Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με εγκατάσταση λογισμικού ups Accopower 1400 va

mpallas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω αγοράσει το ups accopower eyeOn1400 va. Θέλοντας να το συνδέσω με τον υπολογιστή για να βλέπω τις ενδείξεις και να τις ρυθμίζω απο εκεί μπήκα στο site

( http://www.ups-software-download.com/winpower.htm) που λέει το εγχερίδιο κατεβάζω το λογισμικό αλλά οταν κάνω την εγκατάσταση ενώ φτάνει στο 100 % και κάνω εκτέλεση ως Δχστής και δείχνει οτι ξεκινά αλλά σταματά.

Δοκίμασα και με συμβατότητα αλλα (win xp-vista ...) αλλά τίποτα και ως δχστής αλλά και κανονικά.

Το λειτουργικό μου ειναι win 7 (64 bit).

Πήρα την εταιρεία στην Αθήνα μου ειπαν οτι δεν εχουν δεχτεί παράπονα απο αλλους με το, ιδιο προιόν.Θα το δούνε.

Μήπως κάποιος ή κάποια μπορεί να με βοηθήσει..

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δημοσ.

Εχω αγοράσει το ups accopower eyeOn1400 va. Θέλοντας να το συνδέσω με τον υπολογιστή για να βλέπω τις ενδείξεις και να τις ρυθμίζω απο εκεί μπήκα στο site

( http://www.ups-software-download.com/winpower.htm) που λέει το εγχερίδιο κατεβάζω το λογισμικό αλλά οταν κάνω την εγκατάσταση ενώ φτάνει στο 100 % και κάνω εκτέλεση ως Δχστής και δείχνει οτι ξεκινά αλλά σταματά.

Δοκίμασα και με συμβατότητα αλλα (win xp-vista ...) αλλά τίποτα και ως δχστής αλλά και κανονικά.

Το λειτουργικό μου ειναι win 7 (64 bit).

Πήρα την εταιρεία στην Αθήνα μου ειπαν οτι δεν εχουν δεχτεί παράπονα απο αλλους με το, ιδιο προιόν.Θα το δούνε.

Μήπως κάποιος ή κάποια μπορεί να με βοηθήσει..

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δημοσ.

Τι ειναι το ups..

---------- Προσθήκη στις 17:52 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:51 ----------

Με συγχωρείς.. Εννοείς το UPS; Αν ειναι φορτισμένο;

Δημοσ.

Τι ειναι το ups..

---------- Προσθήκη στις 17:52 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:51 ----------

Με συγχωρείς.. Εννοείς το UPS; Αν ειναι φορτισμένο;

Δημοσ.

Ειναι στην πρίζα συνδεδεμένο και δουλεύω παράλληλα. απο εχθές.

Αν με ρωτάς αν το φόρτισα μόνο του μακριά απο τον Υπολογιστή οχι.

Αλλά οταν δουλεύει δεν φορτίζει;;

---------- Προσθήκη στις 18:01 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:00 ----------

Μήπως πρέπει να το φορτίσω μόνο του χωρίς να ειναι ανοιχτός ο υπολογιστής;

Δημοσ.

Ειναι στην πρίζα συνδεδεμένο και δουλεύω παράλληλα. απο εχθές.

Αν με ρωτάς αν το φόρτισα μόνο του μακριά απο τον Υπολογιστή οχι.

Αλλά οταν δουλεύει δεν φορτίζει;;

---------- Προσθήκη στις 18:01 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:00 ----------

Μήπως πρέπει να το φορτίσω μόνο του χωρίς να ειναι ανοιχτός ο υπολογιστής;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...