και στα unigine,3dmark τα αποτελέσματα ήταν Τραγικά..μπορεί επίσης όντως να φταίει κάτι άλλο Για αυτό θα δοκιμάσω αύριο άλλο πισι. @louci άλλαξαν το λειτουργικό μπάς και...αλλά τπτ και δν ξέρω να Αλλάζω τιτλο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.